![]() |
Eger bu sistemle oynayacaksak orta sahaya 2 transfer sart. Mustafa hoca sisteminden vaz gecmeyecekse orta sahaya mutlaka 2 adam almamiz lazim. Ekrem'i sagda oynatirsa sola, solda oynatirsa sag tarafa bir adam sart. Ve kesinlikle Cissenin yerine cok daha kaliteli bir isim alinmali. Eger bu transferler olmazsa 5 hafta sonra gercek anlamda havlu atariz.. |
evet alırız bir çok transfer ama hiç biride bi işe yaramayacak fb nin eskilerini toplarız |
Mustafa Hocaya göre bu takım şampiyon olmak için fazlasıyla yeterli.Bakalım Sayın Mustafa D. kendisine güvenenleri mahcup edecek mi?Ayrıca Mustafa D. transfer yaparsa senin dedğin bölgelere yapmaz, Delgado gibi iki adam alır. |
Alıntı:
|
arkadaşlar bence bir yabancı ortasah alacaksak düşünmemiz gereken yerler sözleşmelerini ocak ayına göre yapan rusya brezilya gibi ülkeler olmalıdır. birde appiah ortasahaya iyi gelir diye düşünüyorum.bazı arkadaşlar fb li fln diyecektir fakat yabancıların işe profesyonel baktığını biliyoruz bence appiah düşünülmesi gereken bir isim. |
2 değil 12 transfr yapsada bu iş olmaz... Alacağı adamlara şahsen kendisine güvenmediğim gibi güvenmiyorum ben şimdiden... |
denizlinin sistemi mi var arkadaşlar Allah aşkına, çorba sistem |
beşiktaşın aslolan ihtiyacı kanatlar ve adam akıllı 2 ortasahadır. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 12:02 . |