![]() |
Ankagücü macında 30000 kişi demirören istifa Arkadaşlar artık birinin bu demirören saltanatına dur demesi lazım. günlük başarılarla bu iş olmaz. ben eminim ki biz hafta sonu a. gücü maçını alırsak yine pembe rüyalara dalarız ama bu iş böyle gitmez bu demirören ve tayfası gitmedikçe bize rahat yok.umarım bu hafta sonu bütün beşiktaş taraftarı hep beraber bu adamı 90 dk boyunca protesto eder. gitmezse sonraki maç devam edelim yeterki gitsin.... |
mac baslamadan once ve sonra sabaa kadar bagiralim ama macin icinde degil lutfen |
bagirmayacagim cunku gitmeyecegim maca adamakilli oynamayi ogrenene kadar maclara gitmeyecegim |
gidceğini bilsem ߀n burdn da bağırırm bir şekilde!!!! |
arkadaslar gitmez bosuna nefesinizi tüketmeyin.. bana kalirsa maca bile gitmeyin cünkü yüz vermis olursunuz ;) |
bunun her maçta tekerrür etmesi lazım |
Takıma olan desteğin bir noktası vardır arkada$.bence maçtan önce de maç anında da ve maçtan sonra da istifaya davet olmalıdır.eskiden değil miydik maçtan sonra tepki için stadtan çıkmayan_? |
Ben taa Yunanistandan gelmeye hazirim ya siz? Ben Yunanistan da yasayan bir Besiktasliyim. Burada renkleri siyah beyaz olmasindan dolayi ikinci takim olarak PAOK u destekliyorum. Besiktasa yapilan haksizliklarin aynisi burada PAOK`ada yapildi. Burada ki butun takimlar sirketlestirilip belirli kisilere satilmis durumda. Son yillarda bizde oldugu gibi paok ta da takimin sahibi, kalitesiz futbolcular alarak ve yanlis kararlar vererek takimi cok kotu bir duruma sokmus, ligte sondan besinci altinciliklara kadar dusurmusdur. Bunun uzerine PAOK taraftarlari toparlanip orgutlenmis, selanigin meydaninda yaklasik 10.000 kisi toplanip gosteriler yapmis ve Tumba stadina kadar yurumuslerdir. Bu olaylarin ardindan PAOK takiminin sahibi pes etmis ve takimi taraftarlarin uzlastigi birine satmayi kabul edmis, takimin yeni sahibide takimin baskani olarak PAOKun eski bir futbolcusunu getirmistir. Yunanistanda bunca baskiya dayanamayip takimin sahibi takimi satmaya mecbur kalabilirken, bizde secimle gelmis sayin Demiroren, BJK takimini kendi yanlislari yuzunden 80 milyon dolar zarara koymayi problem edinmezken, takimi 40 milyon $ da kendine borclandirarak gelecekte takimin avrupada ki gibi satilmasi durumunda simdiden kendine tapulamistir. Bunlar olmaz demeyin, cunku bugune kadar olmaz dedigimiz neler oldu bir dusunun ondan sonra cevap verin. Bence asagidaki videolari bir izlerseniz cok iyi olur PAOKcularin takimlarina nasil destek verdiklerini ve takim icin nekadar bagli olduklarini gorursunuz. Bizde bir yerde toparlanalim denildiginde 100 kisi zor toplanirken, koca sene buyuk maclar disinda akatlar da basketbol takimimiz 50 kisiye oynarken burda PC basinda kesip bicmek ona buna ahkam atmak cok kolaydir. Ilk once asagidaki ler gibi olalim ondan sonra konusalim.
|
Demirören BEŞİKTAŞI ÇOK SEVİYOSAN DEFOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!! |
inşallah |
arkadaşım oynamayan bizimle t... geçen takımın nesini desdekliym ki bn ? |
Ali kerem haklısın kardeşim . Bizim de böyle bir şey yapmamız gerek ama olmuyor işte stadda yeter tıldırırm demir ören yeter demekle olmuyor gidiceksin evine yürüyceksin. Gitmesini istiyorsak acilen yapmalıyız böyle birşey |
klube çok zarar verdi demirören.bildiğim kadarıyla hükümet kendisine yakın isimlerin klüp başkanı olmasını istiyor ve demirörene karşı büyük bir muhalefet yaptırıyor basın yayın organlarını kullanıp.çoğu basın yayın organının hükümet yalakası olduğunu da göze almak gerekiyor.bu kadar bariz hakem hataları niye var? demirören çok kötü bir yönetici, ama hükümetin bjk ye bulaşmaması için bence demirören başta kalmalı.bence bu sene yapılan transferlerde doğruydu.şu anda demirören in açıklaması gereken en önemli sorun fulya projesidir,belki yaptığı en büyük hata belki de en büyük yatırım |
destegınde bi sınırı vardır ama bız o sınırı coktan aştık bundan sonra ne olacaksa olsun.. yönetım ıstıfaaaaaaaa |
Ben BU SENE maçlara gitmeyip protesto ediyorum ama sırf bu maç için geleceğim.Artık bunların gitme zmanı geldi!! |
galıbıyet alırız hersey ıyı olur dedıydı dersınız gs macında yenılırız tepkı olur bu boyle gıder neyse tepkı o olmalı |
Alıntı:
|
Yapmazlar , yaptırmazlar . .. |
bu adam çok yüzsüz bir herif gitmezzz |
Artık gitmezi felan kalmadı koskoca bir dev mazi olacak biraz daha böyle giderse.Her alanda dibe batıyoz.borçlar aldı başını gidiyor zaten.Seve seve gitmezse .. gidecek.kusura bakmasın artık.Eğer ki zerre kadar seviyosa çekip gider. inş gelecek maçta tüm stada gelenler istifa der ve bu da çekip gider.Bu kadar rezillik yeter. |
Alıntı:
|
bu adam bu yuzsuzlukle bu sekılde gıtmez muhalafetten bırılerının cıkıp bırseyler yapması gerekıyor bı ısmın bunun karsısına cıkması gerekıyor besıktası sahıpsız sanan bu dertören babasının parasına guvenerek rakıpsız oldugunu zannedıyor. |
30000 kişiden biride ben olmak istiyorum bu yönetimin gitmesi için gelip gerekirse orda boğazımı parçalarım... yeterki defolup gitsinler... kirli ellerini sürmesinler bembeyaz aşkımızın üstüne...tek istediğim ilerde torunlarıma beşiktaşımız bizim dönemimizde çok şeylerle uğraştı ama hepsi geride kaldı diyebilmek galiba :) |
Kararsizim gidebilirim de gitmeyebilirim de :) http://www.vtunnel.com/index.php/101...d07aea7be17401 4:50 den sonraki durum bizim ligi anlatiyor bu sene :) |
böyle taraftar 10 numara;);) süperr |
gitmez gitmiyeceğini hepimiz cok iyi biliyoruz adam takımı kendine borclandırdı demirörenden sonra gelecek başkanda bu borc altına girmiyecektir |
Alıntı:
|
Alıntı:
belki evet oyuncak yaptı takımı ama bu tarih bu adamı hiç bir zaman unutmuyacak beşiktaşa verdiği bu zararı bir bedebi yasıyacak eğer adam gibi beşiktaslıysada ertuğrul hoca gibi ceker gider ama adam değilki gitsin |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 17:47 . |