![]() |
Kadrom Şampiyonluğa Yeter Diyen Denizli'den Yıldıray ve Marcelinho Operasyonuna Onay Ankaraspor yenilgisiyle karışan Kara Kartallar, ara transferde revizyona gidecek. Listede Yıldıray Baştürk, Gökhan Emreciksin, Gökdeniz Karadeniz, Marcelinho,Özer Hurmacı gibi isimler var. Fanatik gazetesinin 9 Aralık Salı günkü baskısında yer alan haber şu şekilde; YILDIRAY FORMÜLÜErtuğrul Sağlam’ı gönderip Mustafa Denizli’yi getiren, tepedeki kan değişikliğine karşın beklentilere cevap veremeyen Beşiktaş’ta yeni bir operasyon için gün sayılıyor. Yönetim; ara transferde kadroya takviye yapacak. Listenin başında Yıldıray Baştürk var. İdareciler, Yıldıray’ın kiralanması için girişimlerine çoktan başladı. LİSTEBAŞI ÖZER Galatasaray derbisi sonrası Başkan Yıldırım Demirören ile masaya oturup raporunu sunacak olan Denizli’nin Türkiye’deki gözdesi ise Ankaraspor’dan... Özer Hurmacı için her türlü fedakârlığın yapılmasını isteyen Mustafa hoca, bu futbolcunun yıllarca Beşiktaş’ta forma giyebilecek kapasitede olduğunu Başkan’a iletecek. RAKİP TRABZON! Kartal’da bir diğer aday da yine bir Başkent ekibinden... Ankaragücü’nde bu sezon sergilediği performansla yıldızı parlayan Gökhan Emreciksin, Denizli’nin listesinde... Ancak Gökhan’a Trabzonspor’un da talip olduğu biliniyor. Denizli, Sivassporlu Sezer ve Gaziantepsporlu Murat Ceylan’ı da yakından takip ediyor. MARCELİNHO BOMBASI Rusya’da ligler bittiği için Fatih Tekke, Gökdeniz, Caner Erkin ve Hasan Kabze’den birinin kiralanması için kulüpleriyle görüşülüyor. Seriç’i göndererek kontenjanda yer açacak olan Beşiktaş’a sürpriz bir teklif geldi. Bir dönem Trabzonspor’da oynayan Marcelinho’nun menaceri “Görüşelim” haberi yolladı. Dediklerimiz birer birer çıkıyor marcelinho yıldıray olur mu bilmem ama delgado 2 gibi iki adam yolda benden söylemesi:Mustafa denizliii güldürdün bizi:) |
Yok yok, olmaz merak etme..:).. |
Marcelinhoyu alacak kadar da zeka yoksunu deildir bu insanlar..:) |
niye yıldıraya jübile yapmak içinmi alacakmış denizli efendi diyecem ama zaten yalan haber. Yıldırayı şu haliyle şu 5 sezonluk performansıyla hala düşününen yöneticiler varsa eşekter ve hemde eşşoğleşektir |
Alıntı:
|
Arkadaslar haber yalan olabilir isimler yanlış olabilir ama yanlıs olmayan bir sey var oda denizliyi anlamak...:)Denizli fenerdeyken ortega rapaiç revivo baliç gibi adamlar varken gidip yusuf ve ceyhunu almıs bir insan yani denizlinin adını ağza almadan önce abdest falan alın:)Bakın 3-5-2 piyasada yokken oynatacak dedim oynattı şimdi de diorumki denizli devre arasında 2 delgado alacak onur bak görürsün:) |
Alıntı:
|
Eğer alırsa ilk küfreden ben olacağım merak etme abii..:)..Ama yabancı kontenjanı dolu şimdilik, yabancı zor, türk de fazla yok zaten, Yıldıray+Özer'i de almazlar canım artık..:)..Bütçemizde el vermez hem buna..:):. |
gerçek dışı |
bana bi tek sezer inandırıcı geldi |
kafayı yemiş bir T.D. ve kafası olmayan bir yönetimden herşeyi beklerim.... |
Hahaha :) |
bakalım devre arası kimler gelicek kimler gidicek |
marcelinho ve yıldırayın kılları agırmıs hala bunlardan medet umuolar devre arası yabancı transferi yaparlar mı bilmiorum ama alacaklarsa 3 tane turk alsınlar sola caner. delgadonun gorevini yapacak özer ve flas transfer olarak ortaya mehmet topuz yeter bize sene sonunda ise delgado nun durumuna gore bide gercek bi 10 numara transferi yapılır riquelme gibi d'alessandro gibi ama olurda delgadoya 5 milyon veya uzerinde bi teklif gelirse devre arasında hemen satılmalı inat edilmemeli hatta bavulunu ben yaparım hic yorulmasın nazik delgadomuz ya su lincolnun oynadıgı oyunu gordukce bide delgadoya bakıorum sinirim tepeme cıkıo birinde alex birinde lincoln adamlar isi bitirio |
Alıntı:
terbiyesizlik etmeyin,adam gibi yazacaksanız yazın..Bu forum mahalle kahvesi değil.. |
Yorumları okuyunca şok oldum. Keşke alınsa Yıldıray benim çok beğendiğim bir oyuncudur. Şuanda gelse Delgado'nun verdiği katkının 10 mislini verir.. Çok isterim. Ancak sözleşmesi 2010'da bittiği için illa ki bonservis ödememiz gerekir. 2 milyondan fazlası ise çoktur, yazıktır. Nihayetinde Yıldıray da genç değil. |
Türkiye`de Saat: 06:50 . |