![]() |
Atılan yumruklar pahalıya mal oldu! Atılan yumruklar pahalıya mal oldu! Beşiktaş'ta rakibe vuran Üzülmez'e en az 2, kasti faul yapan Sivok'a ise 3 maç ceza gelmesi bekleniyor http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş'ta rakibe vuran Üzülmez'e en az 2, kasti faul yapan Sivok'a ise 3 maç ceza gelmesi bekleniyor. Tello raporlarda yok. Sahaya atılan maddelerden dolayı da İnönü kapanabilir.. Beşiktaş, Ankara maçının faturasını ağır ödeyecek. Maçta yapılan çirkin tezahürat ve sahaya atılan yabancı cisimler nedeniyle İnönü Stadı'nın bir maç kapatılabileceği öğrenildi. Adem Koçak'a yumruk atan İbrahim Üzülmez'e en az iki maç ceza, rakibe kasti faul yapan Sivok'a da 3 maç ceza gelmesi beklenirken, Ankarasporlu Weeks'e yumruk atan Tello ise hakem İlker Meral ve yardımcısı Serkan Gencerler'in görmemesi nedeniyle ceza almaktan kurtuldu. Siyah-beyazlıların Ankaraspor'a 3-1 yenildikleri maçta taraftarların sürekli çirkin tezahüratta bulunmaları ve sahaya yabancı cisim atmaları maçın gözlemcileri Gazanfer Doğu ve Mehmet Özbek tarafından geniş bir şekilde rapor edilerek Futbol Federasyonu'na gönderildi. Bu rapor doğrultusunda Beşiktaş, PFDK'ya sevk edildi. Daha önce de çirkin tezahürat nedeniyle para cezası alan Beşiktaş'ın sahasının kapanabileceği ya da en az 200 bin YTL para cezası alacağı bildirildi. |
Üzülmez neyse, oynamasın derbide zaten...Ama Sivok'a üzülürüm, gerçi haketmişti ama derbide olmayacak olması bizim için büyük dezavantaj olacak...3 maç olacağını sanmıyorum ama, 2 idealdir... |
sivok nazara geldi cok şanssız bir maç oynadı ama genede takımın bence omur iliği... |
Sivoksuz bir GS derbisi..:) Mecburen Gökhan Zan'a kalacak savunma..Seric solda idare eder bizi ama Savunma ve Orta Alanda çok zorluk çekecez..Hiç parlak görmüyorum GS maçını.. |
gökan zan mı olcak yani derbide aman yarabbi:(:( |
Ke$ke Tuna'nın maç eksiği olmasa da Zan yerine Tuna oynasa ya vallahi Zanın yerine bakiye bile razıyım ya ahh ah :( |
bu kötü gidişe derhal önlem alınmalı |
sivokun yerine şu tuna üzümcüyü oynatsında adam biraz alışsın artık takıma hiç oynatmadılar. |
gokhan zanla gs macina cikmayiz insallah tuna oynasin daha iyi |
sadece inönüde var küfür sadece inönüde var yabancı cisim azizenin taşıdığı tabanca bunların yanında çok mu düşük ne buya haksızlık değilmi kim dur diyecek ya off |
tello da gidebilirmiş.hakem görmemiş ,gözlemci yazmış falan dedi erman.görüntüye göre tello ceza alır dedi.ben ermanın yalancısıyım. |
sivok gs macinda oynar bence oynamali bu kadarda bjk dusmanligi olacagini sanmiyorum adamin ayagini mi kirdi sonucta istemeden basmistir top yerine bu kadar basit zaten 2-1 yenik durumdayiz bilerek kirmizi yiyecek kadar hain degildir |
Alıntı:
|
Sivok suz derbi ..:dong: |
Alıntı:
Adam ankaralının bacağına resmen uzun atlama yaptı..En az 2 maç gelir, orası kesin de..Ben Bobo'ya 4 maç ceza verenlerin Sivok'a da 4-5 maç kesmelerinden korkuyorum..Hadi hayırlısı bakalım..:) |
Üzülmez olmasa olurda , Sivokun olmaması kötü oldu A.gücü maçı neyse hadi öyle yada böyle kazancagımızı düşünüyorum ama derbide Zan oynarsa gene saçbaş yoldurur |
Rakibinin ayağını kırmaya çalışan bir acizin takımda oynayamayacağına üzülen bir zihniyet ile bu takımın hiçbir yere varamayacağı bellidir..Beyler o Sivok denen insan müsveddesi bu takımdan derhal kovulmalıdır.. |
her kasti faul yapan kovulsaydı takımdan !.... Görülen o ki sayın Denizli futbolcularını ve kendini maça ayarlayamamış hala fener maçının etkisindeler Disiplinsiz davranışlar sergileyenler yönetim tarafından gerekli cezaya çarptırılacaklardır. söyledik hala da söylüyoruz ! Sayın Yıldırım Demirören le buiş yürümez takımın üstünde karabasanlar dolaşıyor. Fener maçındaki oyunu Ankara karşısında sergilesek sonuç belki değişmez ama bu olaylar yaşanmazdı , disiplinsizlik takımda toromanla üzülmezin kavga etmesiyle baş göstermişti zaten, takımda içeride bir takım olaylar dönüyor düşüncesindeyim . Üzülmezin yaptığı bu son olay akıllarda soru işareti bırakıyor ? düne kadar kaptan olan biri yaptığından pişmanlık duyan üzülen ağlayan İbrahim ÜZÜLMEZ görüldüki taşıdığı formanın hakkını artık veremiyor !!!! Gidecekse bu takımdan başta başkan istifa edecek ön ayak olacak , arkasından Üzülmez , Seriç gönderilecek ...Delgado neler yaşıyor bilmiyorum ama bir takım sorunlarla boğuştuğu belli ...Kaptanlık ağır gelmedi başka birşeyler var . saygılar |
Sevgili kardeşim; Faul: Rakibin aksiyonunu kural dışı fiziki bir müdahele ile sona erdirmektir.Bunu gücünü kontrol edemediğin için istemeden yapabilirsin,yada rakibin aksiyonu devam ettiğinde senin kalende tehlike doğacağını düşündüğün için bilerek kural dışı fiziki müdahale ile o aksiyonu sona erdirirsin ,bunun adı da "KASTİ FAUL" dür. Ama Sivok un ki bunların hiçbiri değil,ortadaki topa giren iki oyuncu..Sivok topa değil resmen iki ayağı ile birlikte rakibin kemiğine giriyor..Yani "kırmaya tam teşebbüs" ki bunu yapan bir oyuncu spor sahalarından derhal uzaklaştırılmalıdır.. |
kramponun çivilerini adamın bacağına soktu resmen defolup gitsin rezil herif... |
Alıntı:
|
malesef hak ettik bu cezaları |
Onlar fener bahce her bişey onlarda yaparlar ederler ama kendilerini temiz gösterirler serefsizler de para var sike var basın bile gidemiyoki üstlerine federason ceza versin. Hakemler bile ne tehditler alıyodur kim bilir. Serefsiz 1 . likler yerine SEREFLİ 2. lige 3.cülüge razıyız... Sonuna kadar BEŞİKTAŞ... Burası Beşiktaş alayına gider Ugrasma bizim le ezik oglanı Fener.... |
üzülmez hakketti sivokta haketti şimdi bunlara yorum yapmak gereksiz bizim içi önemli olan gs derbisinde stoperde kim oynayacak ve sol bek kim olacak gerçi sol bekte alternatif yhok seriç olacak ayrıca stoper tuna olsaa bence daha iyi olur |
Alıntı:
|
Bence de yaw..Çok büyütüldü bu Sivok konusu..Sonuçta 1 saniyelik bir olay..Yapmıştır, hatalıdır ama bunu uzatmanın manası nedir..Takıma faydalı bir oyuncuysa ki tartışılmaz, tabiki GS maçında oynar mı yorumu yapılır..Yıllardır BJKa hiç bişey vermeyen adamlar savunulurken, takımın kilit oyuncularınn başında gelen ve sadece tek bir hata yapmış bir adamı bianda silmek çok saçma olur..Herşeyimizle çelişir.. |
Alıntı:
yaşın küçük ama yaşadıkların yaşlamış ;) teşekkürler kardeşim güzel açıklama |
tuna oynamaLı zan oynamaz insaLLa ibo ya 20 mac ceza wersinLerki kurtulaLım artık delgadoda oyanamasın :@ siwok yok off off |
Türkiye`de Saat: 00:42 . |