![]() |
yendiğimiz takımlar-yenemediğimiz takımlar sıralamadaki yerleriyle. yendiklerimiz:g.antep(9),eskişehir(10),konya(11),g .birliği(13),antalya(16),kocaeli(17),hacettepe(18) yenemediklerimiz:trabzon(1),sivas(2),f.bahçe(4),an kara(5),kayseri(7),bursa(8),ibb(12) yorum sizin |
Maalesef durum bu...Ben bazılarına kaybedilen puanları normal karşıladım ama hepsine de kaybedilmezki bea kardeşim... |
ligin vasat takımlarıyla oynanan maçları ve derbi maçları kazanamayan bir takım bırak şampiyonluğu totoyu zor görür..Mustafa Denizli REZİL ETTİN SEN BİZİ!Nerden nereye liderlikten 6.lığa... |
Aynen Burki abi..Denizli geldiğinden beri galibiyeti olağanüstü bir sonuç, bulunmaz nimet gözüyle karşılar olduk..Bizler Mustafa Hoca geldiğinden beri söylüyorduk içimizdeki sıkıntıları, aklımızdaki soru işaretlerini ama söylediğimizle kalıyorduk..Denizlinin gözünü körleştirdiği adamlar şimdi naparlar acaba? |
yorum yok hersey ortada |
Alıntı:
|
ertuğrul hoca olsaydı en kötü liderle aynı puandaydık yaktın bizi tüpçü ve mustafa denizli. |
zor maçlarda oyunu çevircek adam olmayınca sonuç normalancak zayıf takımları yenebiliyoruz ve kenimizi avutuyoruz |
önemli maçları yenemiyoruz diğer galibiyetleri neyleyim... |
daha öncede sölemiştim kocaeliye 5 attığımızda herkes tadını çıkaralım diyordu kocaeliye zaten 5 atmamız lazımdı normal olarak ancak asıl rakiplerimizi yenemedikden sonra 20 de atsak bi anlamı yok küçük takımları zaten herkes yeniyo büyük maçlarda da bizim oyunculara ağır mı geliyo noluyo anlamış değilim bi türlü başarı elde edemiyoruz |
Türkiye`de Saat: 18:31 . |