![]() |
Taraflı Basın Allah Belanızı Versin !!! Arkadaslar bu hbr 14.Aralık.2008 tarihli Fotomaç gazetesinde yer almaktadır. Bize karsı yapılanlarıda böyle yazsalar ya ama nerde ... http://img514.imageshack.us/img514/1953/adszpn4.jpg |
Bizim son 5 yıldır hakkımızı yiyen hakemler nedense hep perde arkasında kalıyor Ama beyfendilerin bir maçında hata olsa ortalık ayağa kalkıyor Yazıklar olsun ne diyelim başka.. |
:D:Daptal basına sadece gülüyorum |
fotomaçı ne alıyor okuyorum nede ciddiye alıyorum her zaman yandaşlı bir gazate oldu olmayada devam edecek onların tek temsilcisi ezikfb |
suc adamlardami trabzon bile ortaligi ayaga kaldirabiliyor hakki yendigi zaman bizim bunu beceremiyorsa suc medyaninmi trabzonunmu kaldiki trabzonun attigi golde ofsayt zaten ayrica mustafa kamil abit oglu degil yan hakem yakti trabzonu mustafa kamil abit oglu ne diyecekti yan hakem bayrak kaldirmayinca hayir ofsaytmi diyecekti gol icin trabzon bosa zirlamasin sampiyon yapmazlar degil zaten olamazlar sampiyon |
Satılmış basın, sadece fotomaç değil bu basının topu satılmış.Bugün vatan gazetesi aldım güya ankgücü'nün penaltısı verilmemiş, ulan adiler Nobre'ye yapılan penaltıyı neden gündeme getirmiyorsunuz.Ts ilk hakem hatasında kıyameti koparan basın, geçen sene 15 puanımızın göz göre göre çalınmasına ses çıkarmıyor.Yazıklar olsun bu basın anlayışına... |
umut un yarım metre ofsayta kaldığı pozisyoda niye gölü vermedi demek istiyo gerizekalı basın.. peki beşiktaşa yapılan bu hatalar varken neden böle manşetler atmıyor bu adamlar .. sonra biz bu lig için fazla şerefliyiz diyince bize kızıyolar ... işte geçen sezon beşiktaş a karşı yapılan SÖZDE hakem hataları... (Çünkü bunlar hata değil !!!... Başka birşey burada söylemek istemiyorum ) YouTube - Sözde Hakem Hataları (1) ( beşiktaş ) |
................ lanet olsun içimdeki küfür sevgisine:D |
harbi aLLah beLaLarını versin adi herifLEr.... aLLah birgün bunLArın hesabuını sorar ... meLtem sana ilk defa katılıyom Lanet olsun icimdeki küfür sewgisine. |
şampiyon olduğumuzdan beri bizim hakkımız yeniliyor hem sayın fotomaç gazetesi kayseri trabnzon maçında çizgiden çıkan topu gol olarak veren hakeme niye birşey demiyorsunuz anlamıyorum gerçekten allah belanızı versin!!!!!!1 |
Türkiye`de Saat: 17:45 . |