![]() |
ewt artık birşeyler yapılmalı... tebrik ediorum turgay abimizi |
Artık bişeyLer yapmaLı.. Cidden güzeL yazı oLmuş . . . |
Bravo Turgay Demir , Yeter artık medya , tff , mhk ve lig de ki fb gs diktarörlüğü bitirilmelidir . |
turgay demir işte başkanımız oalbilicek bı adama hll olsun eger bi başkan bu yapıda olursa kesinlikle o takımın sırtı yere gelmez |
güzel yazmış |
Bu yazıyı özellikle Beşiktaşlı geçinen yazarlar okusun.Yazılarının çoğunda renklileri öven, Karakartal'ı yeren, ele elden daha çok yalakalık yapan bir takım sözde Beşiktaş yazarları okusun şu yazıyı.Turgay Demir koskoca medya içinde adeta tek başına Beşiktaş şövalyeliği yapıyor. Allah aklına, kalemine kuvvet versin. |
Haklı güzel bir yazı. Futbolcuları teknik adam takımdan çıkarıyor yönetim af ediyor. Sonrada bir maçla teknik adam değişiyor. İbrahimlere ne demeli. Kaç yıldr bu takımdalar kaç sefer şampiyon olduk. Devamlı teknik adam değişiyor bunlar hala takımda bir maç var bir maç yok. Otarite yok ki futbolcu oynasın.Teknik adam kim? Devamlı gülen, tatiline yorumculuğu burakıp teknik adam olarak devam etmek isteyen, beşiktaş gibi bir takım nasıl olsa oynar ben dalgama bakarım diyen teknik adam. |
********ler mahvettiler bizi hangi maçta adam gibi futbol oyn uyoruz kısıtlıolar bizi kırmızılar haksız penaltılar ama suc bizim basımıza gelen serfsz denizlide bn bu adamn teknik direkötr olduna emn deilim adam fenere cincona calısıo derhal gidcek gitmeli futbolcular sevmıoo smdi birde haber okudum boboyu gönderıomuş!! ******** adama forma mı verdin gönderıon bak demedi demeyin fenere gdicek bobo :( |
çok doğru yazmış..bravo... |
Yüreğine sağlık abimin döktürmüş yine |
Türkiye`de Saat: 12:20 . |