![]() |
Türklere oy verin(lütfen dikkate alalım) arkadaşlar uefa nın sitesinde 2008 yılının takımı seçiliyor.ve bu takım da da 3 türk aday var.bunlar aurelio,hamit ve fatih terim. haziran ayında bizlere yaşattıkları gururun karşılığını verelim arkadaşlar.belki fatih terimi sevmeyebiliriz ama sonuçta o bir Türk. bütün herkesi oy kullanmaya davet ediyorum. http://www1.uefa.com/fanzone/TeamOfTheYear/index.html duyanlar duymayanlara anlatsın... |
arkadaşlar türkler çok ilgi gösteriyo hadi herkes oy versin !! |
Arkadaşım link verirsen daha mantıklı olur |
Alıntı:
işlem tamam |
fatih terimi pek sevmesekte o bir türk ona oy vermeliyiz türkler kazanmalı |
bence sırf türk diye oy vermek saçmalık gerçekten hakettiklerini düşünüyorsak oy vermeliyiz. |
seni mi kıracaz cnm al san bir oy |
bi tarafta alex ferguson bi tarafta fatih terim :) hatır için bile zor be |
Alıntı:
|
bisürü sakata rağmen yarı finale kadar geldik.almanlara yenilmeseydik kupayı bile alırdık. 13.5 futbolcu ile alex ferguson bunları yapsınn bakalım. |
tabi maksat hani sidik yarıştırmak değilde 17 yaşındasın diye şunu göstermek istedim.. Yaşın ufak demiyorum. Adam çok eskiden beri varda hani belki olurda görmemiş olabilirsin diye lütfen lütfen yanlış anlama sadece belki anlık başarılarda önemlidir tabiki de bence geçen sene hakeden adam " Alex Ferguson - Vikipedi " |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 11:46 . |