![]() |
Denizli: Derbide sürprizlerimiz var Denizli: Derbide sürprizlerimiz var Ankaragücü’nden alınan 3 puanla morallendiklerini söyleyen Beşiktaş teknik direktörü, “Asıl şov G.Saray maçında” dedi... BEŞİKTAŞ teknik direktörü Mustafa Denizli, iyi oynadıkları ama puansız geçtikleri 2 haftanın ardından Ankaragücü’nü yenmelerinin takıma moral verdiğini dile getirdi. Ankaragücü karşısında alınan 3 puanı her zaman kendilerini destekleyen tarfatarlarına armağan ettiğini söyleyen Mustafa Denizli, “Haftaya oynayacağımız G.Saray maçı öncesi bu galibiyet çok önemliydi. Derbide rakibimize sürprizlerimiz olacak. Bizi o karşılaşmada izleyin” dedi. |
evet biz süprizi gördük fener maçında yine büyük bi süpriz yapıcak herhalde.. sonumuz hayır olsun ne diyelim. |
kim bilir ne çıkıcak o süprizden |
eziklerile oynadığımız maçtan sonra ben birdaha süpriz filan istemiyorum adam gibi oynasınlar süprizi filan geçtim... |
ne dıyo bu ya bn hiç bişi beklemıom bunu soylemek cok acı geliyo ama :S:( |
arkadaşlar fener maçında bence takım çok iyi oynadı cisse kırmızı kart görmese o maç bizimdi bi de hatalı goller yemesek unutmayın 10 kişi bile oynarken gol arayan bizdik bu maç daha da farklı olack cimbomu ali samiyende yenip gelecez inanın! |
Hadi bakalm..:) |
hadi hayırlısı daha ne görcez bakalım... |
eziklere yaptığı gibi gsyede maçı elleriyle verme süprizi yapacak heralde. |
yine mi sürpriz ya,lanet olsun içindeki sürpriz sevgine denizli:D |
La ne süpriziii yetmedi gibi rezil ettiğinizz bizi... Eziklerde kigibi kadro çıkarıp sora da yenilip sonra kameralar karşısına geçip sırıtacaksan çıkma o sahaya DENİZLİ. |
allahım korkuyorum adam süpriiiiiiz diyor ya |
seriç oynar holoskoyla nobre yedek olur süpriz dediği budur heralde :D |
Alıntı:
|
Insallah suprizi 4-4-2 oynamak olur :D Forvette ise Holosko-Bobo ikilisi!! |
biz süpriz felan istemiyoruz hocam biz 3 puan ve sampiyonluk istiyoruz ......... |
şimdi beşiktaşın yenilmesi süpriz olur...ama bobo holosko 11 de başlamazsa normal olur yada gs yenmeside süpriz olur :D |
ya bu adam demirören gibi başa bela yaa kafasına göre yapıyo herşeyi tutacak bobo 11 de başlıcak ama gol atamıcakk nedenide sürekli oynamaması olur ya da 11 oynatır bobo galibiyet golünü tatar denizliyi ... eder walla bencede iyi eder.... |
gidiyom denizLi efendi ali samiyenee gidiyom bakalım ne süprizi varmış. cekicez yine cilemizii.. |
ben mustafa hocaya güveniyorum ve bu maci alicamizdan eminim |
M.Denizli lütfen sus ve konuşmaa İCRAATIN KONUŞSUN. SAYIN DENİZLİ TEKNİKDİREKTÖRMÜ YOKSA ÇENE İSHALİNE UĞRAMIŞ FİLZOF VEYA FELSEFECİMİ? ÇOK KİTAP OKUDUĞU ORTADA HAYAL DÜNYASIDA BİR O KADAR GENİŞ FAKAT ALINAN 3 MAĞLUBİYETDE ORTADA ÜSTELİK E.SAĞLAM I GÖNDEREN ZİHNİYET VE TARAFLI MEDYA ACABA METALİST KHARKIV GRUBU LİDER BİTİRİRSE NE DÜŞÜNECEKLER? KISACASI BEN ARTIK M.DENİZLİ NİN ENGİN GÖRÜŞLERİNDEN,PİŞKİN GÜLÜŞÜNDEN VE İNANILMAZ KENDİNE GÜVENİNDEN SIKILDIM ARTIK,FB Yİ ŞAMPİYON YAPTIĞI SENE SORARMISINIZ O SENE KİMLE KAPIŞTI GAZİANTEP 0-3 DEN 4-3 E DÖNEN ŞAİBELİ MAÇLA ALINAN ŞAMPİYONLUĞUN HOCASI O DEĞİLMİDİR YANLIŞ HATIRLIYORSAM DÜZELTİN.LAF DEĞİL İCRAAT HOCA FB YENİLİNCE FB CAMİASINI ÖVEMEK SANA DÜŞMEZ VARSA ANILARIN GİT KİTABINDA YAZ AYNI MAĞLUBİYET GS YEDE OLURSA BUNA BENZER AÇIKLAMALAR DUYARSANIZ ŞAŞIRMAYIN YANİ GS Yİ ÖVEN.DERTÖREN EFENDİ REAL MADRİDİN HOCASI NİYE GÖNDERİLDİ HANGİ AÇIKLAMASINDAN SONRA BENCE ÖĞRENSİN EZELİ RAKİBİ BARCELONAYI ÖVEN HOCA BARDAĞI TAŞIRDI AMAN MUSTAFA HOCA MERAK ETME SEN GS Yİ ÖVSENDE DERTÖREN ZATEN T.KUPASINI ULUSOY AMCASINA GÖTÜRÜP İNŞALLAH GS DE ŞAMPİYOMN OLUR DEMİŞTİ A.POLAT EFENDİYE .BUNLARI ALAYINA KİBRİT SUYU........ |
sürpriz var yine tello holosko bobo yedek kulubesinde oturaca galiba :D |
bencede ins süprizi delgadosuz bir 4-4-2 olur:) |
surpriz yapma hoca istemez adam gibi kadromuzu cikart sahaya ve oynayalim zaten yeneriz cimbomun tek sansi sivokun olmayisi onlar icin cok onemli bir eksik bence sivok ve bizim icinde tabiki |
eyvah desenize ali tandoğan , seric , zan ilk 11de oynayacaklar |
hakan toraman tuna zan seriç delgado necip tello holosko bobo nobre süprizlerle dolu bir 11 kahjdakda:D:D:D adam gibi kadro cıkarsın süprizlere karnımız tok:D |
bence beşiiktaş için en iyi taktik 4-4-2 |
dalga geçiyor bu herif bizimle |
bence hiç geçmiyor |
Türkiye`de Saat: 22:25 . |