![]() |
işte o pozisyon... |
belediye macındaki pozisyonun aynısı :( orda golümüzü verme burda bu golü ver yazıklar olsun |
Vicdan mi? O da ne? |
bu pozısyona gol demıstı!! |
yaptıgı hatayı kabul edıp bır ozur beklıyoruz |
Bunların yureği hıc sızlamaz abi boş ver .. Bunu gorseler bile sızlamaz hainler bunlar |
Zaten bu ülkede futbolun içine edenler kendisini yorumcu sanan bozuntular |
Onlarda vicdan yokki...Mal mal konuşuyorlar, atıp atıp tutuyorlar, bi öyleler bi böyleler...Takmıyorumki bunları, gol desede demesede hiç farketmez benim için...Görünen köy klavuz istemez sonuçta, iki golü ard arda getirin, arada hiçbir farkın olmadığını herkez görür zaten... |
Vicdan ne ararki satılık medyada... |
bunlar satılmış şereften yoksun insanlar...ne söylesek boş... |
ERMAN TOPoğlu |
yokiçifalan sızlamaz sızlayacakolsa peşin peşin böylebir yorumda bunlamzdı |
erman kendine bir gozluk al acilen tavsiye ediyoruzzzzz |
o serefsizsin ne özürünü kabul ediyorum nede yüzünü görmek istiyorum onun nasil biri oldugu acikca ortada birilerinin yalakaligini yapip kendini erkek sanan bu sahis g....kenari kabadayi anlatiminlan kendini bulumaz hint kumasi saniyor...ne diyeyim adam adam degilki....yani ona diyecegim cok sey varda ama besiktas terbiyem muzade etmiyor....allah insallah ona öyle bir ceza verir ki sokaga cikamaz.... |
Lig tv nin kablolarini kesince akillari baslarina gelir serefsizin:) |
Gerceklerden kacamayiz. Biz eger yedigimiz boyle adice gollerden fazlasini atamaz isek asla sampiyon falan olamayiz. Cunku YAPMAZLAR... |
ermana, ahmete parayı ver sustur ya bu kadar basit bunlar rpara çin herşey yaparlar |
Söyle dobERMAN söyle, bu nasıl gol böyle.. :) |
Ya birakin allah buyuk elbet verecek cezalarini!! |
aLLah beLaLarını verirLer bu kadar kişiden beLa aLmak kolay degil aLdıkları para haram oLsun onu oraya hakem diye atıaynın süLaLesini ..... serefsizLEr adi köpekLer cEkin eLLerinizi beşiktasımın üzerrinden ÇipLer. |
ondaki vicdan bazı azizeler tarafından satın alınmış.beynide doğuştan yok... |
Türkiye`de Saat: 22:32 . |