![]() |
Aklımda bir tek sen,fikrimde bir tek sen,ne farkeder Kartal,sen hergün yenilsen,uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken nasıl vazgeçerim Beşiktaş'ım senden açın gözlerinizi bakmayın şaşı alayınız gelse yıkamaz şanlı BEŞİKTAŞIMIZI |
ben artik hic bir hakeme güvenmiyorum türkiyede hep böyle oliyor ne yapalim biz hakem penalti veriyor penalti deyil kirmizi veriyor kirmiz kartlan alakasi bilen yok ve bizde tv önünde öylece durup kaliyoruz elimzden birsey gelmiyor ne yapalim söyleyin ne yapalim artik biktim ben hep ayni seyleri görmekten ve hakemlerin bile bile yaptiyi hatayi seyiretmekten baskalari elinlen gol atiyor tamam bir insan hatta yapabillir ama bu hata hep ayni takima yapiliyorsa demekki bu iste bir yanlislik var .....hic bir hakeme güvenim kalmadi türkccel süper ligde....... hatalarim varsa afola benim türkce okadar iyi degil .... |
ALLAH bildiği gibi yapsın hepsini.. Sözde Beşiktaş BAŞKANI Perşembe açıklama yapacakmış.. Bi tarafın bütünse Pazartesi yapsaydın ya Basın Açıklamasını.. Nabız Yokluyor Vicdansız Herif. |
Alıntı:
Cinconları sevmem ama Avrupa futbolunu sevip yakından takip ettiğim için söylüyorum ki Baros harbiden Avrupa'nın en iyi golcülerinden birisiydi.. Adamlara helal aldılar getirdiler. Biz naptık Lyon ve Aston Villa ile Baros da takasa kullanılan Carew i adam gitmek istemediği halde sattık... Sergen yalçın ın bisözü varr Büyük Takımlarr Büyük FUTBOLCULAR ile başarılı olur... Bizde elimizde kalanlara bi bakın hele..... Bu Demiröreninbile bile Beşitaşı başarısız hale getirmekiçin uyguladığı bir geriletme Politikasıdır. Başka bişi değl. Yazıklar olsun... |
bizi bu hale düşürenlere sesleniyorum,sizleri ALLAH'a havale ediyorum |
Arkadaşlar , yöneticilerin ve başkanın maçtan sonra kazdığı kuyuya düşmeyin Allahaşkına , şu iki penaltı pozisyonu bizim lehimize olsa ve hakem bunları devam ettirse , allahaşkına dürüst olun , elinizi vicdanınıza koyun ve söyleyin hangisine itiraz etmezdiniz , yapmayın bu takımı bu hale getiren yönetimin oyununa gelmeyin. iki pozisyonda net penaltıydı , biz kendimize yakışan oyunu oynamıyoruz arkadaşlar , gerçeği görün ,derbi kazanacak , büyük hedeflere koşacak bir takımımıoz yok , ve 2003 den beri de olmadı. Lütfen hedef saptırmayın. Galatasarayın yüklendiği an gol atabileceği bir rakip vardı dün karşısında, Demirören geldiğinden beri takımımızın yetersizliğini görmemeye , suçu hep MHK ,Federasyon vs. atmaya çalışytık ama açalım gözlerimizi artık. Bu Demirörenin daha fazla kandırmasına izin vermeyelim |
Alıntı:
|
Allahım biz ne günah işldeik gözünü acın allah kimseye dğeil bize bela verdi oda demirörendir. |
Alıntı:
Aynen abi aynen.. Şu cümle özellikle açıkılıyor herşeyi.. " GS ın yüklendiği zaman rahatlıkla gol bulabileceği bir takım vardı karşısında " .. yıllardır da bu böyle..Bizler de hala hakemdir, taraftardır, Federasyondur saçmalıyoruz.. |
Ne kadar cok kofur etsek ne kadar agizim yamulsa azdir.Kendine bir araba alirsin , banka hesabinda degismeler olur.Acaba bu adam sokakta rahat yuruyebilecek mi bundan sonra merak ediyorum?Kendisini yolda gorsem tekme tokat dalarim kirmiziya dondururum her yerini ama cikmaz ki bi ciksa yapacagimi bilirim |
Türkiye`de Saat: 17:13 . |