![]() |
dikkat beşiktaşlılar !! mhk derbinin hakemini cüneyt cakır olarak belirledi ben bunda kasıt ararım hatırlarsanız gecen sene cünet cakır gs-fb macını yönetmiş ve macı çığrından cıkartmıştı... böyle bir hakemi beşiktaşımız için cok kritik olaan bi sınava atamak nasıl bir anlayıştır hala cözemedim evet burda bir oyunla karşı karşıyayız yine.. fb macında gibi bu mactada hatalar bekliyorum inş. yanılırım da adam gibi mac yönetir sayın hakem..! |
Sayın hakemi 20 gün önce atamışLardı heraLde yanılmıcaz dostum... |
geçen seneki maçta olduğu gibi maç zora girdiği an çalarlar uydurma bir penaltı kurtarırlar teşvikçileri....hep aynı senaryo hep, tüpçü de golf oynamaya devam etsin bakalım... |
kimse itiraz etmedi yanılmıyorsam bu zamana kadar yönetiiiiiiiiiiiiiiiiiiim uyusun hakemi azize olarak belirleseler bizimkilerin sesi çıkmaz |
insallah iyi mac yönettir hakem.... |
bile bile gidiyoruz ya aLi samiyene aLLah beLamızı versin bizim. ama biz onLar icin degil o forma icin gidiyoz ... |
Alıntı:
|
Alıntı:
abi herhalde sende gidiyorsun ali samiyene anladim kadar ... insallah güzel bir galibiyet ile geri dönersiniz .... |
en korktuğum hakemlerden bir tanesi insallah basımızı ağrıtmaz |
cüneyt cakır gsnin kadrolu hakemdiir ne akla hizmet atanıyor bu maca kasıt yokda ne var bunun altında ? maca yine 12-11 başlıoruz hadi hayırlısı ... ve şunu merak ediyorum fırat aydınus bizim maclara neden verilmiyor? gördüğünü caldığı için mi? gs-fb ye yalakalık yapmadığı içinmi ? hangisi mhk cevap bekliyoruz ... |
Türkiye`de Saat: 08:08 . |