![]() |
ertugrul saglam denizli kiyaslamasi bazi arkadaslar bu kiyaslamadan hoslanmasada kendimle kiyaslayacak halim yok mecburen ertugrul saglamla kiyaslayacam tiganaylada ertugrulu kiyasladigim gibi ertugru doneminde asagidada gordugunuz gibi 6 macta 11 gol atip 4 gol yemisiz ve turkiye liglerininde en az gol yiyen 2. takimi durumundayiz kayseriden sonra ve galatasaraydan sonrada trabzon gazi antep ve bursa sporla beraber 11 golle en cok gol atan 2. takimiyiz yani o zaman gs ile aramizdaki gol farki sadece 3 ve malubiyetsiziz yav encok koyanda bu ve metalist maci tabi herseyi alt ust eden mac hocayi kovduran bizi elediler ama hickimseyi yenemeden evlerine donerler dedirten takim bugun benfika galatasaray olimpiyakos ve herta berlinli gruptan lider cikan koy takimi karkihv peki bizimkilerden baska hoca degistiren salak varmi onada bi bakin isterseniz tabikide yok ertugrul saglam donemindeki puan durumu attigimiz yedigimiz goler falan asagidaki tabloda 1ANTALYASPOR A.Ş. 2-3 BEŞİKTAŞ A.Ş. 24 Ağustos 2008Turkcell Super Lig 2BEŞİKTAŞ A.Ş. 2-0 KONYASPOR 1 Eylül 2008Turkcell Super Lig 3TRABZONSPOR A.Ş. 0-0 BEŞİKTAŞ A.Ş. 14 Eylül 2008Turkcell Super Lig 4BEŞİKTAŞ A.Ş. 3-0 GAZİANTEPSPOR 21 Eylül 2008Turkcell Super Lig 5BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR 1-1 BEŞİKTAŞ A.Ş. 27 Eylül 2008Turkcell Super Lig 6BEŞİKTAŞ A.Ş. 2-1 HACETTEPE SPOR 6 Ekim 2008Turkcell Super Lig peki gecelim sahsi muhterem buyuk mustafaya mustafa denizli kimimize gore korkusuz futbol anlayisini turk futboluna yerlestiren kimimize gore eskiden tamam bu anlayis oluyordu ama cagdas futbolda artik bitmistir denen (bende bunlardan biriyim ) kimimize gore ise hoca bile degil bence denen buyuk mustafa hoca bide ona bakalim onun karnesine 10 macta 16 gol atimis besiktasim onun doneminde yani mac basina 1.6 peki ne oynatiyor bu arkadas takima bazi futbol bilgini arkadaslara gore hucum futbolu oynatiyor ama bakiyoruzki korkak oynatiyor dedigimiz ertugrul saglam 1.83 cesur dedigimiz buyuk mustafa 1.6 gol ortalamasi yakalamis bu cesurlukta bi problem var bence ya cok hucumcuyla oynamak cok gol atmak degil yada cok hucumcuyla yanlis bir diziliste sahaya cikiyoruz baska turlu bir izahat yapamiyorum bu duruma sanirim hesap ortadayken hala birileri cikip yok abi ya parcaliyoruz karsidaki rakipleri demicek bana sanirim kalitesiz kadroyuz diyecek olanlar olursa ulan sivastandami trabzondandami fenerdendemi kalitesiz kadroyuz diye sorarlar adama neyse attigimizi birak yedigimize gel derler ya hani hic gelmesem daha iyi bu arkadasin cesurlugunun faturasini cag disi kalmis sisteminin faturasini soyleyeyim size besiktas denizli doneminde ligde 10 macta tam 14 gol yemis yani nerdeyse attigiyla ayni sayida attigiyla ayni sayida gol yiyen takimin sampiyonluktan bahsetmesi soz konusu bile olamaz yani mac basina 1.4 gol yeme orani tutturmusuzki buda her 2 macta bir 1 golden fazla yemisiz anlamina geliyor bilmem anlatabiliyorumuyum hadi hepsini gectim ertugrul hoca doneminde bu takim yanlis hatirlamiyorsam 10 dan fazla genc cocuk cikartti a takim kadrosuna peki nerdeler bu adamlar kardesim simdi herkezde ama az ama cok begeniyordu bu cocuklari yanlismi biliyorum peki denizli efendi bukadar ne kotuluk gorduki bu cocuklarda hepsini birden cikardi kadrodan yahu hepsini gectim emre ozkan gibi bi cocuk tam olacakken kopardi adam dalindan yahu simdi millete sunu anlatamiyorum hadi bu sene sampiyon olduk ilersi icin ne umit vadediyor denizli bize hicbirsey her yaptigi seye bakiyorsun gunu kurtarmak adina yapilan hamleler zirt pirt basin toplantilari iste milletin taraftarin icini yumusatmak adina belkide iyi birseydir ama beni rahatsiz ediyor bazi arkadasara iyide gozukebilir bu durum peki ertugurlla da gelecege kotu bakan arkadaslarda olabilir ama en azindan denizliden daha fazla sey yapiyordu besiktasin gelecegi icin bu gercegi kimse goz ardi etmesin ben istikrardan yanayim bunu herkez bilir ama denizliyle istikrar olmaz olamaz eger olacaksa besiktasin ozunun transfer politikasinin ve takim anlayisinin tamamiyle degismesi gerekirki buda besiktasin 5 6 senesinin daha kayip olacagi anlamina gelir hele birde ise bu beceriksiz salak herseyi eline yuzune bulastiran yonetimide hesaba katarsak bu is 10 seneyide bulabilir bu aradada ati alan uskudari gecmis olur bizde ahmak ahmak bakar hala adam gibi adamlarin yuzlerine karsi analarina avratlarina soverek yollariz klubumuzden biz kendi ozumuzden donuyoruz ve dondukce besiktasin kendi evlatlarina ihanet ettikce kendi kicimizin ustune oturuyoruz hani diyoruz ya bu sevdadan vaz gecersek allah belamizi versin diye evet iste BIZ BU SEVDADAN VAZ GECTIK ALLAHTA BELAMIZI VERDI KARDESIM |
artık iş teknik taktik mesele olmaktan çıktı.Çünkü takımda doğru dürüst bir pozisyon kalmadı,istikrar kalmadı,en iyi adamlar bile kötü oldu,futbol filan oynamıyoruz.Oyuncuları eleştirmenin hiçbir manası yok zaten.Çünkü tupcu döneminden beri bir sürü antrenör değişti,oyuncular gitti geldi.Topçu napsın.Yalama olmuş herşey artık. ertuğrul hoca kalsaydı 3-4 sıra daha yukarda olurduk sadece.Sorunlar devam ederdi.Ki bu sorun zaten başkanın kendisi. |
kalmasi gitmesi nemli degil bir kiyaslama yaptik sadece ertugrul takimin basinda kalsaydi daha iyi yerlerde olurduk su siralamada bundan kuskum yok ama bu takim gecen sezon bittiginde denizliyle bu sezona baslasaydi nerde olurduk onemli olan o benim icin belki yine bundan daha iyi olurdu yada bu gunku tabloya bakarsak rezil rusvan bi durumdada olabilirdik ama ertugrul saglamla hicbir zaman ligde bu duruma dusmedi besiktas simdi tabi tek maclik ruyalari olan arkadaslar miverpool ve karkhiv maclarindan bahsedecekler ama onlar istedigi kadar konussun bu ertugrul saglamin gecen sezon bu takimdan daha kotu defans hatti olan bir takimla ligde 73 puan yaptigini son 5 sezondur gelen hocalarin hepsinden daha cok galibiyet aldigini ve sampiyonluga yaklastigini ayni zamanda gecen sezon besiktasin 10 dan fazla puaninin hakemler tarafindan katledilmemesi durumunda besiktasi sampiyon yapacaginida degistirmez cunku onlarin derdi ertugrul saglamin futbol bilgisi ve zekasindan cok haniminin basindaki basortu ilgilendiriyor o yuzden ne soylesen bu gercegi kabul edemezler |
Alıntı:
ertuğrul hocanın da ahını aldığı için başkan aslında bu durumdayız.Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste derler.Fakat kabul etmek gerekir ki ertuğrul hoca geçen sene federico hugain gibi yabancı transferinde çok büyük hatalar yaptı.Bu senede seriçi o aldı.Ricardinhoyu da gönderen oydu.Transferi artık sinan mı yaptı,para mı yoktu bilemem.Ama birisi holoskoya 5 milyon euro veriyosa ona çok pis söverim ben.Çünkü aynı parayla milan baroş alınır. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tartışmalar anlamsız futbol iyi oyuncularla oynanır bizde iyi oyuncular yok cisse uğur inceman yeterli değil sağ bekimiz sol bekimiz yok birbirine uyumlu zapo sivok u ayırdılar delgado 10 numara değil .kendimizi kandırmıyalım bu takım şampiyonluğa oynıyamaz |
Abi iyi diyorsun hoş diyorsun da şöyle de bir gerçek var bak bakalım takıma kimleri almış, kimleri oynatmış? gökhan zan-baki mercimek-diatta-gordon-üzülmez-tandoğan-seriç-zapo-sivok-arıkan ve daha sayamadıklarım şimdi rakiplerimizin transferlerine bir bak ve kıyasla bakalım ne çıkacak? şu yukardaki isimlerden hangisini alır oynatırsın?? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hocaları kıyasla kıyasla bitmez, asıl suçlunun kim olduğu ortada, gerisi hikaye. Şimdi burada Denizli'yi suçlu ilan edip göndersek ne değişecek, yeni gelen hoca ile ligde ve Avrupa'da fırtınalar mı estireceğiz? Hiç sanmıyorum, eminim birçok kişide aynı şeyi düşünüyordur.. |
DEFOL GİT DEMİRÖREN.............. |
büyük mustafa beşiktaşa ne top oynatıyor maşallah, her maç 3-4 yiyoruz |
bence kıyaslamaya bile gerek yok sonuçlar açıkça ortada. bu kadar kötü durumda olmamızda herkesin suçu var ama en büyük suç teknik direktörün deil yönetimindir bence. ama beşiktaşlı duruşu bozulmuyor ona da şükür hala başımız dik millet utanmıyomusunuz beşiktaştan bahsetmeye hala diyor en çok buna kızıyorum :@ |
Çok merak ediyordum ismail air ne yazacak şimdi diye.. Ertuğrul hocanın istifa süreceinde söylemdiğini bırakmayan, işi hakaret boyutuna getiren ve mustafa denizliyi öve öve bitiremeyen, hücumda hücum futbolu diye sanki yeni bir şey bulmuş gibi bas bas bağıran ismail air bakın ne yazmış bugün: Beşiktaş'ı Akut kurtarır BEŞİKTAŞ formasını sahaya dizseniz bu kadar kötü oyun ortaya çıkmaz. Siyah beyazlı takımın bünyesi kaç yıldır kalitesiz oyuncu kabul etmiyor. Beşiktaş’a gelip yığınla paralar harcatan ve takıma hurda yığını halinde dolduran teknik adamları tek tek teşhir etmek gerek. Suç Mustafa Denizli'de değil, ondan önce görev yapan ve bu transferleri üstlenenlerde. Sezon sonu böylesi yetenek yoksulu oyunucları takıma kazandıranlar hakkında soruşturma açılmalı....... Adamın derdi hala Ertuğrul hocayla.. Diyemiyor ki yıllardır çapsız yönteimimizin ve benim gibi eyyamcı Beşiktaş yazarları sayesinde bu günlere geldik.. Tabiki tüm suçlu mustafa hoca değil ama onu sütten çıkmış ak kaşık gibi sunup tüm suçu hala Ertuğrula atmak nasıl bir anlayız.. ilk 7 sıradaki takımların beşi ile mustafa hoca zamanında oynadık ve aldığımız puan 1. bir tek trabzonla erturğrul hoca zamanında oynadık ve ondan da bir puan aldık.. Çok eleştirilen Metlaist mağlubiyeti ve Metalistin köy takımı benzetmelerinden sonra görük Metlaisti.. Adamları bu sezon avrupada yenebilen hatta gol atabilen tek takım beşiktaş.. Bu tabloda suçlu tabiki yönetimdir ama bu son 6-7 maçtır sahadaki karmaşanın sorumlusunu haklı çıkartmaz.. |
Şunu rahatlıkla söyleyebiliriz...Ertuğlul Sağlam başımızda olsaydı bundan daha kötü bir durumda olmazdık, bunda hemfikir olmayan yoktur herhal...4-5 puan daha fazla alırdık bence...Yanii şu ana kadar Denizli'nin bir katkısı yoktur, çünkü hiçbir büyük maçı kazanamamıştır, onu bıraktım, aldığı puan sadece 1'dir!..Bari yenilmeseydik yahu!..Denizli'yi geldiğinde desteklemiştim, ama bu kadarını tahmin etmemiştim, tamam her maçı alacak diye bir şey yok ama hepsinde de yenilmezki bir insan yaf, birini alsaydın bari(Büyük maçlardan bahsediyorum)!..Tabii bunda Denizli de tek suçlu değil, bu oyuncular hiçbir büyük maçı kazanamadı ki bunları kazansınlar, İnönüdeki Liverpool, Marsilya gibi maçları saymıyorum tabii, hala buna inanmak istemeyenler var ama o maçı kazanan taraftardır!..Onun için ilk suçlu futbolculardır kesinlikle, sonra da bunlara bu kadar çok güvenen Denizli...E.Sağlam'da çok güvendi, sonu malum, yazık ettiler hocaya, şimdi sırada Denizli var!..Demirören hakkında bir şey demiyorum artık, hala başımızda duruyorsa, o yüzü varsa ne denilebilirki, suçlular arasına bile katmadım o yüzden!.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
malesef onur kardesim bukadarda kotu olacagini tahmin etmiyordum abicim tamam ertugrul doneminde takim belki kapali futbol anlayisi falan fistik diyordukki buyuk maclari haric cogunda 3 forvetle bile sahaya ciktigi oluyordu kaldiki macin belirli bir bolumunden sonra alabilecegi butun riskleri aliyordu ama ne oluyordu o maci bi sekilde kazaniyordu karkihiv haric ama takimda bir sistem vardi be kardesim biliyordukki bu takim sistem olarak 4 5 1 sistemini oynuyor belki bu sisteme yeteri kadar zaman tanisaydik zamanla gol ve gol pozisyonlarimizda cogalacakti ama tanimadik neyse orasini gectim olabilir insanlar gidebilirler biryerden gidisleri bukadar yanlis olmamasi lazim ama senin gibi bende bizim okuzlere artik diyecek laf bulamiyorum cunku terbiyemin sinirlarini zorlayarak ettigim yuz kizartici laflara ragmen hala ordalarsa ben artik ne diyim yuz degil kosele tasiyor ama denizli doneminde yahu futbol sistem oyunuysa eger bu takim ne sistemle oynuyor bende bilmiyorum artik daha dogrusu kimse bilmiyor sanirim gercekten abi ne oynuyoruz biliyorsan sen soyle allah askina istikrardan yanayim bunu herzaman soyluyorum ama bu sekilde bi istikrar devam ettirmek istersek halimiz nice olur diye dusunmeden edemiyorum malesef sucun tamami denizlide degil sucun buyuk kismi tabiki yonetimdedir her hoca besiktasi calistirmak ister denizlide istedi bu normal ama saha icindeki corba gibi karisikligi anlamami beklemesin kimse benden kardesim zapo resmen forvet oynadi macin son 30 dakikasini madem zapo orda oynayacakti nobreyi niye cikardin be adam diye sormazlarmi adama sorarlar bende soruyorum madem zapoyu forvete cekecektin nobreyi ne diye cikarttin be kardesim anlayamiyorum |
hatirladim kadariyla gecen sezonun ilk yarisindada önemli maclarin hepsini kaybetmistik. sivas 2-1, ezikler 2-1, cincon 2-1, falan filan, demeki bizim topcular önemli maclari kaldiramiyor bu durumda ne kadar kaliteli olduklarini gösterir |
ertuğrul sağlam yaşına ve tecrübesine rağmen mustafa denizli den çok daha iyi sonuçlar aldı ama artık yapabileceğimiz birşey yok göndermeden önce bu kıyaslamaların yapılması gerekiyordu. |
Aşağıdaki yazı kartalhaber.com sitesinden alıntıdır. Dikkat ediyor musunuz; Beşiktaş Denizli dönemindeki bütün önemli maçlarını 10 kişi tamamlıyor. Yabancı futbolcular "yanlış anlaşılmalarından dolayı" sürekli kırmızı kart görüyor. Fenerbahçe, Ankaraspor ve Galatasaray maçlarında bu böyleydi. Fenerbahçe ve Galatasaray gibi derbi maçlarında çok basit kırmızı kart yedikleri konusunda bütün spor kamuoyu hemfikir. Peki, bunlar tesadüf mü? İstihbaratta tesadüflere yer yoktur. Bir kere olur, iki kere olur. Ancak üç maçta tesadüf olmaz. Tıpkı mafya jargonunda söylendiği gibi: Bir adamı sabah görürsem es geçerim, öğlen görürsem tesadüf derim, akşam bir daha görürsem çekip vururum! Beşiktaş'ın 10 kişi tamamladığı maçlardaki üç rakibi de şampiyonluğa oynuyor. Gelin madde madde gelişmelere bakalım 1. Ertuğrul'u Beşiktaş'a getiren Cemaat'ti. 2. Ertuğrul'un gidişi aynı Cemaat'i çok kızdırdı. Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı yazı bile yazdı "artık Beşiktaşlı değilim" diye. 3. Mustafa Denizli, İran'a gittiğinde dinci basının hedefi olmuştu. Hiçbir zaman futbolu kitleleri etkilemede önemli bir silah olduğunu düşünen Cemaat tarafından kabul edilmedi. İzmirli ve Cumhuriyet okuru olduğu için dışlandı. Ancak Denizli kendinden ödün vermedi. 4. Ertuğrul gitti ve Mustafa Denizli geldi. Hem de Beşiktaş fırtınalar estirdi, maçlar kazandı. Trabzonspor'u Trabzon'da bile yendi. 5. Ancak Denizli'nin başarıları "birilerini" rahatsız etti. Futbol dünyasını elinde tutmak isteyen Cemaat oligarşisinin ezberini bozdu. Çünkü birinci ligde teknik direktör olmak için birilerinin elini öpmek gerekiyor, Cami'ye gitmek gerekiyor. Zaten takımların pek çoğu da AKP belediyelerinin kontrolünde. 6. Denizli bu norm'un dışına çıkan bir teknik direktördü. Başarılı olup bir de Beşiktaş'ı şampiyon yaparsa sinsice planlanmış bütün strateji yerle bir olurdu. 7. Birileri sanki düğmeye tam da bu noktada bastı. 8. Beşiktaş oyuncuları bir bir kırmızı kart görmeye başladı. 9. Beşiktaş maç kaybeder oldu. 10. Ve Mustafa Denizli zor durumda bırakıldı. Sanki maçları 10 kişi tamamlamamış gibi bütün oklar ona çevrilmeye başlandı. İşte size 10 maddede manzarayı özetledik. Şimdi söyle Çarşı Grubu! Futbol sadece tribünde slogan atmak mıdır? Bu işler tesadüf müdür? Çarşı Grubu'nun bütün bunları düşünmesi gerekiyor. Ey Alen, bunları görmüyor musunuz? Size karşı oynanan oyunların aynısının Mustafa Denizli'ye oynandığını görmüyor musunuz? Odatv.com futbol camiasının meselelere geniş açıdan bakmasını öneriyor. Tesadüflere sadece ahmaklar inanır. Ve onlar mutlaka yok olurlar! Odatv.com ÇAKIR’IN NOTU: 8.2! DERBİNİN FIFA kokartlı hakemi Cüneyt Çakır’ın gözlemcisi Abdurrahman Arıcı’dan aldığı not dün TFF’ye ulaştı. Çakır’a (Hakem iyi ama daha fazlası yok) anlamına gelen 8.2 puan veren İçel AKP Milletvekili Arıcı, Çakır’a maç sonu, “Bence iyi yönettin. Ancak Delgado’nun 2. sarısında acele ettin. Delgado’ya arka arkaya iki faul yapıldı, bekleyip karar vermeliydin” dedi ama derbilerdeki en yüksek notu verdi. |
Alıntı:
|
hayali düşmanlar yaratallım biz aynen devam suçu dısarda arayalım yok şeyh yok şıh yok cemaat bilmem ne. O maçta penaltılar penaltıydı kardesim bunu göremiyormusunuz?Delgado da o hareketi yapmıcaktı!Sorumlu davranması gerekiyordu.Yok mhk yok federasyon yok cemaat....1.şuçlu yönetim 2. suçlu denizlidir.Bi fenerli arkadasım M.D ile değerli oyuncular bile değersizleşiyor,gözden düşüyor ve gönderiliyordu bizde demişti.Simdi bakıorum ne kadar haklı cıkmıs.(bobo vs..)Geri kafalı bir teknik hocadan baska ne beklenir?Tmam bu takım belki üst düzey değildi ama bu kadar da kötü değil!Denizlide kadroyu randımanlı kullanma diye bir sey yok.Bu saaatten sonra gidişi fayda değil tabiiki ama sezon sonu çağdaş yabancı bi hoca gelmeli ve tabiiki yönetim değişmeli.Ertuğrul sağlam tecrübesiz bi adamdı erkendi gelişi belki ama o bile bu kadar hata yapmadı.En azından takımın bir sistemi düzeni vardı.. Maçlarda acaba denizli bugün nasıl bir sistem nasıl bir 11le başlayacak diye düşşünmekten kafayı sıyırcam.Hepinizde yuttunuz palavraları neymiş her maçta sistem aynı olmazmıs rakibe göre değişirmiş miş alın değişti gördünüzmü?Siz chelsea'nin barca'nın sistem değiştirdiğini görüyor musunuz???Yok biz bu mantaliteyle bir yere gidemeyiz.Beşiktaş'ta en tepedeki başkanından en alt kademedeki memuruna kadar herkes avrupa futbolunun geldği yeri bilmeli,modern futbolu takip etmeli.Yoksa başarı hayal... |
avrupa da biçok takımın kendine has sistemleri var..teknik direktör seçerken özellikle söylüyorlar bak kardeşim biz 4-3-3 oynuyoruz,oynatacaksan gel !! ve bu takımların sistemleri hocalar gelip gitse bile değişmiyo..anayasa gibi çünkü altyapıdan oynayan ve oradan gelecek oyuncular,A takım da oynanan sisteme göre yetiştiriliyor..bu iş böyle olur..avrupanın alt yapı devi Ajax bunun en güzel örneğidir.. |
daha kıyaslama yapmak için erken durun bakalım sezon başında takıma gelip kendi transfer ettiklerinle çalışıp lige başlamak başka şey bu başka şey daha lig bitmedi koskoca bir lig duruyor önümüzde avrupadaki tarihi yenilgilyi çabuk unutanlar var eziklere karşı hiç galibiyet yok her maça inşallah yeneriz diye çıkmaya başlamıştık oynanan futbolda bir fark yok hiç kimse diyemez beşiktaşı nasıl yendikleri ortada penaltı olmadan adam atmadan hakem hataları olmadan bir maç seyredemiyoruz |
Alıntı:
ya birak guzel kardesim allahini seversen peki besiktas hangi sistemi oynuyor onu soyle bana kim nerde oynuyor takimin sistemi yok resmen corba gibi oyun oynuyoruz besiktas 6 5 oynuyor resmen orta saha yok tekbir organize atak yok kendi sahamizdan topu sisiriyoruz ilerdeki iyi adamlarimiz gol ariyor sen gelmis hala bana yok seyh yok cemeat yok sih muhabbeti yapiyorsun birak paronaya olarak yasamayida gercekleri gor denizlinin sistemi cag disi kalmis 1980 lerden kalma bir sistemdir bu sistemle ilerlemeyecegimizi daha denizli geldigi gun soyledik ve cok gol yeriz dedik bakiyoruz yedigimiz gol 14 mac basi 1.4 2 macta bir 1 golden fazla yemisiz sen hala cemaat diyon demir orenidemi cemaat getirdi bu takimin basina adam gitmek bilmiyor |
Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Cemat vs fasa fiso. Ertuğrulu trabzonda berabere kaldı diye eşletirdik. Denizli eziklerde cinconda hatta ank.s ye bile yenildi. Metalist maçı Ertuğrulu takımdan gönderebilmek için fubulcularca satıldı. O anakadar ligde ve diğer maçlarda fırtına gibi koşan futbulcular adım bile atmadılar. Malum bazı yıllardır oynayıpta takımı şampiyon yapamayan ve sazon başında takımdan atılıp yönetim af ile geri dönen dinazor futbolcular ya kendileri ya Ertuğrul gidecekti. Onlarda böylece Ertuğrulu gönderdiler. Zaten bazı yönetiilerde onu istemiyordu. Ertuğrul onların istedikleri değil kendi kafasına uygun transferler yapmak istiyordu. Çünkü geçen sezon bir sür uyduruk yabncı transfer ettiler(ÖR: Hugain..) Faturasınıda Ertuğrula kestiler. Ezikler o kadar kötü sonuçlara rağmen teknik dedelerini takımın başında tutuyorlar. Biz tek maçla Ertuğrulu gönderdik. Denizli ise tatil yapmaya geldi. Boşda durup tv kanallarında seviyeli ne şiş yansın ne kabap tarzı yorumlarla tüm takım taraftarlarına şirin gözükmekle meşguldü. Beşiktaş onun için büyük bir nimetti. Fakat onu yönetecek kabiliyeti şüpheli idi. Kısa sürede takım zirvelerden ibrei aşağı çevirdi. |
Ertuğrul gibi bi hocanı sen gönderirsen eğer bunların hepsine katlanacaksın.adam geldiği gün egolarını gösterdi adamın deri beşiktaş olmadığı en başından belliydi.onun tek derdi var rekor kırmak.o rekoru kırınca oomatik şampiyon olucaz diye düşünenler olabilir ama bu şartlarda bu furbolla ve bu oyunlarla gelenşampiyonluk uzak kalsın bize. |
Alıntı:
|
iyice saçmalamışlar ertuğrul sağlam iyiki bi namaz kılıyordu olayı nerelere getirdiler :mad: önceki 4 kırmızı kart yediğimiz maçtadamı aynı gizli cemaatin parmağı vardı, bu kadar komplo teorisi yazılmaz ya. gs ve fbnin hakemlere oynadığı neden söylenmiyor yoksa saklamak istedikleri o konumu |
Alıntı:
Habere bak habere:D:D Benim bildigim SABETAYLAR cok daha güçlü bu ülkede.Bu ülkeyi yöneticek cemaatlere pabuc bırakmayacak kadar!!!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ülkenin Cumhurbaşkanı ve Başbakanı Ertuğrul Sağlam'ı, Ertuğrul Sağlam istifa ettikten sonra arıyor ve teselli ediyor. Bu bile garip değil mi sizce? Bir örnek daha vereyim, bizzat federasyonda çalışan birisinin, bulunduğu ilçenin 3. ligte bulunan takımının kulüp başkanına, yanına ilgili ilçenin Belediye başkanınıda alarak, gidip bizzat isim vererek şu teknik direktörle çalışmanı tavsiye ederiz dediğini, arkadaşımız bizdendir, yoksa destek alamazsın dediğini, o kulüp başkanı da onu reddettiği için Kulübe belediye yardımın kesildiğini, kulüp otoparkının alınarak, parti ilçe başkanına verildiğini ve o takımın fahiş hakem hataları ile ligin zirvesinden düşürüldüğüne tanık olan birisiyim. Siz hala cemaat olayları yok diyin. Ne yazık ki cemaat olayları o kadar çok fazla var ki. Hatta bu sene olan bir olay değil ki bu. Senelerdir var, ama bu sene daha bi ayyuka çıktı. Bizim hakkımız yeniyor, siz hala E. Sağlam mı, M. Denizli mi davasındasınız? Bırakın artık bu karşılaştırmayı. Sene sonunda değerlendirin. O zaman daha doğru bir karşılaştırma yapılır. Sonuçta E. sağlam bir yıldan fazla Beşiktaş'ın başında kaldı. M. Denizli ise 3 aydır Beşiktaş'ın başında. |
Alıntı:
sana ben daha birsey demem arkadasim sana cemaat arastirmalarinla bas basa birakip gercek futbola donuyoruz biz bence cemaatlik bir olay yok besiktasta demir orenlik bir vakaa var |
Türkiye`de Saat: 19:54 . |