![]() |
bende çok erken karar verdiği kanısındayım..bursaspor gibi taraftar baskısı olan bi klubte hele hele 3 hoca değiştirmiş,yıldız iki oyuncusu satılmak üzere olan bi klubu tercih etmesini hatalı buluyorum,hedef küçültme olarak algılıyorum... |
Orayi da batirir gider, no problem. |
yıldızlarını sattırmaz heralde ona göre el sıkışmıştır anadolu klüplerinde iş yapıo ertuğrul hoca hayırlısı olsun.. |
Alıntı:
|
Valla kimse kusura bakmasın. Hayırlı mayırlı olmasın.. klüpmü yok ya başka... Adam gibi adam Sağlam'a yakıştıramadım ben bu davranışını. Hem Ben Beşiktaş lıyım ve bunun gerekleriini yerine getirdim diyerek görevden ayrılacaksın hemde gidip can düşmanınla anlaşacaksın.. Bunun kabul edilebilinecek hiç bir tarafı yok... Bursa ya gidip te görev alan futbolcu ve teknik direktörlerin BEŞİKTAŞ lılığından şüphe duyarım ben.. Yazık... |
ona orda bir şey olmaz kimse merak etmesin ertuğrul hoca orada kalıcı olur erenler evliyalar şehri bursa :) şehirde onu çok çabuk kabullenir. hayırlısı olsun |
Profesyonel yaklasım şimdilik burda kariyerini devam ettirsin sonra baska kulube gecer zaten sağlam hocama basarılar |
hakkinda hayirlisi olsun hocam ama bursada sirf besiktasli oldugu icin barindiracaklarini zannetmiyorum ertugrul saglami |
Gitmesini istemedim ama gitmiş, sevinemedim açıkçası E.Sağlam adına...Umarım başarılı olur ama sanmıyorum orda başarılı olacağını, futbolu bilmeyen bir seyircisi var bi kere, her mağlubiyette E.Sağlam istifa diye bağırırlar, yazık olur ona da...Bence de yazık etti kendine, 1 ay sonra istifa edebilir zaten!.. |
Bursa'da 1 senede 3. Beşiktaş'lı antrenör oldu Ertuğrul Sağlam..Ertuğrul Sağlam Beşiktaş'a çok erken gelmişti, zaten oynattığı futbolda çoğu kişiyi tatmin etmiyordu.Bursa'da kendini bitirir, başarılı olması çok zor... |
Türkiye`de Saat: 10:56 . |