![]() |
demirörenden küfür... Demirören küfür etti http://www.hurriyet.com.tr/_np/7556/7017556.jpg Demirören, MHK Başkanı’na protokolde ana avrat küfretti: Disiplin Kurulu Başkanı Reşat Bostan’a protokolde rastlayan Beşiktaş Başkanı “Onun an.... s....m. Bunu Sarvan’a aynen ilet” diye konuştu. G.SARAY-Beşiktaş derbisi sırasında ve sonrasında Şeref Tribünü’nde yine istenmeyen olaylar yaşandı.. Delgado’nun kırmızı kart gördüğü pozisyondan sonra ayağa kalkıp MHK Başkanı Oğuz Sarvan’a bakarak kendisini alkışlayan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, tepkisini anında ortaya koydu.. Vatan Gazetesi'nden Tayfun Bayındır ve Kartal Yiğit'in haberine göre; SARVAN’A hitaben oldukça agresif şekilde “Hoca hoca, atadığın hakemleri görüyor musun? Bunlar nasıl hakem? Böyle ucuz adam mı atılır? Canımızı yakıyorlar, görmüyor musun? Ayıptır yahu! Emeğimizi çalıyorlar” diyen Demirören, daha sonra hemen yanında oturan TFF Başkanı Mahmut Özgener’i pas geçerek ilk sıradaki diğer federasyon yöneticilerine döndü ve prostesto için onları alkışladı.. Bu sırada Beşiktaşlı öteki yöneticiler Oğuz Sarvan’a laf atmaya başlayınca tepki göstererek “Siz susun.. Oturun oturduğunuz yerde” ifadesini kullandı.. MAÇTAN sonra ise tepkinin boyutları daha da arttı.. Federasyon yöneticileri maç biter bitmez Şeref Tribünü’nün ilk sırasında toplanırken, çok bozuk olduğu gözlenen Demirören, Şeref Salonu’na geçti.. O sırada bütün cezaları veren Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun başkanı Av. Reşat Bostan gelip “Haydi başkan, geçmiş olsun.. Biz kaçıyoruz” dedi.. Demirören ise karşılık olarak “Dur, dur, kaçma! Sana bir mesajım var.. Oğuz Sarvan’a ilet.. Onun an..... s.....m! Adam maç bitmeden kaçıp gidiyor.. Çünkü yüzüme bakmaya cesareti bile yok” dedi, ortalık buz kesti.. Demirören’in yanındaki yöneticiler de “Biz de yönetim olarak aynı küfrü ediyoruz, bunu da iletin” dedi.. BEŞİKTAŞ yönetiminden Kenan Öner, Ertunç Soğancıoğlu, Şeref Yalçın, Bülent Deriş ve Hakan Aksoy da bitiş düdüğünden sonra sahaya atladılar.. Hakemlerin etrafını saran yöneticilerden Yalçın, “Bravo size! Çok şerefli bir yönetim gösterdiniz.. Delgado’yu hikayeden atıyorsun, utanmıyor musun?” derken, diğerleri de “Vicdanın rahat mı? Gece rahat uyuyabilecek misin? Penaltılar yanlış, kırmızı kart yanlış.. Bizim paramızla maç yönetiyorsun, aldığın paranın hakkını vermiyorsun” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.. Çakır, bu tepkilere hiç yanıt vermedi.. ‘ÇOK ŞEREFLİ MAÇ YÖNETTİN’ BİTİŞ düdüğüyle birlikte sahaya dalan Beşiktaşlı 5 yöneticiden biri olan Şeref Yalçın, hakem Cüneyt Çakır’a “Bravo sana, çok şerefli yönettin maçı.. Hikâyeden penaltı, hikayeden kırmızı kart verdin.. Utanmıyor musun?” diye bağırdı.. Aynı şekilde Kenan Öner, Ertunç Soğancıoğlu, Bülent Deriş ve Hakan Aksoy da hakeme saha ortasında tepki gösterdi. |
bende şimdi bu haberi okuodum !! anja tepkisini koymak aklına geldi beyfendinin geçen sene 15 puanmz yendinde nerdeydi acabaa |
Oda bizim protestolarımızdan sıkılarak etmiştir ama şüpheliyim yinede. |
biz demirorene postamızı koyduk demirören de bunlara çok iii yaptın başkan |
ya bizin t.d ve yönetim felaket gelince konuşmasınlar bu felaket geliyor diyordu hafta başında bu ismi duyunca kazanamayacağımız aşikardı zaten geçen sene oynan f- gs maçını hiçmi seyretmemişler o maç sudan sebebpten fbden oyuncu atmasını hiçmi görmemişler . fb ye oh olsun dedik ama görünen köy kılavuzda istemiyordu |
Yaaa SERT bir tepki konmalı da bunlar koyamazzz. |
demirörenden beklenmeyecek bi davranış...bu adamda gelişme var. |
hayret ettim. |
iyi yapmış,********lere az bile sölemiş... |
Alıntı:
|
Demirören neden perşembe toplantı yapıyor onu anlamadım. Yapacaksan hemen yap bir yerlere mi danışacak bir yerlerden sözler mi alacak ona göremi toplantısını şekillendirecek anlamadım. Gerçi ne dese boş biz geçen sene pafla çıksak bu sene bunlar başımıza gelmezdi. açıkçası kaale alınmıyoruz. |
iş işten geçrikten sonra kime konuşsan kime laf yapsan bir faydası yok..Zaten futbolda kurallarin hepsi bjk maclarında uygulanıyor..Elalem resmen voleybol oynar,smaç çakar, her türlü çamuru yapar onlara karşı tüm hakem camiası 3 maymunu oynar arkasından beşiktaş'ın macına geldiler mi hepsi sanki şampiyonlar liginde mac yonetiyorlarmışcasına kuralları harfiyen uygularlar..Koskocaman dev Servet'le Holosko ikili mücadeledeler Servet Holoskonun 1 adım arkasından geliyor ve faulu yapan kişi arkasından gelen adamı düşürebilme yeteneğine sahip Holosko !!!Ben daha ne diyeyim?? Samsun macında Papila olay oldu arkadan ortbas edildi eminim bu durumda unutulacaktır..İstediğimiz kadar yırtınalım biz.. |
Bunlar her derbide olacak, eğer tepki koymaz isek.Bakın ts bile bir hakem hatası yüzünden puan kaybettikleri maçtan sonra ortalığı ayağa kaldırdılar, 1 hafta sonra mükafatını aldılar. |
qercekDen eddiyse eqer..sasrdım qercekden..ßekLemezdm ßu kdr serefLi olmasnı ! |
hiç b, faydası yok en fazla zararı kendisi görecek hak mahrumiyeti cezası alır... başka tepki lazım ama onuda bu beceriksizler veremez. |
çocukken hani bişey vardı bana söylersin sana geçer diye:D ettiğin küfürler sana asıl demirören...tövbe tövbe... |
ben birsey duymadim???? |
Bir kere Demirörenin yaptığını kesinlikle tasvip etmiyorum..Beşiktaş başkanının tepkisi bu olmaz..böyle olmaz...Demirören'in yaptığı şey ; kafese kapatılan bir maymunun çaresizlikten tükürmesi gibi bir şey..Beşiktaş başkanı öyle tepki vermeli ki TFF başkanı,MHK başkanı titremeli.. Neymiş Demirören küfretmiş..yok ya !.. bi de tükürseydi bari.. |
az bile demişşşş ama nerdeeeeee iş işten gecti demirörenn sen bu işe ana ile degil süla le ile baslıcaktın kii o zaman bi şeler olurdu....!! |
Süleyman Seba'nın baba Hakkı'nın koltuğunda kimler oturuyor !!!! iyi yapmış diyen arkadaşlar ,Beşiktaşlıyız ya ,Beşiktaşlık duruşu diye ağzımıza sakız yaptığımız şeyin ne olduğunu bir kez daha düşünün lütfen. Aziz Yıldırım denen adamın rezil kulübünden ne farkımız kaldı söylermisiniz ? Böylemi olur Beşiktaş başkanının tepkisi ? |
Türkiye`de Saat: 20:11 . |