![]() |
Arkadaş bu takım şampiyon falan filan olamaz o kadar |
Fenerbahçe Malübüz Galatasaray Malübüz Sivasspor 1 Puan Kayserispor Malübüz Ankaraspor Malübüz Trabzonspor 1 puan bız bunlara maglub olmadık hakemlere maglub olduk allah belalarını versin ... |
perşembe günü ağzından istediğimiz şeyleri duymak istiyorum ama biliyorum imkansız,tek bi kuruşunu yar etmez bize...nereye elimizi atsak hangi maça dönsek konunun ucu yönetime geliyor...lanet olsun başka söz yok... |
Beşiktaşımızı eğer biraz sevdiğini iddia ediyorsa bırakıp gitmeli.... |
fener aragonesle 16macta 16 puan kaybetti biz mustafa denizli ile 10macta 16 puan kaybettik...ayıp be hala daha yok ilk yarı bitsin yok rakiplerimiz arasındaki maclar,cart curt hep hikaye anlatıp duruyo ... |
sampiyonlugu burakin ilk 5 girersek ona sevinin, yaziklar olsun bu taraftari rezil etmye ne hakiniz var sizin |
Şu şartlarda şampiyonluk zor ama imkansız değil, tek yapılması gereken birkaç önemli değişiklik. Şu çıkarttığınız tabloda en başarılı görünen takım Fenerbahçe ama onlarında bizi nasıl yendiği(!) ortada. Yani şu takımlardan yenemeyeceğimiz yok, yeterki birkaç eksikliği giderelim. Sistem olarak, yönetim anlayışı olarak, kazanma azmi olarak.. Umarım şu devre arası birşeyler değişir de yeniden yükselişe geçeriz.. |
maç sonrası sahaya iniyo yönetimdekiler. maç bittikten sonra inmeniz ne değiştirir taraftar önünde kendilerini aklamaya çalışıyorlar bakın biz uğraşıyoruz ama hakemler şampiyon olmamıza izin vermiyor misali. kaybettiğimizi puanların tek sorumlusu hakemlermi ? |
DEFOL GİT DEMİRÖREN..................... |
Yalnız FB ve GS maçlarında hakemler tarafından ince ince doğrandığımızı unutmayalım.ve son 5-6 haftada FB ve GS yapılan hakem kıyaklarını da hesaptan düşersek şu anda ligin tepesindeydik... |
Türkiye`de Saat: 07:54 . |