![]() |
protesto projesi olan var mı ? arkadaşlar artık bunları değişik bi yöntemle protesto edelim. bağırmakla olmuyo.herkes kendi projesini yazsınn.yeni fikirlere açık olalım benim projem : demirören e ayakkabı atalım ne dersiniz çok yaratıcı (!) bi fikir olmazmı.ıraklı gazetecinin yaptıığnı beşiktaşlılar yapsa fena olmaz yani... :laugh::laugh::laugh::laugh: |
bu yönetim darbeyle gider. |
aslında düşünmüştüm bu yöntemi |
Adam sülük gibi nereye gidiyo yaa yüzsüz. |
sülükden beter yüzüne tükürsen yarabbi şükür yağmur yağdı der ancak.... |
Çarşının bayrak organizasyonu vardı ona benzer bi organizasyonda olabilir tişörtlere yeter tüpcü gibi yazılar falan süper olur kanımca ama tutmaz bu yıldırım denen sülüğe. |
allah belani versin demirören diye bagirmali, suratina tükürmeli |
DEFOL GİT DEMİRÖREN..................... |
Yönetim istifa edinceye kadar maçlarda rakibi destekleyelim. Ben inanın akşam 4-2 olduktan sonra 7 ve 8 gol atmasını istedim. başka türlü gitmez bu adam. |
Alıntı:
sevgili arkadaşım açtığın konuyu görmeyerek yeni bir konu açmış bulunuyorum. http://www.besiktasforum.net/forum/f...abi-duy-artik/ kusura bakma artık. |
Bizim taraftarın son 5 yıldır tek bir projesi var. O da Uyku Projesi.. Stada gidip şarkılar, türküler söylüyor bir tarafımızı yırtıyoruz , rakiblerin gollerini seyrediyor ve uyuyoruz.. Mazoşist bir yaklaşımımız var. Artık çileden, işkenceden zevk alır hale geldik.. Onun için de zalim zulmüne devam ediyor.. Biz ise bir kurtarıcının gelip bizi kurtarmasını hayal ediyoruz.. Atalarımız "Balık baştan kokar" demiş ama biz başı yanlış algılamışız.. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 01:04 . |