![]() |
Sergen Yalçın'dan müthiş iddia !.. Sergen Yalçın'dan büyük iddia: "Fenerbahçe bu kadrosuyla şampiyonluğa ulaşsın ben de bu işi bırakırım" !.. Futbolu bıraktıktan sonra Ntvspor'da yorumculuğa başlayan Sergen Yalçın Fenerbahçe'yi eleştirirken, müthiş de bir iddia ortaya attı !.. Futbolculuğu döneminde de ilginç çıkışlarıyla dikkat çeken Sergen, Fenerbahçe'nin bu kadrosuyla şampiyon olamayacağını, eğer olursa da yorumculuğu bırakacağını söyledi. ne diyelim doğru söze ne denir? :congrats: :congrats::congrats: |
:) Şu kadrosuyla zor da devre arası 2 tane transfer yaparlarsa ozaman götürürler bu işi..Ki bekliyorum ben transfer Aziz Babadan.. |
Olamazki zaten, mümkün değil...Hadi bizi geçerler hakemlerle falan, ama Gs'yi geçemezler, onlarında hakemleri var çünkü!..Ama devre arasında Fb 2-3 transfer yapar en azından, Aragones'i de yollarlarsa şampiyon olma şansları bayağı bi artar, gelecek hocaya bağlı tabii bu da...Ölme eşeğim ölme yanii, Fb'nin işi zor valla...Bizim işimiz bunlara nazaran daha kolay ama biz zora sokuyoruz, ilginçtir!.. |
hakem etkisini ortadan kaldırmak için beşiktaş yönetimi artık ligden çekilme tehdidini bırakıp yabancı hakem istemeli başka çıkışımız kalmadı............ |
sergen buyuk konusmus ınsallah haklı cıkar |
sanki bizim olma sansimiz cok ya |
yahu birakin feneri kardesim kendimize bakalim biz |
bakalım biz puantajı düzeltebilicekmiyiz |
sergen dogru söylemis ama biz önce kendimize bakalim.. |
forumda atıp tutan meğer eziklerin tarafındaymış biz de muhatap alıos şuna bak |
Türkiye`de Saat: 10:44 . |