![]() |
Madem iyi bir solbek Emre, Denizli daha neden Uzulmezi oynatiyor?? Uzulmezden daha kotu oynamasi imkansizdir yani sadece kazanc saglayabiliriz.. |
Çok çok çok sevindim. Ama ya satılacak ya da kiralanacaktır. Oysa Üzülmez'i evine yollama vakti çoktan geçti. Bizi 10 yıl sıkıntıya düşürmeyecek bir sol bek mevcutken, dışarıda aranmaya gerek yok. İnşallah forma giyer artık... |
Harcarlar Korkmayın Arkadaş o kadar yetenekli genci harcayan zihniyet Emre'yide harcar korkmayın.Barça 17 yaşındaki çocuğu ilk 11 oynatıyor biz daha batuhanı değil 11 e 18 kişilik kadroya almıyoruz. Ondan sonra e avrupa bizden ileride diye söyleniyoruz. Adamlar olsunlar tabi hakları.Biz bu zihniyetten vazgeçip kendi evlatlarımıza sahip çıkmadığımız sürece ileride olsunlar. Biz BJK aşıklarıda aynı hatayı yapıyoruz izmirdeki bucaspor maçında bir hata yaptı ve golü yedik diye ıslıklayıp yuhaladığımız mehmet sedef kardeşimiz'di. Avrupada paftan yetişen adamı gönderirseniz biz hiçbir maça gelmiyoruz diyen taraftar toplulukları var Örn:Real madrid Raul'ü gönderemezsiniz, gönderirseniz 1 tek taraftar maça gelmeyecek diyebiliyor...... |
Alıntı:
|
choq qüseL sewindirici ßi haßer :) qeLecei choq parLak.. |
Hayırlı olsun..... |
Anthony Seric gitsin sol bekin yedeği Emre Özkan olsun. Bence yeterli şans verilirse formayı da kapar. Savunmanın her yerinde görev alabiliyor hatta sol açık da oynar. Çok yönlü, yetenekli ve fiziği de sağlam benim çok beğendiğim bir oyuncu. Hayırlı uğurlu olsun yeni sözleşmesi. Denizli de umarım biraz gençlere de şans verir! |
şuanda bile üzülmeze 10 basar bu.ama denizli ibnesi işte almıyo takıma. |
hadi bakalım hayırlısı umarım faydalı olur |
E.Sağlam olsaydı seneye sol bekimiz Emre Özkan diyebilirdim...Ama Denizli varsa başta böyle birşey zor... Üzülmez'i, Seric'i oynatacağıma gözümü kırpmadan verirdim formayı bu çocuğa... |
Türkiye`de Saat: 21:15 . |