![]() |
Alen Abi duy artık.. mhk, teknik direktör, oyuncu.. silsile yoluyla değerlendirme yaptığımızda geçen yıllarda herkes mi kötüydü(!) "yeter artık demirören" demekte yeterli olmuyor. Büyük taraftarımıza, Beşiktaş'ımıza, kulübümüzün başkanına sövmekte olmaz.. "taraftardır bir iki maç kazanır susarlar.." deniliyor.. madem yönetimden şikayetçiyiz, gelinen nokta "isyan" derecesindedir, Sayın Bilgili'ye ana avrat, kızına, soyuna küfrettirerek istifa ettiren Sayın Demirören'e aynı yöntemi uygulamayalım, peki ya ne yapalım? Beşiktaş'ımız İnönü Stadı'nda oynadığı her maçta 25.000 kişi ile rakip takımı desteklesin. Rakip takım aleyhine tezahüratlar yapsın.. Bizler değil miyiz dünyaya Çarşı gurubunun, Beşiktaş taraftarının büyüklüğünü gösteren(!) İyi günde, kötü hep Beşiktaş'lıyız, sonuçta biz sevinmek için sevmedik bu takımı(!) ama ne yaptıysak ses getiremedik, ne yaparsak yapalım yine ses getiremeyeceğiz.. Arkamızda olan, sesimizi bastıran değil sonuna kadar o sesi haykırışa döken bir yönetim olmadıkça; federasyon, taraflı basın, yayıncı kuruluş başta olmak üzere herkesler Beşiktaş'ımızın bu durumunu keyifle izleyecektir. Daha ne teknik direktörler gelir, gider.. Daha ne futbolcular, yıldızlar alınır, gider.. Daha ne milyon dolarlar harcanır, biter.. Bu yönetim olduğu sürece Beşiktaş'ımız gülmeyecektir!!! arkadaşlar katılan olur, destekleyen çıkar ve belki de taraftar guruplarımızın liderlerini bir araya getirerek yukarıda bahsettiğim yöntem uygulanır.. Alen Abi, sen istedin biz neler yapmadık.. madem ki bu yönetimden şikayetçiyiz, artık süresi dolmuştur; küfrederek değil, yine dünya basınında, ana haber bültenlerine konu olacak bir şekilde, Sayın Demirören yönetimini rakip takımı 25.000 kişi ile destekleyerek güzel bir uğurlama yapalım. Duyun artık sesimizi, görün halimizi, sevinmeyelim "sevinmek için sevmedik" çünkü.. ama rezil olmayalım!!! |
sonuna kadar katılıyorum camiaya sövmekle hiçbişey çözülmez beşiktaş taraftarına yakışan şekilde tepki gösterilmeli. |
evet haklı bir tepkimiz var ama bağır bağır nereye kadar.kaç yıldır bağırıyor bu taraftar ama başkan duymazlıktan geliyor.görsel bi protesto düzenlenmeli bence. |
rakip takımları desteklemek güzel bi yöntem ama bu inönüye gs de gelecek,fb de gelecek,bursa da gelecek.Onları da destekleyecek halleri yok heralde... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
demirören mi çıkıp oynayak maçta, denizlinin çorba düzeni takımı bu hale getirdi, her hafat adamların oynadığı yer değiştirilir mi |
Alıntı:
|
eevet sesımızı yukseltmelıyız ama sadece baskana degıl mhk da ffb de protesto etmelıyız |
Alıntı:
|
paso rezil oluyoruz:D |
kimsenin bizi duydugu falan yok |
bence de artık isyanı tam yapmalıyız... |
Taraftar ayaklanmalı ne yapılacaksa yapılmalı artık dur demenin zamanı gelmiştir |
Ben alen abi nin sana vereceği cevabı söyleyim " BEDAVA BİLET VE KOMBİNE BALDAN TATLIDIR " |
Alıntı:
bu nasıl bır dusunceeee yazık yazıkk adamın arkadasında boyle konusulur muuu yazık yazıkkkk cok bılıyorsan sız gelın bu ısı yapınnnnn |
isin acikcasi gs yada fb farketmez ben onlara destek vermem daha farkli birsey dusunulmeli |
ya biz 2-3 mac ust uste sureklı protesto edelim bu yonetım gıder bu adamları ancak bız gonderırız yoksa bunlar yuzsuzluklerıne devam ederler. bu saatten sonra baskı kurulmalı yonetıme gonderılmelı daha ne kadar rezıl olucaz cıncon macında bıle gollerden sonra adamlar yeter yıldırım demıroren dıyor bu takımı bu kadar kucuk dusurmeye bızlerı bu kadar kucuk dusurmeye ne hakları var gıtsın babası baska bı oyuncak bulsun ogluna !!! |
Ben taa Yunanistandan gelmeye hazirim ya siz? Ben Yunanistan da yasayan bir Besiktasliyim. Burada renkleri siyah beyaz olmasindan dolayi ikinci takim olarak PAOK u destekliyorum. Besiktasa yapilan haksizliklarin aynisi burada PAOK`ada yapildi. Burada ki butun takimlar sirketlestirilip belirli kisilere satilmis durumda. Son yillarda bizde oldugu gibi paok ta da takimin sahibi, kalitesiz futbolcular alarak ve yanlis kararlar vererek takimi cok kotu bir duruma sokmus, ligte sondan besinci altinciliklara kadar dusurmusdur. Bunun uzerine PAOK taraftarlari toparlanip orgutlenmis, selanigin meydaninda yaklasik 10.000 kisi toplanip gosteriler yapmis ve Tumba stadina kadar yurumuslerdir. Bu olaylarin ardindan PAOK takiminin sahibi pes etmis ve takimi taraftarlarin uzlastigi birine satmayi kabul edmis, takimin yeni sahibide takimin baskani olarak PAOKun eski bir futbolcusunu getirmistir. Yunanistanda bunca baskiya dayanamayip takimin sahibi takimi satmaya mecbur kalabilirken, bizde secimle gelmis sayin Demiroren, BJK takimini kendi yanlislari yuzunden 80 milyon dolar zarara koymayi problem edinmezken, takimi 40 milyon $ da kendine borclandirarak gelecekte takimin avrupada ki gibi satilmasi durumunda simdiden kendine tapulamistir. Bunlar olmaz demeyin, cunku bugune kadar olmaz dedigimiz neler oldu bir dusunun ondan sonra cevap verin. Bence asagidaki videolari bir izlerseniz cok iyi olur PAOKcularin takimlarina nasil destek verdiklerini ve takim icin nekadar bagli olduklarini gorursunuz. Bizde bir yerde toparlanalim denildiginde 100 kisi zor toplanirken, koca sene buyuk maclar disinda akatlar da basketbol takimimiz 50 kisiye oynarken burda PC basinda kesip bicmek ona buna ahkam atmak cok kolaydir. Ilk once asagidaki ler gibi olalim ondan sonra konusalim.
|
Alıntı:
|
alen abin neyi duysun .ona kim parayı basarsa onu destekler gerisi boş.kimsede inkar etmesin lütfenn.kendisine para basılmasa bu yonetimi indirebilirler. |
..... bursa bile protesto etmiş 2 bin kişi .... Koskoca cınarın büyük taraftarı susuyor ... |
Alıntı:
:congrats::congrats::congrats::congrats::congrats: :congrats::congrats::congrats::congrats: |
Alıntı:
Az bile söyledim kardeşim onu tanımıyorsunuz tamam tribünde büyük emekleri var saygı duyarım ama Beşiktaşımıza verdiği zarar daha büyük . Büyük başkan Süleyman seba ve 100 . yılımızın şampiyon başkanı serdar bilgili ye kapalıdan bil hassa alen abinin hakim olduğu kutu dan nasıl ve neyin karşılığında küfür ettirildi bunu alen abi ne sor bakalım cevap verebilecek mi ? |
aslında rakip takım için tezahurat yapmak mantıklı arkadaşlar gs,fb,ve bursaya gelince o maçlar gelene kadar bakarsınız insafa gelirler ve istafalarını verip bizi mahkumiyetten kurtarırlar gs liler bizle dalga geçmek için lehizmize tezahurat yapıyorsa biz yönetimden kurtulmak için neden yapmayalım |
Alıntı:
|
Alıntı:
saygılar ve teşekkürler |
Alıntı:
adamı kıskanmaktan baska bırsey bıldıgınız yokk sebayı gondermekte haksız olabılır ama donemde de besıktas cookk ııı degıldı aldıgı yanacı oyuncalrı sız bnde daha ııı bılrısınız serdar bılgılıye gelınce onu kapalı kovmadı eskı ve yonetım kurulu arkadaslar kovdu kapalıya alakası yok zatennn 100. yılında serdar bılıgılıye kufur duymadım onlar besıktas ıcın her seyı yapıyolar kapalıda kufuu yok etmek ıcın elınden gelenı yapıyorlar . sıze sadece guluyorum adamı kıskanmayınnnnnnnn |
Alıntı:
|
Alıntı:
çok komiksin kardeşim nesini kıskanacam alen abi nin hakkaten çok komik ve hayret bişeysin , ben serdar bilgiliye 100 . yılda küfür edildi demedim yazımı iyi oku , 101. yılda kapalıda alenin emir erleri küfretti serdar bilgili ye bunun ne karşılığında olduğunu sor alen abi ne . Büyük başkan seba ya karşı kapalıda yapılan küfürler asla af edilemezler seba ya neden ne karşılığında küfür ettirdi sor alen abine . Daha 20 yaşındasın ne kadar hatırlıyorsun seba dönemini bilmiyorum ama git doğru yerlerden medya arşivlerinden oku öğren neden seba ya küfredilmiş kim ettirmiş ne karşılığında ettirmiş , aynı şekilde serdar bilgili ye 101. yıl da yapılan kumpas ve kapalı da kim küfür ettirdi iyi öğren eksik biliyorsun . 101. yılın sonunda serdar bilgiliye demirören küfrettirmiştir alen abine sor bakalım küfür karşılığında demirörenden ne vermiş . Bak kardeşim olayları tam bilmeden kıskanıyorsunuz diye kimseyi suçlama zira alen abi nin kıskanılacak hiç bişeyi yok . |
Alıntı:
:congrats::congrats::congrats::congrats::congrats: :congrats: bana diyecek bişey bırakmadın kardeşim kendin gitmişsin , görmüşsün , yazmışsın , canlı şahitsin . |
Türkiye`de Saat: 06:53 . |