![]() |
Ne 3'ü yaf, Ag maçında o kadar bekledik bu üçlüyü görmek için ama yok, Bobo yine kulübedeydi...Şimdi hayatta olmaz böyle bir şey...Ben 2'sine bile razıyım bu maçta, bunlardan birini oynatacak diye de korkuyorum açıkçası!..Holo kesin oynar umarım, diğeri de Nobre olsa iyi olur...Geçen hafta çok kaçırmıştı, bu hafta daha hırslı olacaktır, Gs'yi de seven bir oyuncu zaten...Bobo da sever bu tür maçları ama karar hocanın, yeterki bu 3'ünden 2'sini oyantsın... |
.................................Rüştü ........................Toraman.......Zapo S.Kurtuluş........................................ .... Tello ...........................Uğur İnceman ...............................Cisse Holosko........................................... ...Ekrem ....................Bobo............Nobre |
valla kimi oynatir ne oynatir bilemem tek bildigim bu maci kapanarak kazanamayacagimiz sivok defansda olsa birseyler dusunebilirdik kapanmak icin ama gokhan zanla kapanmak facia olur o yuzden saldirmaliyiz bana gore zaten bu maci fazla atan kazanacak umarim o cok golu atan biz oluruz |
Yüreklerini koysunlar isterlerse 5 forvetle oynasınlar.. koşup mücadele ettikten sonra maçı alırız.. |
Etkili oynamak lazım. |
Türkiye`de Saat: 21:42 . |