![]() |
Ekremn sağ bekte zorlanacağını düşünüyorum..Oranın adamı değil..Toramanı kullanır orda Denizli..Mecburen Zan da göbekte oynicaktır..Böylece Ekremi bitik bir Serdar Özkan yerine sağda veya solda değerlendirmek daha akıllıca olur..Gökhan Zan hata yapmazsa taktik tutabilir..Ama Gökhan da bu tip maçları çok oynamış bir futbolcu umarm hata yapmaz pek.. |
maç GS ağırlıklı oynanırsa ki bence öyle olacaktır,G:Zan kontrol ettiği alan daraldıkça başarılı olan bir oyuncudur..geniş alanlarda yaptığı hataları yapmayacaktır.. Ayrıca seyrettiğim kadarı ile üzerlerine oynandıkça,GS da Meira ve Servet çok hata yapıyor..Nobre ve Holosko bence çok pozisyon bulacaktır.. |
Ben de Servet ve Merianın hiç zorlanmadıkları kadar zorlanacaklarını düşünüyorum..Holosko ve Nobre fena yıpratıcaktır onları..Bu durumda arkadan gelen Tello, Delgado ve Cisse gibi adamlara büyük iş düşüyor. |
Alıntı:
Aynı fikirdeyim sizlen, herkez G.Zan-Zapo ikilisine yükleniyor ama Meira-Servet ikilisinin bunlardan bi fazlası yok, hiç söylemiyorlar nedense...Gününde bir Holo delip geçer bu ikiliyi... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bencede Ekrem oynar orda...Dediğin gibi Sabri, G.Gönül'den bi farkı yok Ekrem'in, hatta daha iyi bile diyebiliriz, Sabri'den en azından...Toraman'ın hücumu sıfır, savunması iyi, Ekrem'in ise hücumu iyi, savunmasına da sıfır denemez, sonuçta hızlı bir oyuncu, çalım yese de kolay kolay bıramayor, kademe hatası yapabilir tabii ama normal karşılamak gerek, Toraman'da o kadar iyi değil sonuçta sağ bekte... |
Alıntı:
|
Sabri hiç öğrenemediki..:):)..Zamanla öğrenebilir bencede, ısrarda eder zaten Denizli...Ali'i, Toraman'ı oynatacağına Ekrem'i oynatmasını isterim... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 20:15 . |