![]() |
İlk 11 tahminlerine katılmıyorum. İlk 11 de Seriç'i görebiliriz. Batuhan'da eğer esame kadrosunda yer alırsa ve bir kişi eksik kalmazsak oyuna girecektir diye düşünüyorum. Bu arada Teknik Direktörün verdiği izin, sonuçta saygı ile karşılamak lazım. |
Alıntı:
|
inş. kazanrırızz hocamm |
Valla inşallah kazanırız ama yenilirsek bu kararı Denizli'nin başına iş açabilir, derbiden 2 gün önce izin mi verilirmiş dünyanın hangi yerinde var böyle uygulama 2 günde futbolcunu maça nası motive edeceksin tekrar... vs diye yazılar yazacaklar... İnşallah kazanırız inşallaah... |
Alıntı:
|
1974 dünya kupasında Hollanda milli takımı eşleri ile geldiler ve final oynadılar.. |
Alıntı:
Benim sürpriz beklediğim diğer isim ise Batuhan (ilk 11 olmasa bile sonradan oyuna girmesi için). G.saray durap toptan çok gol yiyen bir ekip. bunu da rahatlıkla avantajımıza çevirebiliriz. Sonuçta; her şey oyuncularda bitiyor |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İNŞALLAH alıcaz maçı ama varya bi yenilirsek kızılca kıyamet o zaman kopar... ortalık toz duman olur önümüzü bile göremeyiz demirören yurtdışına filan kaçsın zaten o zaman buralarda durmasın... |
Türkiye`de Saat: 21:38 . |