![]() |
Delgado Yuhalandı DELGADO YUHALANDI !!!! 06 Aralık 2008 Cumartesi * 21:12 Kaptanımız Delgado, Ankaraspor karşısında Beşiktaşlı taraftarlarımız tarafından protesto edildi. Bu görüntü herkesi şoke etti. http://www.karakartal.com/img/3/2008/delgado.jpg Beşiktaşımızın kaptanı Matias Delgado, Süper Lig'in 14. haftasında Ankaraspor ile oynanan karşılaşmanın 75'inci dakikasından itibaren taraftarlarımızca protesto edildi. Arjantinli futbolcumuz, hem son haftalarda istenilen performansı gösterememesi hem de bu karşılaşmada kendisinden bekleneni verememesi üzerine yoğun protestolara maruz kaldı. Maçın 80'inci dakikasında oyundan çıkarılan Delgado, oyundan çıkarken de İnönü Stadı'nın büyük bir bölümü tarafından yuhalandı. Kaynak: Karakartal.com |
:) Taraftarlar yeni anlamış herhalde..:) Zira attığı son golde "O o o o o o Delgado " fln diyolardı.. BJK formasının ağırlığını kaldıramayan bir oyuncu..Fazla ısrar edilmesine gerek yok..Yol versinler sezon sonu.. |
Hiç de şoke olmadım...Olması gereken oldu, herkezin bir sabrı vardır, o sabır bende Metalist maçında bitmişti, iyi yine, bizimkiler daha çok dayandı... |
Kalitesinin çok altında.. Baskı altında hiç oynayamıyor.. Tamam sabır taşı çatladı ama maç içinde protestoya karşıyım.. |
Taraftarında bir sabrı var.KAPTAN DEDİK 2 milyon euro verdik lider ettik karsılığını göremedik... |
Tepkiden ziyade delgado çıkarken yine o0o0o0o0o0o0o0o Delgado deniyordu. |
Alıntı:
|
Kaybettiğimiz 3 puandan çok buna üzüldüm.. Beşiktaş taraftarı futbolcusunu ıs-lık-la-maz. |
Alıntı:
Ben klavyemin başından sabaha kadar yuhalarım yönetimi..Orada hemfikiriz..Ama 1 numaralı yıldızımz, herşeyimiz, takımmzn beyni dediğimiz oyncu yıllardır bize hiç1 verim sağlamıyorsa o oyuncu ıslıklanır..Kim ne derse desin..Formsuz fln değil Delgado, en fazlası bu..Daha iyi olamaz.. |
Bu protesto kimseyi şok etmedi Beklenen ve olması gereken buydu Delgado haftalardır bize bir fayda sağlamadı Gitmesini istedigim oyuncular arasında Delgado |
benim yorumlarımı takip edenler bilir ben delgado ve denizliyi belkide birasda kişilikleri sayesine duygusal yönüyle seviyordum ve sabredilmesini istiyordum ama dün staddaydım delgado takımı o kadar zor durumda bıraktıki denizliyi izliyorum dk 70 oldu holosko saha kenarında ısınmaktan bi hal olmus hala oyuna dahil edilmiyor dün akşam sinir hastası oldum ve Yeter diyorum beşiktaş taraftarı herşeyin iyisini hakediyor biz bu sonuçları hakedecek takımın taraftarı değiliz artık birileri bu gidişata dur desin . . . |
delgadoyu farklı bir şekilde protesto edebilirlerdi ama yuhlamak çok yanlış... beşiktaş taraftarına hiç yakışmaz... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yuhlamadık. tepemize çıkarttık. al işte. hangi maçı çevirdi allahaşkına. ben hatırlamıyorum. bi hatırlatsana bana!! |
Alıntı:
|
taraftar tepki göstermekte haklı ama ıslıklanınca o baskı altında hiç oynayamazz.. |
benim merak ettiğim delgadoyu kim 10 numara die izleyip beğendi...Cıt kırıldım bir adam.. Suc onda değil onun gibileri takıma alanda...Nerelere gitti beşiktaşımızın parası kimleri zengin ettiler... |
taraftar haklı birşey denemez |
DİKKAT Gökhan ZAN : Arkadaşlar bu oyuncudan nefret ediyorum. Ligin ilk maçı Antalya'da 2 golü bu salak yüzünden yedik, İstanbul B.B. maçında Sivok sakatlanıp bu girdi adamlar hemen gol attı. Metalist maçında bu oynadı savunma dağıldı. Fener maçında yine sahnede bir yenilgi daha.. Bu salak kadar amatör bir oyuncu olamaz defolup gitsin artık. Cisse : Bu oyuncuda takım ruhu yok kendi kendine oynuyor. Bana bir tane maçta iyi oynadı diyebilir misiniz. Verdiği paslar facia. Kaleye şut dahi atamıyor adam. Fener maçında kırmızı görerek takımını sattı. Beyler biz bu oyuncuyu o zamanlar küme düşmeme mücadelesi veren P.S.G. den aldık.. Kelin ilacı olsa başına sürer. Serdar KURTULUŞ : Arkadaşlar ne defansif özelliği iyi ne de ofansif. Orta açması için 10 saniye topu düzeltmesi gerekiyor. Hızlı bir kanat oyuncusunu durdurması imkansız ( İnönüde Porto maçını hatırlayın.. Quaresma her pozisyonda çalımladı bu salağı. ) .. O boya rağmen kafa topuna da çıkamıyor üstelik çok yavaş. Bu takımdan gönderilmeli. Delgado : Arkadaşlar bu kadar yetenekli oyuncuyu neden Avrupa takımları almıyor !!!! 1 maç iyi oynuyor 5 maç kötü. Ayrıca defansa hiç bir katkısı yok. Top rakipte iken 1 kişi eksiksiniz.. Top çalma imkansız zaten. Bu sene hiç bir frikiği düzgün kullanamadı. Çok dikkat ediyorum çoğunu direk dışarı atıyor. Artık gitsin yeter nefret ediyorum.. Arkadaşlar Ayrıca Tello, Serdar Özkan, yine Delgado ve Nobre hariç diğer forvetler DEFANSa yardım etmiyor. Neden biliyor musunuz Adamın defansif özelliği yok ki yeteği, kapasitesi bu.. Günümüz futbolunda bütün takım pres yapar koşar. Bizim takımda pres yapan oyuncu yok ki koşan adam yok.. Maalesef biz yenilmeye mecburuz. Hangi hoca bu takımı iyi oynatabilir ???. Çok üzülüyorum ama acı gerçek bu... |
Alıntı:
|
tek o değil hepsi kötüydü hiç bobo falanda ama işte delgadoo kaç zamandır böylee :S inş. düzelirleer yoksa bu kevran böyle dönmezzz |
Türkiye`de Saat: 14:04 . |