![]() |
Adamlar süper top oynuyor. Rahat elerler bordoyu.Sonrada Hamburgu elerler finale koşarlar. Bizde onların başarılarını trtden izlemeye devam ederiz! YLDRM DMRRN YTR! |
Şu Fb ile Gs bu konularda acayip ballıdır zaten...Yine şanslı bir kura çekmiş Gs...Ama yine de işleri zor, başa baş gider maçlar...Lincoln bu formunu sürdürürse eleyebilirler Bordo'yu, ama Lincoln'süz geçemezler bu turu... |
sanslılar :( |
Ballı şaibeciler.Fiorentina,Werder gibi takımlar arasından Bordeaux'yu çekmişler.Ama gese'nin Bordeaux'ya şansı tutmuyor, tur ortada... |
bize ne yaw gs nin kurasından, böle bi konu neden acıldı,anlam weremedim. burası bjk forumu, bu konuyu yazı yazana kdr, gs-bjk macı hakkında konussak daha ii olur. |
GALATASARAY İÇİN HAYIRLI OLUR İNŞALLAH |
diqerLerine qöre koLay ama qs bordeaux u yenemio ki..ama yinede choq ßaLLı maLLAr ! |
ya arkadaşlar niye beşiktaş'a ait forumda başka takımlarla alakalı şeyler yazılır.bize ne onlardan biz kendimize bakalım kimse kim rakipleri umrumda bile değil.şu kafalar değişsin artık |
bordo kötü bi takım diil ligdede çk iyiler kendi evlerinde mağlubiyeti yok evlerinde az gol yiyiyolar cinconda gayet iyi :) samiyende mağlubiyeti yoq ama bordo her türlü gs yi harcar diyorum başkada bişey demiyorum =) |
Alıntı:
m.united chealse r.madrid milan vs.. bunlar rakiplerimiz değil ama onlar hakkında yorum yapıyoruz |
Türkiye`de Saat: 02:12 . |