![]() |
Haydi arkadaşlar... Sevgili arkadaşlar.. Uzun yıllar futbol oynamış biri olarak;futbolda imkansızın olmadığını çok iyi biliyorum..Ayrıca bunun örneklerini Beşiktaşımız da da yaşadık. 81-82 sezonunda 2 puanlı sistemde ,94-95 sezonunda da 3 puanlı sistemde çok gerilerden gelerek şampiyon olduk..Ayrıca Brigel'in hoca olduğu dönemde GS ı 15 puan geriden gelerek ,farkı 3 puana kadar düşürdük ki zeminin azizliğinden Fevzi nin ıskası olmasaydı belki de yenip o sezonu şampiyon bitirebilirdik.. Geriden gelmek ,gerek spor kamuoyunda gerek se de medyada ve rakiplerde fazla dikkat çekmeyeceği için avantaj olabilir. Ancaaak...bunun için ,biz taraftarların görevi ,kesin olarak,gerek ve yeter şart; destektir..Oyunu kurallarına göre oynamalı..yani adamlar ,saha kapatmak için bekliyorsa buna fırsat vermemeliyiz..Oyuncular ve teknik kadro da yüreğini sahaya koymalı ve ona göre mücadele etmelidir ki takım bu sene Ankara maçı hariç mücadele yönünden herkesten olumlu eleştiri almıştır..Saha içindeki organizasyon bozukluklarını da düzeltmek için zaman ve imkan da vardır..1 veya 2 nokta transferle de bu değişim desteklenebilir. Ben dahil birçoğumuz,şu anki yönetimin çok eksiği olduğu hatta tarihinin en kötü yönetimi olduğu konusunda hemfikiriz..Ancak,Beşiktaş ve Beşiktaşlılık;onların bize verdiği bir hediye değil,bizim çocuklarımıza borcumuzdur..yani biz gerçek beşiktaşlıların, takımın başarısızlığı pahasına yönetim gönderme gibi bir lüksümüz yoktur..Çünkü o takımın başarısı;bizim olduğu kadar çocuklarımızın gülen yüzüdür,onların o minicik yüreklerinin tatlı huzurudur..Yönetimin gitmesi yada kalması hesabı ile o minicik yüreklere tuttukları takım olmanın çok ötesinde bir anlam taşıyan Beşiktaşın acısını yaşatamayız.Gerekirse 90 dk.boyunca ,tüm dünyaya takım nasıl desteklenir gösteriririz,91. dakika da yönetimi uyarırız. Ben ayrıca birşey daha hatırlatmak istiyorum...2. bölümde 18 maç oynanacak ve ilk hafta biz Denizli ile İstanbulda oynarken,Sıvas-GS, Fener-Trabzon oynayacak .yani galip gelirsek her sonuç bize yarayacak.. Bu kadar gürültünün ardından ,en azından ilk 5-6 haftada da hakem hatası olacağını sanmıyorum..o 5-6 haftada alınacak 6 maçlı galibiyet serisi bakın ne depremler yaratacaktır.. Haydi arkadaşlar..ben 50 yaşındayım ve kalp hastasıyım ama,siyah beyaz kaşkolumu ve kışlık formamı hazırladım.Doktorum izin verirse,Denizli maçından itibaren trübündeyim Ya siz ?.. |
abi insallah senin dedigin gibi olur sampiyon olmaya hazretiz.... |
Okancım,önce inanmak,sonrada yukarda yazdığım gibi gereğini yapmamız lazım..takımımızın bizim desteğimize ihtiyacı var..hemde herzamankinden çok..onları yem etmeyelim kimseye.. |
haklisin abi son zamanlardaki haberlerden benimde canimi bozuyor ama galiba 2009 bize ugurlu gelicek...insallah sampiyon olucaz.... |
Evet abi iMkansız diye birşey yokdur bende futbol oynadım ve bende yaşadım 8 kişi ile lideri yenip şampiyon olmustuk Kütahya amatörde . Beşiktaş ' ımda bu sene hem diger rakiplere karşı hemde T.F.F ye karşı mucadele ederek SEVE SEVE ŞAMPİYON OLACAK. Trübündeki yerimi malesef alamyorum malum kütahya dan gelmesi cok zor hem maddi acıdan da şu zamnlar musait degilim her maca gelicek kadar he forumla buluşması olur gideriz forumca bir maca ozmn emin olun sizinle olurum . Yeter YILdırım Demirören YETER.... |
Alıntı:
|
Sağol abi ; |
maça gidebilmeyi çok isterdim. beşiktaşımız yensede yenilsede biz taraftar olarak yanlarında olduğumuzu hissettirmeliyiz |
Alıntı:
Size bir şey sorayım.. Rüştü,Zapo,Gökhan (herşeye rağmen),Serdarlar,Sivok,Delgado,Bobo,Nobre,Batu,Ho losko... Bu adamları satışa çıkarsak üstümüzdeki takımların hangisi talip olmaz...o kadar da küçümsemeyelim kadromuzu.. |
İnşallah abi... |
çok haklısın abi katılıyorum...umutsuzluğa düşmek için bende bir sebep göremiyorum..futbolcu kadromuz kağıt üzerinde iyi ancak sahada bu farkı bir türlü gösteremiyor bazı oyuncular..her şeye rağmen hatta demirörene rağman şampiyon olacağız inşallah.. |
gecen arkadaslarla bu konuyu tartismistim bende abi ikinci yarinin 4. haftasinda besiktas nerde herkez gorecek demistim ben inaniyorum 4. hafta trabzonu yenip liderligimizi alicagiz ama benim kadar takimin inanmasi lazim ve denizlinin bu takimin iskeletini bozmamasi lazim zapo sivok ne zaman bozulduysa darma dagin oldu takim burayi bozmadan kanatlara 2 ve orta sahaya 1 adam alarak bu transferden karli cikacagimizi soyluyorum gokhan zan toroman ve uzulmezden kurtulsun bu takim bu sezon sampiyon olur bukadar basit aslinda bence |
Alıntı:
|
İnanc elbette önemli.."Azmin zaferi" olayına da bir çok örnek var tabiki.. Ancak ben bunun bizim camiamızda gerçekleşebileceğine ihtimal vermiyorum..Öyle bir potansiyelimiz yok çünkü.. Yıllardır bütün kırılma noktaları hüsranla son buldu.."Bu maçı alsak yürürüz" dediğimiz her haftanın sonu malesef acıyla bitti..Bundan sonra da öyle olacaktır..Bu sadece taraftar veya futbolcularla alakalı birşey olmasa gerek..Bence kafa yapısından, kulüp yapısından kaynaklı bir sorun bu..BJK'ın başındaki insanlar bu durumu gün geçtikçe de ileri seviyeye taşıyorlar..Böyle giderse 2-3 seneye deplasmanlarda maç kazanamayan, içerde aldığı maçlarla 4.lüklere 5.liklere oynayan bir takım kimliğine bürünecez..Biz bunun izlenimini veriyoruz şuan..Büyük takım olduğumuzu kimselere gösteremedk sahada henüz..Bir büyük takıma yakışır hiç bir olay yaşamadık son yıllarda..Hala 2010da görün bu takımı diyen insana kananlar bile var..:) Bu sene de şampiyonluk yok..Başarı yok..Hüzün var..Hayal kırıklığı var.. Taraftar herzaman inanır..Güvenir..Destekler..Zeka yoksunu kulüp yöneticilerine rağmen..Türk Futbolunu yöneten vicdansızlara rağmen.. |
abi cok güzel yazmissin ne güzel sen daha sampiyon oldugumuz seneleri hatiliyorsun ama benim yasindakiler sadece 100 yili hatiliyorlar tabiki sevinmek icin senmedik besiktasi ama sampiyonlugu da özlemedik degil... hadi besiktasim herkese inat saldir ... |
ben her maça gidiodum daa abii son puan kayıpları beni üzdüüü bende kombınemı kırdım :( |
Abi duygularına katılmamak elde değil .Ben de Ankaradan bütün heyecanı paylaşıyor olacağım ilk maçla birlikte. Yanlız taraftarı büyük gibi düşünen bu camianın , yönetiminin de bir an önce kendine gelip , büyük kulüp yöneticisi gibi davranmaları , olaylara o göz ve vizyonla bakmaya başlamaları şart. Onlar o havayı verirlerse , futbolcularda her yıl öyle veya böyle şu veya bu sebepten derbi kaybeden bir arkadaşın bahsettiği gibi tüm kırılma noktalarında özellikle derbilerde daha en baştan kauybeden kafa yapısından , büyük maçlarda , avrupada yaşanan bacak titrmelerinden kurtulacaklardır. Şampiyonluk birazda hava meselesi , ama balığın baştan kokmaması lazım . |
inşallah abi ağzından bal damlıyor :marchmellow: |
Ben futbolu çok seviyorum,Ben beşiktaşı çok seviyorum,Ben sahada beşiktaşı seyretmeyi hepsinden çok seviyorum..Bunlardan bi halt olmaz diyerek bu keyfimden mahrum kalmayacağım..yönetimin kötü olması benim futbol ve Beşiktaş keyfimi engelleyemez..Sahada takımım galip gelirse sevinirim,mağlup olursa üzülürüm..Ama hepsi o kadar..Benim için sıralamadaki yerinin önemi 3. veya 5. sırada gelir..Şampiyon olur yada olmaz..olursa çok sevinirim,olmazsa kahrolmam..Sporun ruhunda da bu vardır zaten..Benim taraftar olarak görevim takımımı desteklemektir..Unutmayalım ki sahadaki bir oyun...Yönetim iyi olursa desteklerim,kötü olursa desteklemem gibi bir fikrim de yok..Ama ben bu sezon başarılı olacağına inanıyorum..olamazlarsa da ne yapalım.."biz sevinmek için sevmedik" |
Tamamda bizimkiler hirsli pek oynamiyorlar,her maci kazanmak icin varini yogunu doken bir takim gormek istiyoruz,inonude olmaya haziriz olacagizda bundan kimsenin suphesi olmasin soguk hava bizi etkileyemez,bizi hakemler etkiler sadece |
hay o fevzinin ayağını ben nereden aklıma getirdin şimdi onu irfan abi ya atlayıp sahada kovalayacaktım onu allahın uyuzu halilagiç vardı ne güzel bu arada o zamanlar servete 100 basardı aaaahhh ah |
O Halilagiç sakatlığını yense Avrupanın sayılı stoperlerindendi... |
ben almanyada yasiyorum, buraya 11 yasimda geldim, türkiyede hic imkanimiz olmadi bir maca gidebilmek icin. bu arada ilk macima bu sene gittim. 2. hafta: Dortmund - Bayern München(münih) Dortmund´un Signal Iduna Park Stadyonundaydim atmosfer süperdi yaklasik 82.000 kisi, mükemmel birseydi, Jakub Blaszczykowski "Kuba" Dortmund icin süper bir gol atmisdi, ama bayern bir gol atip berabere bitmisdi mac. harika bir oyun görmüsdüm ( Nuri Sahin´i göremesemde :D )... insallah seneye besiktasimiz avrupada oynarsa (sampiyonlar ligi yada uefa kupasi) ve almanyada oynarsa kesinlikle macina gidecegim... kendi takimimin canli oynamasini görmegi cok isterim. zaten 2009/2010 sezon basinda almanyada olabilecek hazirlik maclarina kesinlikle gelecegim... ama türkiyede lig maclarina gelecegimi sanmiyorum |
hiçbir maçı kaçırmadım buradaki ve kaçırmayacağım.hep destek tam destek karşılıksız destek |
abim insallah be |
sizlerdeki inancın yarısı teknik kadro ve futbolcularda var mı acaba ben onu merak ediyorum |
Alıntı:
abı bızım fınaller ayın 24 bııtıyor denızlı macı sanırsam 25 ocakta pazar gunu olacak ben sınavı hemen bıtırp aksam yola cıkacagım .11 saat yolculuktan sonra eve hıc ugramadan anneye babayı gormeden valızımı bır yere koyarak kapalı usttekı yerımı aalacagımmmm |
beşiktaşımıza yapılan tüm bu oyunlardan sonra neye inanabiliriz ki?keşke şampiyon olabilsek ama bunu başarabilmek için hem sahada hem dışarıda mücadele etmek gerek. |
Türkiye`de Saat: 03:38 . |