![]() |
GS ın rakibi belli oldu.. UEFA kupasında; İsviçre nin Nyon kentinde çekilen kurada GS. ın rakibi Fransanın Bordeux takımı oldu..ilk maç 18-19 Şubat, 2. maç 26-27 Şubatta oynanacak.. |
şanslı çakallar ya... |
Fiorentina, Bremen, Zenit, Shakhtar gibi takımların arasından Bordeaux'nun gelmesi büyük şans bana göre. Ayrıca bu turu geçen takımın sonraki turda Nijmegen/Hamburg galibi ile oynaması ise daha büyük şans. İlginç eşleşmeler oldu.. |
hayirlisi olsun onlar icin ben ne kadar gsden nefret etsemde kazanmalarini istemesemde ulke hayrina kazansinlar bari yoksa icimden gsyi desteklemek hicbir zaman gelmiyor feneri trabzonu sivasi digerlerini desteklerim ama bu gsye ayri bir nefretim var sayisiz sampiyonlugumuzu serefsizce caldiklari icin herhalde |
Hamburg, Bordeux' nun yarısı bile etmez..Valla çok şanslı bir kura bence.. |
olicte hamburgtan gidicek sanırım gs 1 taşta 2 tur vurdu:D |
insallah diğer turdada man cityle eslesir de bizde tribünde citye destek veiririz :p |
Bordeaux bu sene kotu degil ... Iyi maçlar çikariyor ... O kadar da kolay olmayacak ... hele bir Gourcuff var felaket ... |
Diger rakiplere göre kolay bir takım gelmişs |
Diğer Ekiplere göre daha yumuşak bi kura olduğu kesin fakat Bordeaux 2-3 yıl içinde iki kez üstünlük sağladı gs ye..bu da bi psikoloji yaratacaktır oyuncularda ayrıca bordeaux kendi evinde oynanayacağı maçı kazanır diye düşünüyorum..Şubata kadar çok şey değişebilir.. |
Türkiye`de Saat: 06:49 . |