![]() |
babası izin verse demirören bırakacak! Söz Sende'ye konuk olan İhsan Kalkavan Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in 'küfür' skandalının ardından oldukça sıkıntılı olduğunu söyledi. "Demirören çok stres altında" diyen Kalkavan "Hatta bence babası Erdoğan Demirören izin verse Yıldırım Demirören Beşiktaş'ı bırakacak" diye konuştu. KAYNAK : HABERTÜRK |
allahiim ne olur biraksiind kurtulaliim su tüpcüüden ya... |
Gizli başkan çek elini şu takımın üzerinden |
olaya bak turkiye liginin asirlik cinari krallikla yonetiliyor ya ve kimse de bu duruma karsi cikamiyor gelde cildirma yarabbi sen bana sabbir ver... Ulan biz mi cok koyunuz siz mi cok kurtsunuz anlayamadim gitti |
arkadaslar demirörene baska oyuncak bulana kadar kulübün basında tutar yoksa sirketleri batar adamın. |
hay babasının şarap çanağına , Erdoğan demirören lütfen oğluna başka oyuncak bul . |
demirören bey beşiktaş başkanlığını menajerlik oyunundaki gibi sandı galiba. |
yeter yıldırım demirören çok hata yaptı.en büyük hatası şampiyonluğun teknik direktör ve futbolcu transferiyle olacağını sandı.masa başına hiç bulaşmadı,bjk nin haklarını savunmaktan uzak kaldı ve en önemlisi medya kendisini hiç ama hiç sevmedi.bunun siyasi nedenleri var muahakkak.gs nin kimlerin elinde olduğu malum.futbolcuları yakın geçmişte üsküdardaki bir öğrenci yurduna sürekli ziyarete giderlermiş.aynı yurda fb li yöneticiler de gidermiş.bunu orda kalan arkadaşım anlattı.kendilerine yakın bir kişi başkan olmadığı sürece türlü haksızlıklar yapılacaktır. y.y demirörenin istifa etmiş etmemiş bişey farketmez.haklarımızı başkan koruyamıyorsa biz korumalıyız.bedava biletlerle maç izlemek yetmiyor sadece.gerekisre yürüyüş yapmak lazım |
başlatmasın şimdi babasının bilmemnesine.. koskoca beşiktaş camiasının geleceği demirören ailesinin keyfine mi kaldı??? 105 yıllık şanlı tarihi olan beşiktaş'ı ne hale getirdiler yahu neyse babası hayırsız oğluna izin verirse kurtulacaz bu adamdan. ama demirören dönemi beşiktaşlıların aklında hep kara bir leke olarak kalacak |
ulan cekin ellerinizi sanli besiktasim ustunden defolun gidin hep birlikte allahim ne gunlere kaldik yarabbim ya |
arkadaşlar demirören klüpten ayrılmaz.demirören şirketi 1997 yılında iflasa gelmişti bilmem htrlatmısınız..ama şimdiki konumları türkiyenin sayılı şirketlerinden birisi.bunun en büyük nedenide demirörenin beşiktaş başkanı olması ve klüp üzerinden kendi şirketinin reklamını yapması.. zamanında babasının şirketini batıran adam şimdi beşiktaşın başında sonumuz hayrola... |
Sayın Kalkavan'ın yönetimde gözü olduğu çok açık.Her ne kadar bazı yorumlar yönetim aleyhinde de olsa haklı. |
burası ne milangaz ne likidgaz demirören beyler akıllı olun adam gibi bırakın gidin yeter rezil ettiğiniz kendinizi.. |
Alıntı:
|
babası manyakmı bıraktırsın sonra dükkanını batırır die bıraktırmaz. |
Beyler tamam baskan berbat ama bizi her hafta aciktan aciga yakan hakemler asil problem.. Cuneyt Cakiri sokakta gorsem agiz burun dalacam.. |
hep diyorum ne babalar var ya,,,babam bana en son ortaokuldayken bisiklet almıştı baba demirören bizim tüpçüye beşiktaş başkanlık koltuğunu aldı helal valla |
cek git artık yaaaa...sende kurtul bizde kurtulalım |
yeterrrrrrrrrrrr demirörenler yeterrrrrrrrrr |
ne kadar doğrudur bilmiyorum ama onların şirkette çalışan biri benim bi akrabama şöyle demiş"babası ona para verdi şirketten uzaklaştırdı şirketi batırmasın die oyalanması için beşiktaşa gönderdi "ihsan kalkavanda zaten bi programda açıkladı" babası izin verse yıldırım bırakacak" daha ne olsun bizim halimiz gerisini siz düşünün |
bes yildir baskanlik yaptin yeter artik laf cok icraat yok demirören....ISTILA ETME ISTIFA ET |
ya artik ne yaparsaniz yapin yeterki besiktasa sara vermeyin artik kim olursa olsun bence artik demirören gitmeli hem kendisi icin iyi olur hem besiktasim icin . iyi olur ... besiktasim hadi kalk .... |
Başkan Demirören mi olur bir başkası mı olur onu bilemem ama şunu bilirim ki: Sahada oynayan futbolcu işini iyi yaparsa, ruhunu ortaya koyarsa, baştakinin ya da teknik sorumlunun adı önemli olmaz. Sahadaki futbolcu yeterince işini yapıyor mu? Gereken yürekliliği, özveriyi, ruhu yansıtıyor mu? Bazı futbolcular çırpınırken bazılarının değmeyin keyfine. Futbolcuda biter her şey... |
Ne günlere kaldık ya koskoca klüp adamların oyuncağı sanki... Offffff. :( |
demirören kendini menajerlik oyununda zannediyor |
gerçekten bırakması hem onun hem bizim hemde beşiktaşın hayrınadır aklını toplasın ne verdiklerine baksın |
Artık yapacak birşey kalmadı Demirören'i Kemal Kılıçdaroğluna havale ediyorum, pişkinliğin hakkından o gelir ancak... |
bırakın gidin artık su takımn basndan yhaa bi bok yaptınız yoook |
Alıntı:
|
bi denetim kurulu olmalı kulübün başında kulübü batıracak |
ya babası ölürse babam bırak demedi diye ölene kadar bırakmayacakmı ya |
defol git ulan |
Babası sanki oyuncak almış! bırakır mı daha bunu!..Kırıp döküyor oyuncağı ama yok, yine de bırakmıyor adam...Pek bırakacağa da benzemiyor zaten, hırsyapmış adam, şampiyon yapacak illa bizi, keşke şampiyon olduğumuzda gitse ama yok, o zaman hiç gitmez, daha çokbaşarılar yakalayacağız gibi cümleler kurar, kısacası her türlü Demirören bırakmaz bu koltuğu!.. |
Dinime küfreden Müslüman olsa! Ihsan Kalkavan Baskan olsa daha mi iyi olur?! Siz hala Besiktas Camiasina yapilan Oyunu görmezden gelin! AKP ve Ertugrul Günay yeni Inönü Stadin Projesini baltalayip baska yere yapilmasini saglamakla mesgul! Inönü Stadin bulundugu konum Istanbul`un en gözde yeri, burayi AKP yabancilara hibe edecek, sonra Demirören demisti dersiniz! En azindan Demirören Baskan Komployu Taraftari ve Kamuoyu ile cesurca paylasiyor! Yerinde Ihsan Kalkavan olsa, düsünmeden satar Besiktasi ve Taraftari! Bunu anlamakta neden zorluk cekiyorsunuz cözebilmis degilim. Tamam, Baskan o kadar Transfer etti Sampiyon olamadi, ama Hakemler ve Federasyon`nun da bu Oyunun Parcasi oldugnu görmezden gelemezsiniz! |
Türkiye`de Saat: 01:17 . |