![]() |
bizimkisi hayal desene onur :D |
Hayallerini suya düşürmek gibi olmasın ama :) maalesef öyle..:).. |
Alıntı:
sadece imza atmak kalmis bana +1903 |
para yok kriz var :-)) hemde mesut besiktasa gelmez gelenleride görduk zaten bu takima kimler geldi ve gitti 5yilda 5 td 60 in ustunde oyuncu SONUC koskoca 0 ISTILA ETME ISTIFA ET DEMIRÖREN... |
Alıntı:
Katılıyorum bu anca kendi sanal dünyamızda okuduğumuz hayal olur.Gerçekten iyi bir oyuncu mesut bırakın tr milli takımını bile tercih etmiyor işin özünü ordan çözün.Bu çok vahim bişey bizim için Türk toplumu için,sırf içimdeki beşiktaşlı kardeşlerimiz için de değil.bu tarz veyahutta bir kademe düşüğü genç sol kanat oyuncuları alıcak nerde o bizde yönetim!!! ben kişisel olarak hayal meyal izlediğim sol'dan driplingleriyle,muz ortalarıyla vs vs alman münch'ümüzü çok özlüyorum :( |
Alıntı:
sezon başında arsenale gıtmedı sadece bunu söylyim. ŞUAn yönetım sayesınde fulya elden gıdıyo kımse buna tepkı vermıyo bız hala trasfer konuşuyoruz çok bilinçli taraftarız. |
Böyle akil almaz topikler açmayin be kardesim, Mesut kim Besiktas'a gelmek kim. |
Sende hayal kurma arkadaşım:)uyuma:)kalk rüyadan. |
imkansiz bisey bu |
BİRAZ ALMAMIZ ZOR BEŞİKTAŞ TEKLİF GÖTÜRSE BİLE ÇOK DİYİP ÜSTÜNE FAZLA DÜŞMÜYOLAR O YÜZDEN BU TRANSFERİ YAPMAMIZ HAYAL DIŞI |
Türkiye`de Saat: 04:28 . |