![]() |
Biz neden utanalım, hakemleri görmüyormusunuz? Beşiktaş'a ne oyunlar oynadıklarını görmüyormusunuz? Süleyman Seba ve Serdar Bilgili zamanında da üzerimize oyunlar oynanmıyormuydu.Kesinlikle utanmıyorum ve yüce Beşiktaş'lı olmaktan gurur duyuyorum... |
Hayatta tek Utanmadıgım bırsey vardır oda besıktaslı olusumdur gerısı hıkayeden ıbarettırrrrrrrrrrrrrr |
5 yıl önce bur taraftarımız vardı. övündüğümüz gururduyduğumuz stadı inleten, rakibin küçük dilini yutturan beşiktaşım zarara uğradığı zaman sesisini yükselten ne oldu peki son beş yılda. Sesi çıkmaz oldu. Kendi futbolcusuna küfür eden, kendi reklamını yapan, bu yönetime bu antrönere bir tek kelime laf etmeyen bir grup oldu. Söyle çarşı söyle nedir seni böyle frenleyen. Seylede bizde bilelim. Gerçi ben biliyorum ama bilmeyenlere söyle onlarda bilsinler. Sizdemi Aziz Yıldırımdan mı öğrendiniz yoksa fesh edip geri dönmeyi. uzun lafın kısası ben artık yazmaya, söylemeye, dinlemeye, gezmeye, okumaya, en önemlisi beşiktaşım demeye utanır oldum ye sizler acaba bu durumdan bir nebze utanç duyuyormusunuz. kardes utanıyorsan besıktası tutma.senı zorlayanda yokkk besıktaslı olunmaz besıktaslı dogulur.. ıkıncısde carsı hakkında ne bılıyorsunda soylemıyorsunn soylede bızde bılelım |
En büyük sen değil misin aldırma Kartal aldırma...Tabii ki utanmıyorum takımımdan :) |
Alıntı:
|
yha bende utanıyorum ama utanmaktan ziyade onlarla tartışmaya giremiyorum çünkü artık bir anadolu kulübüyüz. |
Alıntı:
utanıyorsan bırak kardsım zorla tutan yok sızı.. besıktas bıkere anadolu takımı degılllll besıktas bızım askımızdır sacma sapan konusmyın utanacak durum varsa uatnıyorum demektır. sızın gıbı besıktaslıları aramızda ıstemıyoruzz bıze yenılse de yensede takımıını destekleyen taraftar lazımmmm burası besıktas alayına gıderrr sevınmek ıcın sevmedık |
Ben abimin dugununu birakip maca gitmisim sen utanmaktan bahsediyorsun!! Cok sevdik ulan!!! |
Alıntı:
|
yaptıgınız yorumlar bırbırınıze hakaret boyutuna gecmesın |
Türkiye`de Saat: 00:29 . |