![]() |
Sivok 2, Üzülmez 3 maç yok.. PFDK Cezayı kesti.... |
GS maçında Gökhan Zan ve Seric'i izlicez..:):) Hadi hayırlısı bakalm..:) |
üzülmez neysede sivok kötü oldu.desene isimiz zana kaldiysa allaha dua etmekten baska birsey yapamayiz.sahsen ben zanin yerine paf takimdan bir stoper oynatilmasini tercih ederim.enazindan 90dakika sahada olur,vede ayagina gelen hertopu enkötüsü taca atar,zan gibi rakibe asist yapmaz,son adamken 2kisiye calim atmaya calisip topu kaptirmaz,vede ölü toplarda rakibini birakmaz,paftan gelecek adam rakibine o heycanla zamk gibi yapisacaktir.ben sahsen hemserim oldugu vede mahallemin cocugu oldugu halde gökhan zani hem sevmiyorum hemde futbolundan igreniyorum.ben onu besiktasima yakistiramiyorum. |
2.side hak etti iyi olduu ... |
sivokun olmaması gerçekten kötü.maç zaten heyecanlı olacak,gökhan zana gelen toplarda daha bir heyecan yaşayacaz.inşallah hayatının futbolunu oynar.dürüstçe söylemek gerekirse ikiside cezayı hak etti,hatta tello da ceza görmeliydi |
Üzülmeze az vermişler şöyle sezon sonuna kadar verselerdide rahat etseydik iyi olacaktı. Sivoka verilen ceza normal ama zaten itiraz edilir 1 maça üzülmezinki 2 maça indirilir. sivok gs maçına yetişir |
Normal...Olması gereken olmuş...Ag maçı neyse de Gs maçını Sivok'suz nasıl atlatacağız çok merak ediyorum... |
indirirler sivokun cezasini bir maca oyle dusunuyorum |
Aurelio Ricardinhoya resmen dayak atti 2 mac ceza yedi ama Uzulmeze 3 mac vermisler.. Uzulmezin cezali olmasina cok sevindim ama!! Sivokun olmayisi kotu oldu ozellikle GSe macinda! |
gökhan zan oynıycak o zaman offf offff:( |
Türkiye`de Saat: 10:19 . |