![]() |
Beledıye Macı Ve Gs Macı İkisinde De Aynı Pozisyon-Aleyhimize Belediye maçında nobrenin golü verilmiyor, 3 puan gidiyor, bugün gs nin ilk golünde servet aynı şeyi yapıyor ve gol veriliyor. İKİSİ DE BEŞİKTAŞIN ALEYHİNE. YETER MHK, DEMİRÖRENİ MAÇTAN SONRAKİ TAVRI İÇİN TEBRİK EDİYORUM. HER YIL AYNI HAKEM HATALARI, GEÇEN YIL 15 PUANIMIZI ÇALDILAR, BU SENE DE DOĞRUYORLAR. AMA DENİZLİ DE TAKIMA BİR ÇEKİ DÜZEN VERMELİ ÇÜNKÜ BÜYÜK DİSİPLİNSİZLİK VAR. |
Evet her iki pozisyonda aleyhimize sonuçlandı işte yönetimin gücü ve etkisi. Basiretsiz etkisiz güçsüz yönetim yeter artık. suçu hakeme değil beşiktaşımı hakemler ezdiren ayaklar altına aldıran kişilerde arayın. |
ikisindede fauldür beşiktaşın aleyhine olan sadece gese maçındaki servetin attığı goldür..belediye maçında nobrenin attığı goldede faul var ama ******** cüneyt faul vermedi golü verdi..Allah belasını versin emek hırsızının.. |
nobernin pozisyonu faulse bu da fauldu hatta faulun ağa babası idi bırakın allah aşkına ya yapılan tüm hakem hataları olmasaydı ligdeki tablo çok deişik oludu eminim ama sırf hakemlere deil birazda sahada oynayan ve yanda onları yönetenlere bakalım bu şi artık bi yoluna koysunlar lig başladığından beri bi rahat zevkle maç izleyemeddik yazık biz taraftarlara:( |
hakemleride ezecek bir kadro kurmaliyiz oyleyse hem yonetim bazinda hemde futbol takimi bazinda |
Türkiye`de Saat: 05:18 . |