![]() |
10.şampiyonluk BJK Arkadaşlar 10.şampiyonluğumuz bildiğiniz gibi 2 cumhurbaşkanlığı kupası aldığımız için bize verildi.bunu diğer taraftarlara kaşı nsl savunabiliriz.fikri olan varmı? |
Alıntı:
|
Bende hiç anlamadım olayı.. Bize şampiyonluklar hiçbirzaman gese ve febeye verilen gibi verilmedi. ALIN TERİ VAR BUNUN ALTINDA ALIN TERİİİ, ÖTESİ YOK... |
benim hatırladığım kadarıyla 1958 de mi ne şmpyn oluyoz o sayılmamış onun için vs vs bende bilmiom. |
ben biliyorum 12 şampiyonluk var. 2 tanesi ilk ülke çapında oynannan ve federasyon kupası adı altında olan şampiyonluk işte bunu saymıyorlardı. neden türkiye ligi olarak adının değiştiği için. peki birkaç yıl önce türkiye super ligi oldu o zaman bundan önceki şampiyonluklarda sayılmasın..... |
Alıntı:
Türkiye ligi 1959 yılında resmi olan başladı ancak 1956-1957, 15957-1958 yılı Türkiye ligine geçiş dönemi için hazırlanmış bazı kaynaklara göre federasyon kupası bazı kaynaklara göre Milli Küme olarak adlandırılan bir ligti. Beşiktaş Federasyon kupasını/Milli Küme Kupasını kazanarak UEFA da Türkiyeyi şampiyonlar kupasının eş değeri olan kupada temsil etme hakkı kazandı. Rahmetli Cenk Koray'ın önderliğinde Beşiktaş, kazanılan bu 2 kupanın da şampiyonluklardan sayılmasını istedi. Bunun için hukuk mücadesi verdi. UEFA dan alınan belgeler ile de Beşiktaş'ın 1956-1957 ve 1957-1958 senelerinde şampiyonlar kupasında Türkiye'yi temsil ettiği belgelendi. Bunun üzerine Türkiye Futbol federasyonu aldığı kararla; Türkiye 1.Liginin başladığı tarih TFF tarafından 1959 yılı olarak kabul edilmesine karşın, TFF Tahkim Kurulunun 09.05.2002 tarih, 2002/52E ve 2002/68K sayılı kararı tahtında BEŞiKTAŞ KULÜBÜNÜN 1956-1957 ve 1957-1958 sezonlarında Türkiye Ligi şampiyonu olduğuna ve bu şampiyonlukların TFF Yıldız Kriterine dahil edileceğine karar vermiş oldu. |
bize beleşten şampiyonluk verildiğini hiç hatırlamıyorum.hatta verilmeyen 2 şampiyonluğumuzu zar zor tescil ettirmiştik s. bilgili döneminde. |
savunulcak bişey yok kardeşim ortadao kadar şampiyonluğumuzu çaldılar ona saysınlar dicemde o bile olmaz yani 2 şampiyonluk aldık ( hakkımızla ) en az 5-6 şampiyonluğumuzu çaldılar..! |
çalınan şampiyonluklarımız hariç resmi olarak 12 şampiyonluğumuz var. zaten çalınan şampiyonluklarımız sayılsaydı suan formada yıldız takacak yer bulamazdık. |
helal oğlu helal 12 şampiyonluk.buna şerefli 2.ligleride eklersek en çok bizim olur. yada sende ki, ŞEREFSİZCE KAZANILAN şampiyonuklardan sa, ŞEREFLİ 2.ligler naship olsun Beşiktaşlıya. derdimiz sadece kupa v.s değil.. |
savunulacak bi şey yok |
bnmde bildiğim kadarıyla 12 var ama 9 şampiyonluk varken brazilyadan bir yıldız almışız ondan 10 olmuş ve snr gelen 2 şampiyonluk bi yerden böyle duymuştum ama bilemiorum:S |
25 yaşındayım ömrümün 20.şampiyonluğu görmeye yeteceğini sanmıyorum:((((((((((((((((((((((((((( |
benim bildiğim kadarıyla 1957 ve 1958 sezonlarında şampiyon olduğumuz ve lig 1959 basldığı için bizim o 2 şampiyonluğumuzu tescil etmisler vs vs |
Türkiye`de Saat: 18:14 . |