![]() |
gene gitsin şampiyonluk onda değilim ama i.ne demirören hala başta kalacak ya deli oluyorum.(bu arada bjk başkanlıgı haketmeyen birine saygılı konuşamam,kimse bu konu ile laga luga yapmasın) |
O kadar parayı oturduğum yerden bana verseler üstüne daha piskolojik destek veririm isteyenlere :D ne diyo bu adam yaa. |
Mustafa hocam sen 5 maçta bu hale geldiysen bu taraftar 5 senedir çekiyor bu çileyi.. Söle biz ne yapalım.. |
DENİZLİ Mustafa Denizlinin pisikolojik desteğe değilde FOTBOLU ÖĞRENMEYE İHTİYACI VAR. |
Arkadaşlar, Beşiktaşımızın bu hallere düşmesinin nedenlerini hepberaber tartışalım ve varacağımız sonucu Yönetime ve Teknik heyete duyuralım. Madem onlar bizleri bu hale soktular ve çare bulamıyorlar bari bizleri dinlesinler. Bıktık artık yenilgi yüzü görmekten. |
Alıntı:
şampiyonluk gidermi gitmezmi belli olmazda dediğin gibi şu lanet olası demirören artık istifa et yeter artık bu takıma verdiğin zararlar.. perşembe günü yapıcakmış açıklamasını..demirörenin bu saatten sonra Beşiktaşımıza yapacağı en büyük iyilik istifa olacak..istifa et başkan yeter artık.............!!!!!!!! YÖNETİM İSTİFA...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
ALENEN İNTİHARA TESVİK EDİORUM SAVCILARA DUYRULUR.. |
bugun arkadasim on masada ici iciyr iyice serhoslayinca bana sarmaya basladi takiliyor tabi hakli olarak az daha daliyordum arkadasima ayni takimda futbol oynuyorum hayatimda kavgayi sevmedim ama ben bile bu duruma geldim artik yeter ulan sizden cktigimiz |
ulan ben ne yapayim uykularim kaciyor, futbol muhabetine katilamiyorum utancimdan, her sezon ayri rezillik, asil tarftarin ihtiyaci var |
psikolojik destekmiş.Tupcu denizlinin de arkasına!!! geçer zaten.O zaman alır psikolojik desteğini arkadan!!! Yaw artık şunu taraftarın iyice bilmesi lazım.Bu olay taktik,teknik meseleden çıktı.Tamamen idari problem.Çünkü idari problem takıma ve camiaya yıllardan beri zarar veriyor.Taraftarsa ankaragücü maçında daha hala destek veriyor.Yazıklar olsun orda 1 kere bile tupcuyu protesto etmeyene.Allahdan korkar insan da 1 kere istifa diye bağırırdı.gs liler bağırdı ya daha ne deyim.... |
Türkiye`de Saat: 02:00 . |