![]() |
Ben; Mustafa Denizli nin Delgado'yu ,hemde %100 haklı olduğu bir konu da milyonlarca kişi önünde ,azarlamasını (satmasını) kabul edemiyorum |
Bunu A kişisi veya B kişisi söylemiş hiç farkı yok benm için..Ama cidden gerçekler bu söylenenler..Ahmet Çakarı hiç sevmem; fakat doğruları konuşmuş..Mustafa Denizli Beşiktaş'ı negatif yönde etkilemektedir.. |
sende yorumcu değilsin... beşiktaşın adını ağzına desturla al... |
Çakar ı savunmam. Zaten şovmen. Fakat Denizliyide oldum olası beğenemdim. Tavırlarını futbol anlayışını hiç beğenmiyorum. Ertuğrulu çok arıyorum. |
öfff bu adamın dediklerini kim takar ki??? |
Fenerbahçe maçından sonra “Mustafa Denizli hoca falan değil!” demiştim, aynı zamanda iyi insan da değilmiş! Maçtan sonra nasıl bir hoca olduğunu gösterdi tüm Türkiye’ye! “Bir veya iki eksiğimiz var ama alamasak da olur” dedi. Be adam...10 hafta önce sen ‘bu takımın fazlası var eksiği yok’ demiyor muydun?! Kulaklarımla duydum, sen duymadın mı? denizli bunları diyordu suçu kendinde arayacığına futbolculara atmaya başladı, sorumluluk al biraz sayın denizli |
Alıntı:
|
bu çakardan ne kadar tiksinsem azdır. bu kadar podyumcu , bir lafı birini tutmayan bi adam olamaz . o yüzden çakara katılmaya gönlüm el vermiyor. Alıntı:
|
Denizli geri kafaligi biraksin ve 4-4-2 oynatsa su takimi kesin sampiyon oluruz.. |
Satılık basın... |
Türkiye`de Saat: 11:38 . |