![]() |
Son dakika kadro belli oldu... Kadro belli oldu.. ---------------Rüştü--------------- -----Ekrem -- Zan -- Zapo -- Seriç ---------Toraman------Cisse--------- -----Holosko -- Delgado -- Tello --------------Nobre---------------- |
offfffff :S çok acayip oldum yaa stres atmak için fifa oynuyorum :D 16 0 yendim gs yi ayar oldum :@ |
Güzel kadro..Bu sefer kimse korkak diyemicek ancak Ekren Ardayı ne denli savunur bilemiorum..Maç sonunda bunu tartışmayız umarım.. |
Beklenen bir kadro...Toraman-Cisse savunma anlamında görevlerini layıkıylan yaparlar, ama hücuma bi katkıları olmaz...Orda da özellikle Tello-Delgado ikilisine iş düşecek...Tek zayıf halkamız G.Zan gibi duruyor şu anda...Hatasız bir maç çıkarır inş...Herkez görevini yerine getirdiği takdirde bu maçtan alnımızın akıylan çıkarız, haydi görelim sizi... |
toromanla lincolnü tutmak istemiş sanırsam. nobreylede pres gücünü artırmak istemiş. umarım evdeki hesabı çarşıya uyar denizlinin...ama boboyu en azından ikinnci yarıda almalı . |
Alıntı:
|
tek forvet olucak iş degil |
Rüştü İnşallah febe maçındaki gibi hatalı çıkışlar yapmaz ve uzaktan gol yemes İN-ŞAL-LAH !!! Seriç den biraz çekiniyorum ama kendini gösterme şansı bu maçta patlama şansı yakalıcana inanıyorum. Gökhan Zan ne siz sorun ne ben söylüyeyim. Zapo evet çok güzel ama inşallah bireysel bi hata yapmaz. Ekrem Dağ ona tamamiylen güveniyorum son günlerin en iyisi. Toraman inşallah sivoğu aratmaz bize. Cisse biraz daha gayret ederse eski maçlarına oranla çok sağlam oluruz. Holosko yine sağda gecen seneki İnönüdeki maçta serveti salak yapmıştı bu senede aynı performansı bekliyorum açıkcası. Tello Sahanın gizli 10 numarası en sevdiğim en çalışkan futbolcumuz benim gözümde (sizi bilemem ) Delgado ahhh delgado ahh süper kupadaki gibi oynasa keşke bize ilk geldiği sene gs yi öldürmüştü :) haydi matias Nobre gsnin kanlısı :D hadi nobre haydi tekrardan at şu gollerini gs ye seriyi bozma ;) |
ii hadi bakalım bol şanş şimdiden bjkemizeee |
Alıntı:
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:31 . |