![]() |
saçmalıyor resmen.Hayal dünyasında yaşıyor.Yeter artık tupcu,düş yakamızdan. |
Yeter Demirören yeter.. |
bu arada dımırören 90 gün maçlardan men cezası almıs herilde benım tele haber geldi öle |
olan olduktan sonra konuşmanın hiçbi mantığı yok..zaten demirörende mantık olsa...neyse... |
yine yıkıldım yine yıkıldım ya bu adam nasıl gidicek yaa yeter artık ya :'( |
Saymaya kalksam poziyonları sabah olur. 3-5 olydan bahsetmiş yazıklar olsun... |
Alıntı:
beneım anlamadıgım konu su herkes baskan ıstıfa baskan ıstıfa .arkadlar uyanınn nereye kadar baskan ıstıfa dıyecegız .bıze oaynan oyunlar seba donemınde bıle varr artk tepkı koymanın zamanı geldı asıyor bıleeee bız taraftar olarak boyle psırık ve sessız kalmaya devam edersek basarı beklemeyelım .. ılk once besıktas taraftarı ılk adamını atsın kııı yonetım destek vermıyorsa baslayalım ıstıfa demeye |
beşiktaş başkanı bu toplantıyı yapmakla çok iyi bi iş yaptı yalnız ardından da DELİKANLI gibi çıkıp çok iyi bi BEŞİKTAŞLIYIM yalnız ben bu başkanlık işini layıkıyla yapamadığımdan dolayı istifa ediyorum dese üstüne iii bi bila çekmiş olucaktı ama adam yapışmış o koltuaaaa zamkla yapışmış...hani küçük çocuklar wardır ellerinden şekerini almak istersin ağlarlar wermezler bu da öle ...kendinden nefret ettirdi sürekli hakemlerin,başka başarısızlıkların arkasına sığınmakla başkan olunmaz hele BEŞİKTAŞ BAŞKANI hiç olunmaz... |
gidiyorum de artık |
Gun sokaklara inme gunu Ilk once asagidaki ler gibi olalim ondan sonra konusalim.
|
Türkiye`de Saat: 07:48 . |