![]() |
3-4-1-2 hatali kadro Suan ligin en zayif takimlarindan olan Ankaragucune karsi bircok pozisyon veriyoruz. Mustafa hoca kormu cok bedava goller yiyoruz bu taktikle? Gelecek hafta Galatasaray tarihi fark atabilir 3lu defansla oynarsak.. Lincoln, Baros, Arda, Nonda,Kewell Ankaragucundeki Mehmet Yilmaz veya Murat Erdogana benzemez!! |
3-4-3 oynuyor direkt su an izliorum maçı.Zaten Mustafa denizli derbilerde böyle cıkmıyor aşırı defansif 4lü savunmayla oynar.Pozisyonlar bulsakta ankaragücü gibi bi takıma bu kadar kanat açığı vermemeiz pek normal değil. |
Rüştü İ. Toraman - G. Zan - Zapo A. Tandoğan - Cisse - Delgado - Ekrem Holosko - Nobre - S. Özkan 3-4-3 oynadık. holosko ve s. özkan forvetin kanatlarıydı gelip geriden top aldılar. toraman maç içinde zaman zaman orta sahada da oynadı. *** çok poazisyon bulduk .ok pozisyon verdik. ama elimizdeki bu oyucularla 3 puanı zor da olsa almak iyi. çok önemli bir 3 puan. liderle puan farkı 3'e indi. |
Ya yok Ankaragucunu yenemiyelim!! Galatasaraya karsi bu kadro cikmali: Rustu Serdar Kurtulus-Toraman-Zapo-Ekrem Ali Tandogan-Cisse-Delgado-Tello Bobo-Holosko |
evet tarlabasının dedği sistemde oynadık.Ancak bu sistemde tandoğan ve ekrem biraz daha geride toramanda sağ stoper ama zaman zman ikinci bir ön libero oluyor. Delgado gene cok kötüydü bu sistemin oyuncusu değil. |
Gs maçında böyle oynamayız...Skibbe de maçı izledi zaten, eğer bu şekilde çıkarsak maça neler olacağını düşünmek bile istemiyorum...4-4-2 dizilişiylen çıkarız büyük ihtimal... |
Ya 1-0 ondeyken kornerden yenilen kontraya ne demeli? Az kalsin 1-1 oluyordu!! Maci yeni acan Besiktasin 1-0 geride oldugunu sanar o kornerde!! |
Rüştü İ. Toraman - Zapo - G. Zan Ekrem - Uğur - Cisse - Tello Holosko - Delgado Nobre ...gs maçı 11'i ve sistemi böyle olmalı... |
Beyler isterseniz orta sahaya 4 tane defansif orta saha koyun bu 3lu defansla basari gelmez.. GSde birde Lincoln, Baros, Arda, Kewell ve Nonda gibi adamlar var. Fener karsisinda 4lu oynadik ve basarili olduk. Yendildik ama onda baska etkenler var.. |
Gs maçında kesinlikle 3'lü oynamamalıyız, hele de Sivok yokken...Toraman-Zapo tandemde oynasa çok daha iyi olur bence, G.Zan'a bu tür maçlarda hiç güvenmiyorum çünkü... |
Gs maçında kesinlikle 3'lü savunmayla oynamamalıyız diyen arkadaşlar!!! Ben her zaman 4'lü tandem alan savunması taraftarıyımdır. Fakat: Sivok cezalı. --> G. Zan - Zapo tandemini Metalist ve Fener maçlarından sonra bu maçta da uygulamak göz göre göre intihar olmaz mı??? Yok hayır, Toraman - Zapo ikilisi tandem oynasın diyosanız. Bu sefer soruyorum: Sol bek kim olacak, Seric mi??? Ya sağbek? arda - kewell gibi kanat oyuncularına karşı sağbek de ben Tandoğan veya S. Kurtuluş'u düşünmek bile istemiyorum. arda-lincoln-kewell-baros gibi tekniği ve uyumları üst düzey bir hücum düzenini karşı elimizdeki oyuncularla kurulacak bir 4'lü savunma intihar olur... benim aklımdaki sistem ve 11'i yukarda yazmıştım zaten.. |
Alıntı:
|
Sol bek Seric veya Ekrem ikilisinden biri olabilir, sağda da Serdar...Serdar-Zapo-Toraman-Seric hiç de fena değil bence...Ayrıca Kewel oynamayacak diye biliyorum bizim maçta... |
Alıntı:
S. Kurtuluş ve Seric bekte çok hantal kalıyolar bence. arda falan duman eder bunları.. tandoğanın da savunması zayıf. o yüzden 4'lü oynamak pek mantıklı değil.. |
galatasaray maçında 4-5-1 düzeni ile galatasaray karşısında galip geliriz. |
Abi katılıyorum tabiiki buna ama 3'lü oynayıp G.Zan'a muhtaç kalmaktansa bu şekilde oynamayı tercih ederim...Rüştü-Serdar-Zapo-Toraman-Seric-Cisse-Uğur-Ekrem-Tello-Holo-Bobo 11'i iyi olur bana göre... |
Alıntı:
|
beşiktaş fenerbahçe maçından beridir 2 li defans oynuyor sivok cezalı olunca i toraman ikilinin önüne geçti serdar özkan da tello yerine bjk kadrosu şöyle olmalı rüştü - stoperler( sivok zapo) bek( 2 yeni adam) önlerinde m topuz ortada 10 numara delgado yerine kim alınacaksa önlerinde tello ve ekrem forvette bobo holosko. yani bjk ye en az 4 adam lazım.bu arada böyle oynarsak ali samiyende bizi ne yaparlar artık bilemem |
rüstü serdar kurtuluş -- zapotocny --i.toroman-- tello ugur----- cisse serdar özkan ---- ekrem delgado nobre |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 09:52 . |