![]() |
Alıntı:
|
nerden cikti simdi bu ya sivok kalmali |
sivok gidecegine ben dedimki mac sonunda rakibini tokatlayan uzulmez yollansin madem sivokun mac icinde yaptigi yanlissa uzulmezin mac disinda yaptigi daha yanlis ben hala sivokun kasti yaptigini dusunmuyorum o hareketi |
Öfkeyle Kalkan,Zararla Oturur!! |
Alıntı:
|
Yollamak cok agır bir karar olur. Yönetim gereken cezayı verdi zaten bir daha böyle bir sey olucagını sanmıyorum. |
Sivok'u gondermek mi? Asla gondermem.. |
beyler sizler hiç futbol oynamadınız hiç adam akıllı futbol izlemediniz mi..! medyanın oyununa gelmeyin, sivok sert bir faul yapmış cezasını da görmüştür..! üzerine laf söyleyenlere önerim golf oynamaları veyahut cidden futbol tutkunu iseler avrupadan kız-takımlarının maçlarını izlemeler keza eurosport bu maçları yayınlıyor .....Saygilar _______________________ Yazdıklarıma alınan arkadaşlar olmuş..kimseyi herhangi birşeyle itham etmiyorum, sadece bjk li olan bu takımı gönülden destekleyen herkesin fikrine saygim var.. benim fikrim de budur..Bence nasıl ki sivok kendi kalesine attığı golü isteyerek atmadıysa..yaptığı faulü de "dur bi şu adamın ayağını kırayım" düşüncesiyle yapmamıştır..Sivok bu takımla çok iyi maçlar çıkaracak göreceksiniz.. .....Saygilar |
bana,topa basacakken adamın ayağına basmış gibi geldi. |
Sivok´a nefret kusanlar Maldonadoyu gördunuzmu? Sampiyon lig Dinamo Kiev-Fenerbahce SK 1-0 macin son dk sinda Claudio Maldonado Dinamolu futbolcunun suratina yerde tekme atti ve kirmizi kart gördu. Fenerasyon patentli kolpamedya bakalim ne diyecek bu defa? Sivoku katil sifatina koyan tello nun bir hareketini kopyala/yapistir usulu bir araya getirip boks göruntusu veren Milliyet gazetesi prenslerinden olan maldonadoyu nasil savunacak. Hakem penaltinizi da yedi degilmi, Ilhan Parlak pozisyonunda? |
Alıntı:
|
tamamm sıvoku gönderelım de PEKı BUnca sene y.demirören takımı zıyana soktu,fulya gelirinin %60'nı sattı buna seyircimi kalalım sivokun hareketı daha önemlı dimi. sıvoku tek başına orta sahada brakırsan bır süre sonra adam pıskolojıkmen strese girer.hareketı kastı ama pascal nouma da kafa atmamışmydı!!!!!!!!!bir maçlık oyuncumu kovalım. |
bencede biraz agir olur hemen futbolcu göndermek .......... ama bir ceza filan iyi olur ..... |
yok artık lebron james....bu kadar saçmalanır ,bu sekılde topçu gonderılecek olursa futbolcu kalmaz ortada...kameraların gormediği alanlarda neler olup bitiyor haberıniz varmı acaba? bu takımdan gonderılecek bırısı varsa oda en son sıvok olur .... |
Alıntı:
|
her insan hata yapabilir bir yaptı kendi kalesine gol attı diye hemen kötü oyuncu oldu ama bjk için gol attıncada sawunuyorsunuz bence siwok kalmalı |
Defolsun gitsin. Karaktersizlerle işimiz yok. Gerçi takımda karakterli oyuncu var mı orası tartışılır?! |
yaptığı hareketi görebillme şansım olmadı açıkcası ama denildiği gibiyse gönderilmelidir...futbol emekse ve herkes buradan ekmek kazanacaksa önce mesleğine sonra da meslektaşına saygı duymalıdır... |
Alıntı:
|
Konu çok uzamadı mı yaw..? Ortam da geriliyor.. Karetta2002 abimiz " kesinlikle haksız " diyemeyiz..Çünkü hareket gerçekten çok çirkindi..En azından çirkin yansıdı kameralara..Ama " direk kırmaya yönelik" demek de çok doğru değil bence..O anki ruh hali, 1 saniye içerisinde gelişen bir olay vs. dicem de bunlar söylendi zaten..O durumu yaşamış biri olarak Karetta abiye de hak vermek gerekir..Biraz da duygusallk var gibi.. Şimdi Beşiktaş kalkıp bu oyuncuyu gönderirse sonrası ne olur? Yüksek ihtimalle takdir edenler olacaktır..Eleştirenler de öyle ama çok bişey diyemeyecektir kimse..Pascal olayında olduğu gibi.. Az bi şampiyonluk şansımız var onu da defansı Gökhan'a teslim ederek heba ederiz Sivok giderse..Yıllardır aradığımız adamı bulduk derken " tek bir hatasında yollayacağz"..Ve daha bilmem kaç sene savuna adamı arayacağız..Sivok gidecek kendine rahat rahat kulüp bulacak, oynayacak, unutacak..Biz savunmacı arayacaz..:) Adam harcamak gerçekten çok kolay..Kazanmak daha büyük iş olur..Sivok gibi genç ve sağlam bir adamı da harcamak cidden hatadır..Yönetimin böyle bir hataya düşeceğini sanmıyorum ama onlar olayın ahlaki veya sportif yönünü değil de daha çok mali yönünü düşünerek böyle yaparlar..:) Nihayetinde bu kadar katı olmamak gerekir..2.bi şans verilmelidir..Ben Sivok'un da üzgün olduğuna inanıyorum.. |
bence yanlıs karar olur bu takımın basında egturul varken kart bıle gormuyodu en centırmem takımdık sımdı ıse |
CİVCİV Mİ GÖNDERİYOSUNUZ ? İNSAN BUNLAR ? OTURDUĞUNUZ YERDEN ONU OYNAT BUNU KOV ONU AL O GİTSİN DEMEK KOLAY !! SEN HİÇ HATA YAPMADIN MI ? SENİ İLK HATANDA EVDEN Mİ KOVDULAR ? |
Alıntı:
|
sacmalık ki sacmalık futbol bu olacak tabii...aksine benim hosuma bile gitti takımımızda bi tane rakiple mucadele eden sert giren bir adam oldugunu görmek |
Alıntı:
Yaa.. bu konuyu bu saçmalıklar yazılsın diye açmamıştım..bu zavallılar yazıp tatmin olsunlar diye de açmadım..kapatalım bence.. |
evet arkadaşm sivok gönderilmeli ama ondan önce gitmesi gereken oyunculrda war..1.İbrahim Üzülmez 2.Gökhan Zan 3.Ali Tandogan 4.Rüstü 5.Sivokk Bnce bu oyuncular gönderilmelii.... |
hemen gönderin...bi futbolcuyu göndermek sizin için ne kadar kolay öyle... |
gitmesi gereken oyuncu sivok olmamalı ondan önce gitmesi gereken bi çok oyuncu var |
saçma . milletin oyuncusu hakeme su atar bişey olmaz gönderirsen 1 gün tbrik edrerler sadece o da işlerine geldiğinden.bırakın bu işleri |
lütfen herkes birbirinin görüşüne saygı duysun,fikre katılmıyorsanız da uygun bir dille kendi görüşünüzü belirtebilirsiniz |
Türkiye`de Saat: 00:57 . |