![]() |
Ne alakası var çocuklar..Bursanın bizimle problemi var veya öyle gösteriliyor,bizim onlarla yok ki..Sonra Neden çalıştırmasın Ertuğrul, sonuçta o bir profosyonel...İnşallah başarılı olur.. |
başarılrr..beşktş bursaspor maçı inönüde ...merakla bekliormm! |
:) Denizl iye degişdigimiz hocamız. Denizli gelicekse bu adamı niye gönderdik biz ya Hayırlı olsun adam gibi adam Ertugrul Saglam ... |
hayırlı olsun basarılı olmasını dılerım |
Ben bu durumu şaşkınlıkla karşılıyorum açıkçası..Sonucta Bursa şu ana kadar 3 tane hoca eskitmiş bir takım..Ertugrul Hoca burda bence erken davrandı..Sonucta kendi bileceği iştir tabiiki ama Bursa'nın ufak bir sıkıntıda kendisinin arkasında duracağını düşünmüyorum..İsmini eskitmekten başka bir şey yapmamış olur..Yine de dilerim ki gerçekten Bursa başarılı olsun onunla birlikte.. |
inş başarılı olur. Sonuçta oradaki başarı göstergesi şampiyonluk değil:) |
Alıntı:
|
ertuğrul hocamın adamlığını tartışmam bile... ama ne yalan söyleyim sevinmedim hiç... başarı dilemek pek kolay olmayacak benim için. |
şaşırdım açıkcası gitmez sanıyodum bursaspora.. hayırlısı olsun inşallah ne diyelimm |
bence hoca kendisine yazık etti, çünkü sabırsız oğlan yönetimi ve sabırsız oğlan taraftarları O'nu da harcar hayırlısı olsun |
Türkiye`de Saat: 20:31 . |