![]() |
lincoln de uğurla geyik yaptı zaten |
Çok doğaldır Şu anda beşiktaş ruhunu sahaya yansıtarak oynayan hangi futbolcu var? Hiçbirisi beşiktaş formasını haketmiyor O formayı beşiktaş ruhunu içinde barındıran kartalların hakkı Futbolcularımız ışığını kaybettiler |
sence bu ışık Ertuğrul ile uyanmamışmıydı? |
Alıntı:
|
Bu takımın defansında 2004-2005 yılından beri Toraman ve Zan oynuyor durum da ortada.. |
artık duygusallığı bırakıp gerçekleri görmeye başladım zan toroman üzülmez yarıda gitmeliler... |
Birilerinin sözüyle Toraman'a, Tello'ya, Nobre'ye, Delgado'ya düşman olalım, maçlarda ıslıklayalım, gördüğümüzde yuhalayalım... Senaryo da güzel yazılmış. Taraftarla futbolcuların arasını açmak için neler yapıyor neler! Peki biz oltaya geliyor muyuz? Gördüğüm kadarıyla geliyoruz. O zaman yaşasın yorumcular; çünkü işlerini istedikleri gibi yapıyorlar. Haydi hemen gidip Toraman'ı ve Tello'yu bulalım ağzını burnunu kıralım da belki bir dahaki mangal ziyafetine bizi de çağırırlar. Yönetime karşı olduk, teknik heyete karşı olduk, sırada futbolcular var, ee onlara da karşı olduk, ama bu yetmez. Sıra geldi birbirimize karşı olmamıza, gecikmeden birbirimize de karşı olalım da adamlar senaryo yazmak ve uygulamak için yorulmasın. İnadına Beşiktaş, inadına destek... |
Alıntı:
futbolcu oynamıomuş. hala bu maç ta oyun yorumumu yapıosun sen, bu maçta oyun mu oynandı ? allah aşkına akşam akşam, sen git o sahteka-r yorumcuları dinle, medyayla beraber güdül. maçı nerenizle izliosunuz ona şaşırıyorum. lafı doğruysa açarım dio bide üstüne. vay ben senin kılıfna... |
Uğur un yaptığı büyük bi sorumsuzluktu bence de... |
Türkiye`de Saat: 14:46 . |