![]() |
bence ahlakından çok futbolculuğu onemli kalsın. |
Yıllar önce Kadıköy'de Fatih Akyel, İbrahim Üzülmez'in gövdesinin üstünde resmen dans etmişti ve kırmızıyı görüp çıkmıştı . Fakat medy vay ağır karar vay hızını alamadı kasti birşey yok deyip , olayı geçiştirmişti. Şimdi bizde bu centilmenlik oyununa tekrar gelmeyelim. Yaptığı hareket bence de çok çirkin , ağır şekilde de cezalandırılmalı fakat göndermek çok ağır olur. |
Kalmalı .... saygılar :) |
Beyler ben ,duruştan,ilkelerden,fairplay den spor ahlakından falan bahsetmiyorum.Çünkü ;anlıyorum ki sizlerdebunların hiçbiri maalesef kalmamış...iyi okuyun yazdıklarımı,ben insanlıktan bahsediyorum..o bana "oynasan bilirdin", "git golf oyna", "kız maçı seyret" diyen cahile de bir çift sözüm var ; ben futbola 10 yaşında başladım,bütün kategorilerde oynadım,20 yaşında 2. ligde oynarken bu zihniyetteki bir hayvan ayağımı 3 yerinden kırdı..sonrada amatör kümelerde oynadım.çok kırılmış kemik gördüm..Hayatında topa değmemiş hevesli ezikler bana futbol öğretmesin..Bu kadar ilkesizlik olmaz..Sivok kalsın ,ibrahim gitsin..neden ?..Sivok 2-3 maç iyi oynadı ya..Ama mühim değil 2 maç sonra kötü oynarsa kendi zihniyetindeki çapulcular onu da küfürle,yuh! larla gönderir..Adam rakibinin ayağını bilerek kıracak,rakip eksik kalacak,o adam ekmeğinden olacak,belki de sakat kalacak ve ben o galibiyete sevineceğim öylemi..eğer bu duruma gelmişsem YUUH! olsun bana..böyle düşünenlere de YUUH! olsun.. |
kalmalı kardeşim denizlinin sistemi olmadığından bu hafta sinirine böyle yapmıştır, yerinde oynatılmıyor adam o kadar |
yok daha neler sivok gonderilmemeli o macta yaptigini pascalin bir macta yaptigina benzettim :arkadaslarim cok kotu oynuyordu ya iclerinden birilerine saldiracaktim yada kirmizi kart gorecektim tamamen hirs meselesi sivok cok istekli bir futbolcu savasiyor toraman gibi |
:D daha düne kadar sivoka laf kondurtmuyordunuz arkadaşlar komik olmayın komik duruma duşuyorsunuz ya diğelim ki ronaldinho bizim takımda ve bu hatayı yaptı o zaman ses cıkarmazsınız :D |
ısrar ediyorum kalmalı !!! saygılar :) |
Alıntı:
|
Sivok gönderilmeli mi? Şaşırdınız heralde... |
Türkiye`de Saat: 07:39 . |