![]() |
2010 da Bende Adayım.. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in 2010’da aday olacağını açıklamasından sonra Celal Kolot da adaylığını ilan etti. Demirören’i çok ağır eleştiren Kolot, “15 kişiyi yönetemeyen başkan, Beşiktaş’ı nasıl yönetecek?” dedi Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in 2010’da da aday olacağını açıklamasının ardından Celal Kolot da adaylığını ilan etti. Demirören’in yönetiminde yer alan ancak istifa ederek ayrılan Kolot, “Sayın Demirören, 2010’daki kongrede tek başına aday olamayacak” dedi. Adaylığı konusunda çalışmaları başlattığını belirten Kolot, “Camiamızın önde gelen isimlerinin yanı sıra Beşiktaş içinde küstürülmüş, maçlara gitmeyen ağır toplarla da temaslarımız sürüyor. Maalesef Beşiktaş iyi yönetilmiyor. Yönetimde bir, iki tane köstebek var diyen Demirören 15 kişiyi yönetemiyor, Beşiktaş’ı nasıl yönetecek? Türkiye’de üç büyük yerine iki büyük yaratılmaya çalışıldığını ondan başka söyleyen yok. Kendisi mi böyle bir şey yaratmaya çalışıyor?” diye konuştu. ‘Borçları 5 senede öderim’ Kulübün Başkan Demirören’e olan borçlarına da değinen Kolot, sözlerini şöyle sürdürdü: “Eğer 2010’da başkan olursam bu borçlar beş sene içinde kendisine ödenecektir. Çünkü Sayın Yıldırım Demirören beş senelik görev diliminde bu borçları vermiştir. Ayrıca Süleyman Seba Projesi’nde Beşiktaş çok büyük zarara uğramıştır. Bu proje 1.5 milyar dolarlık bir değere sahiptir. İstinye Park’ın 1 milyar dolar değer olduğu yerde Fulya çok daha değerlidir. Çünkü Fulya şehrin göbeği.” Celal Kolot, “Eğer başkan olağanüstü kongre kararı alsaydı ben aday olarak çıkmazdım. Çünkü seçilecek yönetim bir sene sonra yine seçime gitmek zorunda” açıklamasını yaptı. |
walla bilmiyorum ne kadar başarılı olur demirörenden iyi yapar herlde bunların hepsi aynı ama bakalım bu gelsin barii şansımızı deneyelim zaten deneme tahtası olduk |
bilmiyorum nasil bir baskan olur cünkü besiktas gibi bir camianin baskani olmak okadar kolay degil daha 2010 na cok var bizim sorunumuz ikinci yari bir an önce takim toparlanmali ve baskan federasyona uyarmali cünkü sesi cikan takimlar kollaniyor bu adaletzsiz federasyonda.... |
baskan gitsinde.... |
federasyona yapçak bşy yok yıllardır böyle beşiktaş takımı ancak beşikta her maç 3 er tane atmaya başlıcak o zaman federasyon işlemez bizim yapmamız gereken çok ii takım olmak bence o zaman hakemde yemez |
İkisindende baskan olmaz... Bize daha vizyon sahibi,oturaklı bi baskan lazım...Serdar Bilgiliyi elestirenler oldu..Yok neymis kravat takmamıs suymus buymus diye ama kulubu cok iyi yonetmisti gureli ve ekibiyle...Keske bilgili geri donse ama sıfır ihtimal!! |
inş celal kolto gelşrde birseyler yapar umarm gelen gıdenı aratmaz |
yetr ki demirören gtsn artk yaa . . ! |
Y.d den iyidir bence... |
ne tüpçü ne kolot bizi düzlüğe çıkaramaz, bu kadar sahipsiz olduğumuzu bilmiodum kala kala kimlere kaldık, ayıp ya ... |
Abdi Celaleddin Kolot,bu işler trübünde Serdar Bilgili nin kızına küfretmeye yada Gülnaz Arsel in üstüne yürümeye benzemez..Beşiktaş başkanlığı şarlatanlığı kaldırmaz.. |
Alıntı:
|
Bunların 2 sindende başkan olmaz |
Al birini vur ötekine.. |
mafya tipli adamlarami kalacak koca besiktasim demir oren kalsin daha iyi sen gelecegine allahin dusun cenelisi seni |
Demirören den iyidir. ama normal şartlarda BEŞİKTAŞ a BAŞKAN olabilecek nitelikte birinsan değildir kendileri... |
2.sini toplasan 1 adam gibi baskan etmez. |
Bende adayım o zaman...Hey Allahım yaa, işe bak, kimlere kaldık biz böyle!.. |
Celal Kolot mu güldürmeyin beni yaa.. !!! |
başkan eskidin be gitde kendine bir check up yaptır... |
Al birini vur ötekine |
Yöneticilikten istifa ettikten sonra Beşiktaş hakkında devamlı ileri-geri konuştu.Takım geçen sezon şampiyonluk potasında iken bile çenesini tutamadı, neredeyse her hafta aleyhte demeç verdi.Bende Celal Kolot'un Beşiktaş'ın ağırlığını kaldıracağını pek düşünmüyorum.Ne diyelim Celal Kolot bile taşın altına elini sokmaya hazır, diğerleri ne düşünüyor bu adaylık konusunda.Özelliklede çok bilmiş Fikret Orman. |
Besiktasimiza koc,sabanci,azeri isadami gibi zengin kimseler baskanlik yapmali agirligi olmali her yerde,ayrica kulubu cok sevmeli maddi fedakarliklar yapabilmeli ,cikar gozetmemeli Kisacasi yonetimde hepsi baskan olabilecek seviyede zengin insanlar bulunmali ve yonetime gelirken belli bir parayi kulube bagislayarak gelmeliler. |
şu fulya projesi açıklığa kavuşsun söylendiği gibiyse ben de ona göre adaylığımı koyacağım :) |
off off beşiktasımızı bu hallere getirenler utansın |
Ya nasıl bir anlayıstır ben anlamadım...Demiroren kulubu yanlıs yonetimiyle kendine borclandırdı...Simdide bu borc yuku yuzunden kimse aday olamıyo...Adama sormazlar mı..Kongre seni kulubu dibe cekmek icin mi gorevlendirdi diye?? Bide kim sana sacma sacma transferlerle paraları carcur et dedi?? Rustuye verilen yıllık ucreti net hatırlamıyorum ama cok cok ucuk bi rakamdı...Sanki babasının malıymıs gibi savurdu paraları...Simdide kulubu ipotek altına aldı...O kadar iyi besiktaslıysan alacaklarını icerde bırak ve git...Bu taraftar anca o zaman affeder seni..Yoksa yakında sokakta yuruyemicek hale geliceksin demiroren!! |
Adam gibi biri gelsin. |
Dün alen dediki başkan 24 saatini nevzat demirde geçiriyormuş.. ama pek bi yararını göremedik |
Türkiye`de Saat: 06:46 . |