![]() |
denizli'ye yaylım ateşi http://www.internethaber.com/images/news/74435.jpg Denizli'ye yaylım ateşi 16 Aralık 2008 Salı 11:11 Eski milli futbolcu Tanju Çolak, "Yöneticiler ile teknik direktörler çirkin ilişki içindeler" dedi. Tanju Çolak: Medya taraf tutuyor. Ertuğrul Sağlam'a haksızlık yapıldı. Mustafa denizli korunuyor. Teknik direktörlerle yöneticiler çirkin ilişki içindeler Eski milli futbolcu Tanju Çolak, geçmişte Avrupa'dan gelen transfer tekliflerini, “Başarısız olurum” korkusuyla geri çevirdiğini söylerken, medyanın Ertuğrul Sağlam'a büyük haksızlık yaptığını, Mustafa Denizli'yi koruduğunu öne sürdü. Muğla Üniversitesi'nde düzenlenen panelde öğrencilerle sohbet edip soruları yanıtlayan Tanju Çolak, Avrupa'ya gitmediği için çok pişman olduğunu belirtirken şöyle konuştu: “Futbola babamın desteğiyle başladım. Çok önemli başarılara imza attım, Altın Ayakkabı, ödülünü aldım. Fransa, İtalya ve Almanya'daki büyük kulüplerden teklifler aldım ancak başarılı olamayacağım korkusuyla kabul etmedim. Şu anda çok pişmanım. Bugün Avrupa'da top koşturan Tugay'ı Galatasaray'a ilk geldiğinde odama aldım. Ona sahip çıktım. Şimdi 38 yaşında İngiltere'de hala oynuyor. Türkiye'de olsa oynatmazlardı. Hakan Şükür, 35 yaşında oynamak istiyor. Ama basın oynatmıyor.“ Medyanın taraf tuttuğunu, “Dik konuştuğu ve doğruları söylediği” için kendisini sevmediğini iddia eden Tanju Çolak, “Mustafa Denizli Beşiktaş'ta son haftalarda çok başarısız sonuçlar aldı ama basında onu eleştiren bir kelime dahi yazılmadı. Ertuğrul Sağlam'a büyük haksızlık yapıldı. Basın taraf tutuyor ve yön veriyor“ dedi. Teknik direktör-yönetici ilişkilerinin son dönemde çok düştüğünü de öne süren Tanju Çolak, “Çirkin ilişkiler içindeler. Akşam masa başında iş bitiren teknik direktör arkadaşlarımız var” ifadesini kullandı. |
Türkiye de araba kaçakçılığı yapan futbolcular da vardı değilmi Tanju..bizim teknik direktörümüze laf söylemek senin gibi arsızların haddine düşmedi..Neden hapis yattığını da söylesene.. |
çok doğru evet denizli medya tarafından korunuyor, başarısız olduğu halde |
katılıyorum abi ama denizliyide sevmiyorum:D |
Alıntı:
|
abicim benim için sorun başarılı yada başarısız olması değil;)inanki böyle.ben m.denizlinin başarılı olacağınada inanıyorum çünkü adam isim yapma peşinde gayet açık bu.benim derdim adamın görüşleri yani nasıl anlatayım...denizli bu takımı büyük ihtimalle şampiyon yapacak ama kendi adı için beşiktaş için değil uyuz olduğum nokta bu;) |
Alıntı:
|
abicim işte anlatamıyorum benim sorunum kişisel psikolojik:Dbiliyrm tüm bu yazdıklarını bende ama uyuz oluyorum,kanımda var:D |
Meltemciim; bak istersen şöyle yapalım: Bilgisayarın elektrik fişini çıkar,yerine iki parmağını birden sok bakalım..bak nasıl rahatlayayıp relax olacaksın ehüehü..:D:D |
yaptım ama bişey olmadı:D:D:D |
O zaman kollarını aç ve kendini balkondan aşağı bırak ..hadi abisinin kuzusu..ytoksa ben atlıcaam... Ramazaaaan... yeettiiiiiş... |
En azından medya gücü olan bir hocamız var, bence bunun için mutlu olmalıyız. Geçen gün NTV'de ki programda fener maçının hemen arkasından konuk olmuştu ve yaklaşık 45 dakika hiç ara vermeden Beşiktaş konuştular, sonra 3 dk fener maçı özeti ve sonra yine hocamız gidene kadar Beşiktaş konuşuldu. İnanın bu benim hoşuma gitti. Eğer Mustafa Denizli değilde başka bir hoca olsaydı orada, 3 dakikada bir saraçoğluna bağlanılır ve program bölünürdü. Ama bunu yapamadılar. Bu da hem hocamızın karizmasını hemde gücünü gösterir.. |
Alıntı:
" bu ne "diyebilecek kadar tanıyor medyadaki maymunları.. |
bence mustafa denizli su an kadar hic basari olmadi besiktas da ama buna birsey diyemicem cünkü besiktasa yeni gledi ve mustafa denizli anlamistir ki tv de konusuldugu gibi kolay degil bu isler.... bu tanju neden böyle konustu simdi anlamadim herkes takmis besiktasi kafaya ...... |
tek yapdığı şey süpriz yapmak başka bişey yapmıyor gs maçındada süpriz yapacakmış korkulur valla meltem sonuna kadar arkandayım ama ben denizlinin şampiyon yapacağına inanmıyorum yaparsa işte o bir büyük süprizdir |
Alıntı:
Yıllardır BJK spor programlarında hep en sonlara, belki de bitmeden önce 1-2 cümle olarak bırakılmıştır..Şampiyon olduğumuz sezon bile okadar ön planda değildik hani..Bırakında T.D gelince zaman ayırsınlar..Bari onu yapsınlar..Zaten o zamanı ayırmasalardı hocayı oraya çağırmazlardı..Hoca da o konuda talepde bulunmuştur belki önceden..Bunun Denizliye özel bişey olduğunu düşünmüyorum.. Bi de bi hocanın başarılı olup olmaması 2 ayda anlaşılmaz gibi bir yorum var..:) Yıllardır bunu söylüyo herkez..Doğru bir konu tabiki ama böyle denilen bütün hocalar başarısız oldu.."Takımı yeni aldı, daha alışamadı, kadroyu oluşturuyor, 2 ay sonra görün siz vs. vs." Bu ve bunun gibi bir sürü söylemi rahatlıkla hatırlıyorum..Umarm Denizli bacağını kırar şeytann..1-2 ay içinde takımı uçar hale getirir..Ama pek sanmıyorum..O yönde ışık alamıyorum.. Tanju konusuna gelince..Yorumcular camiasında hesaba bile almadığım isimlerden...Oturup kelamları dinlenilecek cinsten değil..Karakterini de beğenmiyorum..Zira Karetta abi birşeyler söylemiş o konuda.. |
Bence denizli iyi oynatıyor zevk alıyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
denizli şampiyon yap bizi :) |
tanju doğru söyledi ertuğrul hocaya haksızlık edildi. mustafa denizli nin başarılı olduğu söylenemez ama oyuncularımızı tanıdıkça daha iyi şeyler yapacağına inanıyorum |
tanjunun futbolculuğu zmanındaki futbol yok artık abuk sabuk yorumları bıraksınlar artık ya, tvlerde oturduğu yerden sallamak kolay ... denizli geldiğne günden bu yana çok fazla puan toplatmamış olabilir ama en azından son ankaragücü maçına bir bakın: dünyanın pozisyonu yakalandı ama sadece tek gol atabildik ve kazara gökhan emreciksin'in topu direk yerine içeri gitseydi suçlu denizli olacaktı. puan kayıpları illaki olacak ama 2 senedir görmediğimiz futbolu görüyoruz bunu kimse inkar edemez puan olarak da gerisi gelecek inş. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
En önemlisi de hoca - oyuncu uyumu..şöyleki..kimi hoca atakta yön değiştirmeyi 1. bölgede 2 pasla ister,kimi hoca da 2. bölgede eşape pasla ister.Kimi hoca önlibero mevkiinde en az 3 pas ister,kimi hoca aynı mevkiyi uzun tek pasla geçmek ister .Kimi hoca ;rakip atakta iken;3. bölgenin tamamında adam markajı ister,kimi hoca da sadece ceza sahasında adam markajı ister.. Bunun gibi değişken faktörler ve o hocanın değişen antrenman sistemi de futbolu etkiler.Mesela;kimisi ısınmayı topla yaptırır,kimisi de düz koşu ile yaptırır.Tüm bunlara alışabilmek ve aşabilmek için kesinlikle zaman ister.. Bazı arkadaşlar için yukarıdakiler gecerli sebep olmayabilir ama sen oynadım dediğin ve anlayacağını umduğum için uzun uzun yazmak istedim... |
Alıntı:
|
Tanju bir sen eksiktin zaten şu kulübü karıştırmaya çalışmayan :) Ne hallere düştük.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yanlı Medya nın derdi Denizli değil. Beşiktaş ın başarısız olmasını istiyorlar. GB v GS nin çekişmesi hem gazeteler için hemde Yayıncı kuruluş için bir velinimet... Onun için biz daha çok ezilir büzülürüz... Hesap soran sözünün eri adam gibi bi BAŞKAN lazım bize. Gerisi olur gider. |
Türkiye`de Saat: 18:30 . |