![]() |
'40 yılda bir olur!' http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...li_414_232.jpg Mustafa Denizli, Yıldırım Demirören´le telefonda görüştü, "Bu kadar aksilik, isteseniz olmaz. Bunları da aşacağız, sadece avantaj yitirdik" dedi. ‘Tepki beni de çok üzdü Önce Fenerbahçe, daha sonra da Ankaraspor’a yenilip zirve yarışında ağır yara alan Beşiktaş’ta teknik direktör Mustafa Denizli, Başkan Demirören’le bir telefon görüşmesinde bulundu. Çok üzgün olduğunu belirten deneyimli teknik adam, “Canım kadar sevdiğim takımımın puan kaybetmesi ve tribünlerin gösterdiği tepki beni çok üzdü... İki maçta gelen kırmızı kartlar, bayram öncesinde ortaya çıkan olumsuz tablo bizi yıktı. Böyle aksilikler 40 yılda bir olur” diye konuştu. Başkan’ın gerginliği sona erdi Ankaragücü maçıyla yeni bir başlangıç yapacaklarını dile getiren Denizli, şu ifadeyi kullandı: Çok büyük sorumluluk aldım, böyle durumların altından kalkmayı çok iyi biliyorum. Camiamızdan özür diliyoruz. Şampiyonluk hedefinden en küçük sapma yok. Kendimize güveniyoruz. Takımımız, bu ligin en iyi ekibi. Sadece avantaj kaybettik... Bu görüşmenin ardından oldukça gergin olan Yıldırım Demirören’in de rahatladığı ve hocaya güvendiğini dile getirdiği öğrenildi. Orhan YILDIRIM |
6 maçta "0" çekmek de 100 yılda bir olur herhalde..:) Nedense bunlar da hep Denizliyi bulur.. |
Şükredelim yaf, yaa bizde çekseydi o 0'ı..:).. |
hadi denizli bastan ben olmak uzere sustur lutfen hepimizi adam gibi bir taktige bir sisteme don artik lutfen |
ne zaman vazgeçecekler ya bizden başka kimse tepki göstermiyor demirören neden göndermeye korkuyor neden diğer hocalarda bu kadar sabırlı değildi neden neden neden? |
Arkadaslar bosuna dil dökmeyin denizli bu sistemden vazgecmezzzzzz!!Üstüne üstlük delgado gibi adamları cok sevdği için 2 delgado daha alır takıma devre arasında biz bi taneye sabredemezken 3 tane delgadoyla uğrasırızzzz.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
demirören gitsin denizliyide yanında götürsün kardeşim işte o kadar kime dayandınz bu zamana kadar adamın vaatlerine inanıyorhala bakalım ne olacak bekliyoruz 1 yenilgiyle gidende ertuğrul hoca |
Ertuğlul hoca 1 yenilgiyle gitmedi, yapmayın, büyük bi etken oldu o mağlubiyet o kadar...Zaten kanında vardı Demirören'in, Sağlam'ı istemediği bellliydi, Luce ile görüşüp duruyordu Sağlam'da etti istifasını sonunda...Hala kime dayandınız bu kadar diyorsunuz, yahu 8 maç mı ne oldu, dayanmak bu mudur Allahaşkına, 8 maç diyorum 8 yıl değil, onu da geçtim 8 ay bile değil yahu..:)..Demirören gitsin yanında Denizli'yi de götürsün, tamam götürsün, bunu kim istemez, zaten Demirören gitsin de yanında kimi götürürse götürsün, iki iyi transfer dediğimiz Zapo-Sivok'u bile götürse yeridir yanii, yeterki gitsin..:)..Buna itirazımız yokki zaten... |
Sayın Denizli haklısınız bunlar eski Beşiktaş'da 40 yılda bir olurdu ama son 5 yılda 40 kere oldu başkanımız saolsun.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bekleyip gorucez... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
takımın üstünde basiretsizlik var |
Alıntı:
|