![]() |
Alıntı:
Beşiktaş Yönetimi yabancı bir teknik direktör getirmek istiyordu. Bunun içinde menejerlerle görüşme yapıyordu. Basına da kesinlikle yerli teknik direktör getirilmeyeceği bilgisi verildi. o zamanki basın açıklamalarını okuyun. Yetki verilen menejerlerin kim olduğunu bilen birisi olarak konuşuyorum. Sizin kimseyi tanımamanız, bir başkasınında kimseyi tanımayacağı anlamına gelmez. Gene devam etmekte fayda var; Ertuğrul Sağlam'ın Beşiktaş a mukavele imzalamasından önce Fenerbahçe de Beşiktaş'ın 3 milyon civarında bir anlaşma yaptığı ülker grubu ile 12 milyonluk bir anlaşma yapmıştı. Beşiktaş yönetimi de bir yandan yeni teknik direktör ararken diğer yandan da mali durumda iyileştirme yapmak adına Ülker grubunun kapısını çaldılar. Ülker grubu ilave para vermek konusunda E. Sağlam'ın Beşiktaş'ın başına getirilmesini şart koştu (Ordamıydın diye sorarsınız, orada değildim ama bilgi aldığım kişiler, o toplantı da olanlar tarafından bilgilendirilen yöneticiler). Beşiktaş yönetimi de bu şartı kabul etti. Beşiktaş'ın basketbol ve futbol takımlarına ek bütçe verildi. O zaman ki basın haberleri de bu bilgileri doğrular niteliktedir. E. sağlam'ın gönderilmesi daha önce de gündeme geldi ama bu sefer de hükümeti karşılarına alma korkusu yüzünden Beşiktaş yönetimi bu adımı da atamadı. sezon bitince teknik direktör değişikliği gündeme geldi ama bu sefer de araya hatırlı kişiler devreye girdi. Beşiktaş'ın E. Sağlam'ı kovma şansı yoktu, bu yüzden de zorla istifa ettirildi. Ertuğrul sağlam insan olarak karakterli, düzgün bir kişiliktir. Eşinin kapalı olması yada düşüncesi beni ilgilendirmez. Ben sadece yeşil sermayenin, hak etmediği halde getirdiği (hiç bir somut başarısı yokken) birisi olduğu için ve yetersiz olduğu için E. Sağlam'ı eleştirdim, hala da eleştiririm. 3 sene sonra gelse her şey farklı olabilirdi, orası tartışılır. Konuyu saptırmayın. Eğer o süreçte yaşanan olayları benim bildiğimin 10 da biri kadar biliyorsanız ne mutlu size. Her neyse, pazar günü sizin için olmayabilir belki ama bizim için çok önemli bir maç varken bu olayları gündeme getirmek yanlış. Bu takım huzur bulduğu sürece şampiyon olacaktır. Bir takım taraftarlara rağmen. |
Alıntı:
Ülker grubu Beşiktaş'ın başına E. Sağlam'ı getirdi. Beşiktaş'a ek bütçe vermenin şartlarından birisiydi bu. Yeşil sermayeden kastım Ülker grubu. Yanlışsa, havada kalmayacak şekilde, dayanakları olacak şekilde anlatın o zaman. Siyaseti futbola karıştırmayın diyosunuz; E. Sağlam'ı Beşiktaş'a getiren siyaset, ben değilim. Mevcut futbol federasyonunu futbolun başına getiren gene siyaset, ben değilim. İBB başkanının futbolun en üst makamlarında yer almasını sağlayan da siyaset. Yanlış adrestesiniz. |
aynen katılıyorum çok şişirdikleri galatasaray da metaliste hemde kendi sahasında yenildi,bu Ertuğrul'a yapılmış büyük bir haksızlık olduğunu bir kez daha gösterdi antiertuğrulculara... ertuğrul sağlam emin olun sinan engin olmasa daha da iyi olurdu ayrıca üstüne basarak belittiğim gibi gs kendi sahasında yenildi biz burda kazanmıştık!!!... söylenecek çok laf var ama ne diyim artık anlayana... |
Alıntı:
"ülker grubunun yeşil sermaye olduğu ne belli?" diyecek arkadaşlara da yaser el kadı-tayyip erdoğan ve ülker üçgeninden haberdar eden Cumhuriyet gazetesine atılan bombalar gereken cevabı verir herhalde... NOT:Yaser(Yasin) el kadı interpol tarafından kırmızı bültenle dünya çapında aranan bir terörist başı... |
E.S.yi metale elenmek götürmedi ki.bu bardağı taşıran son damla oldu.E.S. takımın başına geçince çok sevinmiştim.ama oynattığı oyundan hiç memnun olmadım.kalsaydı durum bundan daha iyi olmazdı.benim fikrim... |
buradaki 1-0 yendiğimiz maçtan sonra herkese orda en az 3 yeriz demiştim.maçı izleyen herkes bunu demiştir herhalde.burada da sürekli köy takımına niye 5 atamayacakmışız denildi durdu.adamlar en güzel dersi verdi: rakibini ciddiye alacaksın kim olursa olsun. ertuğrul iyi futbol oynatmıyordu ama lucescu da iyi oynatmadı ki hiç.yolu açık olsun.şimdiki antrenörümüz denizli ve sonuna kadar destek vermemiz gerekiyor.kıyaslama yapmak yanlış bence. 8-0 deniyor.acaba arsenal tek kale oynayıp fener kalesinde 20 net pozisyon bulup inanılmaz goller atamayınca bu aragonesin başarısı oldu |
Ben gitsin dedim gitmesindende memnunum. |
zaten biz onlarla oynamadan önce hep diyolardı bu takım bos takım değil ukrayna liginde devlere kafa tutuyor die haklı cıktılar |
çok doğru ve gerekli bir yorum..konuyu açan arakadaşa teşekkür.. Medya bu takıma köy takımı yakıştırması yapmıştı, oysa ilk maçtaki 1-0 galibiyetten sonra maçı dikkatli izleyen,art niyetli olmayan,futboldan da az biraz anlayanlar bu takımın oldukça güçlü bi takım olduğunu anlamışlardı..dolayısıyla bu durum bizler için süpriz değil..! (ancak daha akıllı-özverili oynayabilseydik zar zor da olsa turu geçebilirdik).. Ancak bu takım uefa yı da kazansa o yorumları yapanlar zerre kendilerinden utanmazlar..bu da başka bi gerçek yazık..! |
usta bu konuyu acarken beyninin hangi fonksyonuytla actın bu konuyu ertugrul matalist macından dolayı degıl genelinden eleştirildi ki genelinden beşiktaşa bu tecrubesizliğile hiç bişi kazandırmamıştır . Hiç bir maçta ışık yoktu .. Konu açarken geniş çaplı bi araştırma yap ole konu aç ... |
Türkiye`de Saat: 15:06 . |