![]() |
CAKirMA Hakem ince ince oydu macin altini Sevgili Besiktaslilar sözün bittigi, kelimelerin yetersiz kaldigi bi mac sonrasindayiz. Macin 32. dakikasinda lehimize ilk faul verildi, faulden gol, tiriskadan penaltilar, üstüne bi de kirmizi verelim de is saglam olsun denildi ve yine bi derbiden daha maglup ayrildik. Inanin TV basinda cöktüm kirmizi karttan sonra, bütün moral sifir oldu. Sahada futbolcu olsam ya hakeme bi yumruk atardim ya da maci birakip giderdim. Sahada mücadele edenleri alkisliyorum. Sabaha kadar da oynasak maci alamayacagimiz belliydi. Ince ince oydular macin altini. |
abi ben yönetimin yerinde ollsam 2.yarıya takımı çıkarmazdım hükmen 3-0 yenik duruma düşmeyi kabullenirdim sabaha kadarda oynasaydık kazanamazdık çünkü onlar12 kişi oynadı biz 10 kişi maçın yıldızı cüneyt çakır 2 penaltı 2 de gol asistliği artık yeter demenin zamanı geldide geçiyor |
bu maçta pascal olsaydı eğer hakeme kesin dalardı |
Beşiktaş'ın hakkının yendiği yerde BAŞKAN orada durmamalı. Stadı terk etmeli idi. |
herkez denizli falan diyorda FB maçından beter katledildik! trabzonuda bizide biçiyoarlar yine..her sene aynı terane. futbola diyecek fazla şey yok.10kişi tamamlayabilsek görcez kim iyi kim kötü, üzülüp geçicez yenilirsek.AMA BÖYLE OLMASI DOKUNUYOR İNSANA!!! neyse bırakın ya lanet olsun hakkımızı yiyen her .erefsize |
dobeman bile pozisyonlarda hakemin art niyetli olduğunu söylüyor |
DOBERMAN DİYOR Kİ ; dELGAdo nun ilk faulada sarı kart değil,ikincisi hiç değil |
macin tek sucsuzu delgado adam hakeme diyorki ben bikere yaptim gosterdin adamin ikinci hareketi vermiyorsun diyor dogal olarak anlatmak icin mimik yapmak zorunda cunku turkce bilmiyor 2 sezondur hicbir derbi almayan ve her gs bjk macini yoneten bu adami ne diye atadilar macimiza iyi dusunmek lazim ancak bu basiretsiz yonetimle ancak bukadar olur bunlar salak salak aciklama yaparlar millet masalarin basini kaparken yaziklar olsun bi lafimda denizliye ustutste mac kaybediyoruz adam hala 26 . haftadan sonra gorecegiz diyor ulan boyle giderse birsey gorecegimiz yok bi onlem al artik su ise |
alıştık artık ya napalım sadece bi taraflarımızı yırttığımızla kalırız başka da bi şey olmaz ne desek boş şampiyon yapmıcaklar işte bizi |
Alıntı:
|
yeter artık be |
Simdi tvden bi kere daha seyrettim hicbisey yok pozisyonlarda,Delgado gibi adam toplasan bi sezonda iki sart görmez. Senin hakemlik bilgine, senin ingilizcene, senin matematik bilgine .....kuyum. |
Alıntı:
aynen |
Alıntı:
ondan sonra gslilerin dilinden ömür boyu kurtulamazdık dimi ? saçmalama dicekler bak sizi sahaya bile çıkartmadık korktunuz carrt curt gslilerin ve febelilerin ağzı torba değil futboldan anlamayan adamlar bile kızdırıyor ya harbi kendimi zor tutuyom. |
katılıormm..hakem sattı maçı ..ama hıncımızı 2.Dönem İnönüde alcazz... |
Alıntı:
yoksa ah hakem vah hakem diye diye bir 13 sene daha bekliycez (ki hakemin rezil bir maç yönettiğini düşünüyorum.) şimdi yapabileceğimiz şez takıma destek vermek ikinci yarıya süper başlayıp süper bitirmek.şimdi yönetim istifa demek bu sene şampiyon olma ihtimalimizi çöpe atmak demektir. eğer takımda yada yönetimde revizyona gidilecekse bunun zamanı mayıs haziran olmalı (tüm branşlarda sezon bitince) |
arkadaşlar kurallar sadece Beşiktaşa uygulanıyor..daha maçın başında ne olduğunu belli etti,zaten 1 senedir büyüklerin maçına verilmeyen bir hakem müsvettesini durup dururken bu maça vermeleri olayın rengini belli ediyordu..holo ile servet arasındaki mücadele faul çalınca eyvah ! gene doğrayacaklar bizi dedim..hakemden kart istemek kurallarda yazıyo delgado kart görüyo ama lugano görmüyo..hakemin suratına top atan geçiştirilyo onu yapan beşiktaşlı olsa asmışlardı çoktan..kaleci topa tek parmağıyla dokunsa bile hakimdir kuralını kimse sölemiyo..hakemi aldatan oyuncuya kart kuralını kimse konuşmuyo ayrıca yeni bi kural öğrendik özür dileyince aldatmış olmuyormuş cüneyt e göre..esk.maçında serdarın rüştüyü attığı tekmeyi kimse görmüyo..keza ekremin pozisyonu ankara maçında..buraya yazmaya başlasak sayfalar sürer.. yaa boşa konuşuyorz,boşa çabalıyoruz..herşey ortada..bunları konuşmamak ayıptır,oyuncuların verdiği emeğe yazıktır günahtır.. |
DK.27, SAÇMA FAUL: Holosko’;nun bir müdalesi yok. Yapıyorsa faulü Servet yapıyor. Yükleniyor. İtiraz bile etmedi. DK.44, İLK SARI HATALI: Delgado aslında topa gidiyor. Bu hareketten kart göreceksen yanlış. Delgado iyi niyetli bir futbolcu. Tekme atmayan adam. Zira Barış abartılı kendini yere atan bir oyuncu. DK.50, KIRMIZI YANLIŞ: Delgado diyor ki, ’;Arkadaş ben bir faul yaptım, sen sarı verdin. Adam kaç defa yaptı, niye vermiyorsun?’; Üstelik bunu İngilizce söylüyor. Ama FIFA kokartlı dil bilen hakem bunu anlamıyor. Hatalı kırmızı kart... Hayırlı işler! Bu işler MHK’;yi götürecek DK.57, İKİNCİSİ DE DOĞRU: Lincoln’;e Uğur’;un yaptığı harekete penaltı çalınır. Lincoln penaltı istiyor ve alıyor. Ama atış yapılırken yine herkes içerde. |
Türkiye`de Saat: 11:36 . |