![]() |
Ben Batuhan'ı çok seviyorum. İnşallah, takım arkadaşına höt diyenin önünü kesen, kaşı açılsada sahada mücadele etmeye devam eden, golden sonra kollarını açan adam O olacak. Çünkü O'nu özlüyoruz ve hep O'nlara ihtiyaç duyuyoruz. |
İbrahim Üzülmez: Artist olmuşlar Maç sonrasında çıkan olaylarda başrolü oynayan İbrahim Üzülmez, ilginç yorumalr yaptı. İstedikleri futbolu oynayamadıklarını belirten tecrübeli futbolcu, “Bizim karşımızdaki takımlar, hep futbol dışı olaylara başvuruyor. Seyircimiz de yanlış yaptı, biraz daha destek olsalardı, en azından beraberliği yakalardık” dedi Şimdiye kadar destek verdılkte ne oldu ıbo...! |
sacnalıktan başka bir şey değil eğer yenebiliyorsanız sahada yenin artis artis konusmaya gelince herkes konusuyor beşiktas formasını herkes kaldıramaz iboda bunların basında geliyor senin gibi adam bu takımda oynuyor ya ben başka ne dim neyi tartısım |
sen rahat ol ibo taraftar görevini fazlasıyla yerine getiriyo |
Helal BatuHan senden de böyle bir cevap beklenirdi gercekten artist olmuslar |
grcektn dua etsıın o lavuk batuhan delıkanlı adm.. |
konusmayin susun erdemli olun biraz |
haberlerde iki mac ceza alacak diyorlar, insallah alir da oynamaz, üzülmez! bizi üzdügü yeter artik |
su batuhan yetenekli ama hoca hic denemiyor nedense adamlar 16 yasinda oynatiyorlar bizdekilerde cesaret yok bekleyecekler 22-23 yasina gelsin diye :) |
18 tane kornerden birkac tanesini atar hic degilse Pppp |
Türkiye`de Saat: 02:18 . |