![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
burada herkes kendı fıkrını yazıyor sen katılırsın katılmazsın o sana kalmıs. Bızım yapmamız gereken yazılan fıkırlere saygı duyup karsı cıktıgımız konular varsa ona kırıcı cumleler kurmadan cvp vermek. Burda gereklı uyarıları bız yapıyoruz senınde dedıgın gıbı herkes gorevını yapsın ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
arkadasım ıkımızde anlayıslı ınsanlarız uyarı yapılması veya ceza verılmesı gerekıyorsa bız bunu yapıyoruz fazla uzatmaya gerek yok |
Alıntı:
Saygılar. |
ben "BEN UTANMIYORUM" diyenlerden utanıyorum,herkes saklanmış hakem hatalarının arkasına kimse bomboş kadrodan berbat yöneticilerden bahsetmiyor ben bazı beşiktaş taraftarı adı altındaki satılmış ve koyunlardan utanıyorum beşiktaş taraftarı değil mi her yanlışa karşı cesurca tepki gösteren sonuna kadar peşini bırakmayan...ben siyah beyaz renklerden o asil formadan değil hiçbişey yapmayanlardan tribünlerde koyun gibi oturanlardan utanıyorum isteyen üstüne alınabilir |
Alıntı:
|
ÖVUNMEKTE COK HAKLIYIM CUNKI BESIKTASLIYIM sevdim seni bir kere baskasini sevemem deli diyorlar bana desinler degisemem BIZI BEGENMEYEN IKILESIN ARKADAS O KADARRRRRRRR |
iyi valla takim yenince seninle gurur duyuyoruz yenilince utaniyorum yok öyle utaniyorsaniz besiktasi tutmayin gidin ezikleri tutun yada cinconu yada baska takimi tut un lafim utananlara (YARASI OLAN GOCUNUR) |
Utanma arkadaşım utanılacak bir halimiz yok şükür !!!! Ne takım sattık nede futbolcu Ne hırsızlık yaptık nede serefsizilik Ne namussuzluğumuz oldu nede ikiyüzlülük Başın dik dursun ey BÜYÜK BEŞİKTAŞLI !!!!!! utanacak biri varsa 5 yıldır yaptığı icraatlere bakıp utanacaktır zaten !!!! Sen rahat ol kardeşim şanlı Beşiktaşlım :) AŞKINA İHANET ETMEYEN UTANMAZ !!!! |
Türkiye`de Saat: 15:50 . |