![]() |
valla olay teknik adamda değil,kimler geldi kimler geçti,benim gönlüm ertuğrul hocayla uzun yıllar geçirmekten yanaydı ama onun da arkasında duramadılar,bundan sonra gönderilecek isim denizli değil demirörendir |
Katılıyorum sana ,ne olacak en fazla 1 yada 2 yıl beklerdik ama kadro oturduğnda mutlaka başarı gelirdi..Ama biz önümüze bakmalıyız artık...İdari sistem başarılı olmalı ki teknik adam başarılı olsun |
Alıntı:
|
Bende katılmıyorum.... |
sizi anlamak mumkun değil ya adam M.Untd e gelmeden once 3 tane şampiyonluk yaşamaış tecrube kazanmış ki oyle gitmiş E Saglam ne tecrubesi var senin yaptıgın bu tespit guzel ve hoş ama bi durumu atlatmışsın. Fergunson MUntd geldiği zaman her maçta gelişme gosteriyordu bi cok 2 likleri oldu 2 lik başarıdır İngilterede. İlk geldiği zamanlar şampiyonluk yaşamaması değildir o anda neler kazandırdıgıdır. E Sağlam takıma hiç bi ozelik katamadı üstelik 2 sene bı takım çalıştırdı hemende A.Fergunson yaptınız adamı ki E Sağlam Kayseriden gittikten sonra Kayseri daha buyuk başarılar elde etti bunuda unutmayın ... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
türkiyede suan sadece bulent uygun ve terim harici hiç bir atronorde teknik taktik yok sergeni dediği trkiyede enkolay meslek her futbolcu olabiliyor bence sergen olur kafa basacak biraz futbola sergen 2 yılda ferguson olur diyorum |
Türkiye`de Saat: 15:00 . |